Dodaj do ulubionych

taka tam stronka

15.01.07, 10:44
www.nostalgia.pl
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: taka tam stronka 15.01.07, 10:48
      uwielbialam ta serie
      www.nostalgia.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=47
      • edytkus Re: taka tam stronka 15.01.07, 10:53
        caly odcinek Krecika
        www.gumisie.atomnet.pl/krecik.wmv
      • 4me1 Re: taka tam stronka 15.01.07, 18:25
        tak sie ucieszylam,ale niestety podaja,ze serwis tymczasowo nieczynny. Ze
        wzruszniem sama obejrzalam Krecika.Mam nadzieje,ze bedzie ta strona dzialala.
        • edytkus Re: taka tam stronka 15.01.07, 19:43
          o, u mnie dziala bez problemu :O Moja corka wlasnie zobaczyla Krecika i chce jeszcze :)
          Zamowilam Krecika w Merlinie ale tym razem sie nie spisali (24h zamowienie z 2 stycznia do tej pory
          jest niezraelizowane, dzisiaj przylatuje znajomy ktory mial mi wszystko przywiezc - i kto mi teraz
          dostarczy kilkadziesiat cd, dvd i ksiazek?! a wycofac zamowienia juz nie moge - ot i sie pozalilam :( )
          • bella41 Re: taka tam stronka 15.01.07, 21:14
            o, jest i ''arabella'' (oj, ten podly rumburak)i ''niebieskie lato'', ktore
            bylo co wakacje
            ta serie, o ktorej wspomnialas edytkus, tez pamietam, jednakze muzyke
            zapamietalam jako anielsko piekna, a teraz po odsluchaniu sie rozczarowalam:(

nawet nie zdawalam sobie sprawy, jak tego duzo
            kolega mojego meza z pracy, kubanczyk, z rozrzewnieniem wspomina bajki swego
            dziecinstwa, czyli ''reksia'' i ''bolka i lolka''

pieknie wspominac dziecinstwo, szkoda tylko, ze robi sie coraz odleglejsze:(
            • edytkus Re: taka tam stronka 15.01.07, 22:05
              Strone znalazlam szukajac bajki Bialy delfin Oum ktora kiedys leciala w 5-10-15 - moje ciut mlodsze
              rodzenstwo zupelnie jej nie pamieta.
              Piosenka z czolowki bajek japonskich mnie tez wydawala sie wtedy przepiekna - ale musialam
              falszowac spiewajac ;)))
          • 4me1 Re: taka tam stronka 16.01.07, 05:54
            Juz dziala, jak mala pojdzie spac, to pewno bede siedziala dlugo i
            ogladala,ogladala. Myslalam wlasnie o zamowieniu w Merlinie,ale skoro tak, to
            musze wymyslec inna droge. Mnie bardzo zalezy na bajeczkach po polsku, bo
            chce ,zeby moja coreczka mowila biegle po polsku,a tate ma tutejszego.Jest
            mala,ma 19 mies.wiec TV nie oglada, moze jak skonczy 2 lata,to pozwolimy Mr.
            Rogers ,ale Krecia ,Reksia jej pokazalam i od razu doszly nowe slowa, Leksio
            i Klecio.
            • edytkus Re: taka tam stronka 16.01.07, 07:01
              4me1 napisał:

> tate ma tutejszego.

u nas tak samo, moja corka malo mowi po polsku, nie dosc ze pozno zaczela mowic to przez wiekszosc
              dnia slyszy angielski (przedszkole, maz, media, ja pozno wracam), mnie teraz tez jest szybciej i latwiej
              dogadac sie z nia po angielsku, ale polskiego nie unikamy, duzo rozumie i mowi, chodzi od niedawna
              do polskiej szkoly niemniej angielski to jej pierwszy jezyk.

>wiec TV nie oglada, moze jak skonczy 2 lata,to pozwolimy Mr.
              > Rogers ,ale Krecia ,Reksia jej pokazalam i od razu doszly nowe slowa, Leksio
              > i Klecio.

Moja lubi Reksia oraz Bolka i Lolka, ale w tych bajkach nic nie mowia :( - tak samo w Kreciku czy
              Sasiadach i paru innych, ale za to dzisiaj zmusilam ja do obejrzenia Muminkow (chciala bajke wiec jej
              wybralam) i o dziwo, poprosila o powtorke (za pierwszym razem nawet nie chciala do konca ogladac).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka