Gość: tomek IP: 195.238.227.* 08.09.06, 12:33 Czesc, czy ktos zna taka wypozyczalnie? jest duzo tansza od innych i jest to dla mnie troche podejrzane. z gory dzieki tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrant_ka Re: Thrifty - opinie 08.09.06, 13:23 Nie ma w niej nic podejrzanego, wypozyczalam kilka razy, bez problemu , mila obsluga. To jest wypozyczalnia podobnej "klasy" jak "dollar rent a car". Pozdrawiam emigrant_ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Thrifty - opinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.09.06, 00:04 Wypożyczalnia jak inne. Jedna uwaga - ale to chyba się odnosi do wszystkich wypożyczalni - warto pytać na wstępie o upusty i promocje. Zawsze coś spuszczą. I uważać, by nie przekroczyć ani o minutę czasu wypożyczenia auta, bo od razu doliczają ubezpieczenie za dodatkowy dzień i stawkę za dodatkowe godziny :) piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Thrifty - opinie IP: *.proxy.aol.com 11.09.06, 09:55 Smialo mozna w tej firmie wypozyczac....... Pozdrowienia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiglostopy Re: Thrifty - opinie IP: *.dyn.optonline.net 13.09.06, 23:46 ostatnio wypozyczalem w sierpniu. zero problemow. rok temu jednak, mialem rezerwacje na lotnisku w innym miescie. po przylocie (ok 11pm) okazalo sie, ze stanowisko jest zamkniete, a telefonu nikt nie podnosi...musialem wziac taksowke :( wydaje mi sie, ze maja nizsze ceny bo maja troche slabsze samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Thrifty - opinie IP: 207.244.174.* 19.09.06, 03:54 nie ma sie czego obawiac. od 3 tyg. zwiedzam stany samochodem z thrifty i wszystko jest ok. to duza, bezpieczna firma Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Thrifty - opinie 20.09.06, 22:08 Wypożyczyliśmy samochód w tej firmie ,ale nie w USA tylko w Meksyku i było ok. W USA wypożyczałem w Budget, dollar, avis i słabej japońskiej Sakura. Wszystkie oprócz Sakury polecam. Nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś