kathy.25 08.08.06, 21:43 Julianna urodzila sie 9-go lipca w Chicago. Wazyla 7 funtow i 8 uncji (lub jesli ktos woli - 3414 gram), dlugosc - 53,5 cm. A ponizej link do zdjec Julinki w galerii: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
81karolcia Re: Chwale sie moja coreczka :-) 08.08.06, 21:56 Gratulacje! super a wiec dziewczynka ;) mowilam, ze w tym szpitalu same sliczne dzieci sie rodza! ;) buziaki dla Malej Odpowiedz Link Zgłoś
kathy.25 Re: Chwale sie moja coreczka :-) 08.08.06, 22:09 Dzieki serdeczne! Mowilas, mowilas i mialas racje, nie tylko w przypadku swojej coreczki, ale i (nieskromnie przyznam:-) mojej :-) Karolcia - dzieki jeszcze raz za informacje o szpitalu - bardzo sie przydaly. Pozdrowienia dla Ciebie i Maji. Odpowiedz Link Zgłoś
mka16 Re: Chwale sie moja coreczka :-) 21.08.06, 18:54 Naprawde sliczna ta Twoja Julianka; Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kashunda Re: Do mka16 21.08.06, 23:11 Gratuluje coreczki!Sliczna jest .A jak wozek sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy.25 Re: Do kashunda 23.08.06, 15:33 kashunda napisała: > Gratuluje coreczki!Sliczna jest Dziekuje serdecznie! Ogolnie z wozka jestem bardzo zadowolona. Dwie rzeczy, ktore moglyby byc lepsze to: moglbybyc szerszy nieco i miec wiekszy koszyk na zakupy. A reszta jest naprawde super. Bardzo latwy do skladania i rozkladania, bardzo zwrotny i lekki w prowadzeniu (nawet jedna reka). Moim zdaniem godny polecenia kazdemu szykujacemu sie do zakupu wozka. A do tego fotelik, ktory ma odrazu wkladke dla noworodka. Rowniez godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kami-danielito Re: Chwale sie moja coreczka :-) 22.08.06, 02:49 Sliczna dziewczyneczka, ach az mi sie zachcialo coruni GRATULACJE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy.25 Re: do kami-danielito 23.08.06, 15:34 kami-danielito napisała: > Sliczna dziewczyneczka, ach az mi sie zachcialo coruni > GRATULACJE !!!!! Dziekuje serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś