olensia 17.07.06, 18:06 Witam!!! Czy jest ktos z North Caroliny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami-danielito Re: Czy jest ktos z North Carolina? 18.07.06, 02:43 tak, ale mieszkam niezly kawal zdala od Charlotte, bo az 4 h jazdy. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
kami-danielito Re: Tak:) 19.07.06, 02:37 o, to niedaleko ode mnie, mam jakies 1,5-2 h jazdy do raleigh, i tak daleko, dlaczego te Satny sa takie duze, takie rozwlekle? Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_nj Co to sa Satny? 19.07.06, 18:07 Ja wprawdzie nie mieszkam, ale wybieram sie pod koniec sierpnia i juz sie nie moge doczekac bo strasznie pieknie tam macie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kami-danielito Re: Co to sa Satny? 20.07.06, 02:50 tak, to wlasnie mialam na mysli, sorki za literowke Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia8818 Raleigh 31.07.06, 18:58 Czesc, Ja sie za kilka tygodni/ miesiecy przeprowadzam do Raleigh. Skontaktowalam sie juz z Olensia, ktora przekazala mi mase przydatnych informacji. Jesli jednak ktoras z was zna Raleigh to bardzo prosilabym o kontakt. Zalezaloby mi zwlaszcza o informacjach o dobrych dzielnicach do zamieszkania (moj narzeczony bedzie pracowal w Wake Forest), lokalnych zwyczajach, Polonii, polskich sklepach, sluzbie zdrowia, itp. Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bluedream Jutro opisze Ci 31.07.06, 20:51 wszystko dokladnie, dzis mamy narady caly dzien:( Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś