Dodaj do ulubionych

do marcysiaw1

18.06.06, 03:07
czy mozesz mi napisac jak sie sprawdza Twoje krzeselko do jedzenia, widzialam
je na jednym z Twoich zdjec, czy to jest Fisher Price? Widzialam bardzo
podobne tyle ze niebieskie, czytalam recenzje i sa zachecajace, ale jak jest
naprawde, czy stolik nie jest za wysoko, itp. Z gory dziekuje za odpowiedz
kamila
Obserwuj wątek
    • marcysiaw1 Re: do marcysiaw1 19.06.06, 14:56
      A wiec tak: jest to krzeselko firmy BABY TREND i jest bardzo fajne gdyz stolik
      ma 3 poziomy regulacji, moze byc bardzo nisko i wysoko (tak jak u mnie) poza
      tym ma tez 3 poziomy regulacji oparcia wiec moj Filip jeszcze nie siedzi na
      sztywno tylko w pozycji pollezacej. Co jeszcze? Jestem bardzo zadowolona z tego
      krzeselka - naprawde - szczerze polecam.
      Pozdrawuam
      Marta
      • kami-danielito Re: do marcysiaw1 21.06.06, 01:10
        a mozesz mi napisac ile ono kosztowalo, i czy kupilas przez net, aaa jeszcze
        jedna wazna sprawa, jak sie czysci to krzeselko ...??
        dzieki za odpowiedz
        caluski dla ślicznego Filipka
        Kamila i Danielito
        • marcysiaw1 Re: do marcysiaw1 21.06.06, 22:52
          Coprawda ja je dostalam ale wiem, ze maja je w babierus kosztowalo cos okolo 70-
          80$. A czysci jej sie batrdzo latwo jak juz sie tak fest zabrudzi to po prostu
          mozna calosc zdjac i uprac w pralce! Ale jak na bierzacao czyscisz to sie
          raczej nie zapusci!
          Pozdrawiam
          Marta
          • kami-danielito Re: do marcysiaw1 23.06.06, 02:27
            dzieki za odpowiedz, :-), napisze co kupilam, a jak u Ciebie z fotelikiem
            samochodowym, Daniel juz prawie wyrasta, wiec wczoraj kupilam mu na Ebay-u
            Britaxa, a jak tam Filipek?
            • marcysiaw1 Re: do marcysiaw1 23.06.06, 16:17
              No lada chwila tez musimy zmienic fotelik! Dobrze ze podpowiedzialas mi o ebayu
              bo bym poleciala do sklepu i kupila za ponad $300. A ile zaplacilas jesli moge
              spytac? Filipowi juz prawie nozki wystaja z fotelika i w ogole w barach juz sie
              cisnie!
              Pozdrawiam goraco Ciebie i Danielka!
              Marta
    • kami-danielito Re: do marcysiaw1 23.06.06, 23:45
      ja kupilam Britax Declathon czy jakos tak, zaplacilam 215.00 (przesylka free),
      normalnie kosztuje okolo 280 dolcow, nie jest to i tak tanio, ale obgryzlam
      paznokcie i kupilam, :-). Czekam az dojdzie, zobaczymy jak to bedzie w
      praktyce. mam dola, moja siostra byla dzis w ambasadzie i niestety nie dostala
      wizy, a ja juz mialam wszystko zaplanowane :-(((((
      • marcysiaw1 Re: do marcysiaw1 25.06.06, 05:28
        tez chyba zakujpie ten fotelik i na pewno z ebaya bo duzo taniej a to samo co w
        sklepie.No a z twoja siostra to naprawde kicha - przykro mi bo wiem co czujesz.
        Chmy, przewaznie daja wize tym co i tak jada do roboty, lobuzy jedne. A nie
        pisala odwolania? Czasami z odwolania sie udaje a w tym przypadku miala mocne
        papiery to az dziwne! ja bym napisala odwolanie! Powodzenia i glowa do gory!
        Pozdrowienia i usciski dla Ciebie i maluszka
        Marta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka