Dodaj do ulubionych

2007 Zooper Tango

28.04.07, 03:33

wozki, wozki i raz jeszce wozki:)

Bertini wozek okazal sie jednym wielkim niewypalem, szukamy kolejnego .. czy
ktos zuzywa lub zna 2007 Zooper Tango?

pisza ze jest rozkladany i idealny dla niemowlakow, czy oby? moze jescze cos
podpowiecie co dobrego na rynku i zeby mozna bylo niemowlaczki polozyc
bezpiecznie.

www.mystrollers.com/shop/product.aspx?ref=froogle&sku=SL808D-PINK
Obserwuj wątek
    • aniutek Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 16:20
      moi znajomi maja ten
      www.babyride.com/icduswnanl65-isds12na34bp54ru46.html?wm_ctID=86&wm_kwID=618855&wm_crID=742583&wm_lpID=20860

na ulicach NYC gdzie duzo blizniakow najczesciej widuje ten wozek Baby Jogger City Series Double

a mnie najbardziej podoba sie ten
      www.babyride.com/sa-sdnv2-r.html
      drogi jest to fakt ale IMO spelnia wszystkie wymagania, zrobilam research :) kupilismy go dla tych
      znajomych ale musielismy oddac bo oni koniecznie chcieli wozek wzdluz nie w szerz ( jezzz.... mam
      nadzijeje, ze wiesz o co chodzi jakos nie moge sie wyslowic, sorry)
      widzialam kilka takich na ulicy, sa sliczne!!!
      i wydaje mi sie, ze moglabys dokupic "step" dla Oli, bo przeciez ona tez jeszcze korzysta z wozka,
      prawda?
      • hannamay Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 19:47
        aniutek --

czy moglabysmi podpowiedziec gdzie dokupuje sie taki "step" dla starszych juz
        dzieci? Ola nie jezdzila wozkiem wiele jak byla mala a teraz oszalala na
        punkcie wozka ..
        • aniutek Re: 2007 Zooper Tango 29.04.07, 02:42
          znalazlam cos takiego
          www.babyant.com/kiddyboard-lascal.htmltaka
          www.upunder.com/webstore/store/viewItem.asp?via=81&idProduct=2789
          www.letsgostrolling.com/lascal-buggy-board.html
          i siedzenie
          www.letsgostrolling.com/toddler-second-seats.html
          i jeszcze cos takiego
          www.specialtybaby.com/relabuboinbl.html
          ale chyba model wozka jaki bedziesz miala jest wazny, do maclarenow wiem, ze sa male mieszczace sie
          dokladnie miedzy raczkami wozka.
          pozdr
          aniutek
    • 4me1 Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 17:39
      Mialam Zooper pojedynczy. Znakomity wozek,od niemowlecia,az do 1.5 roku,
      pozniej juz czesciej uzywalam parasolke,tez Zoopera.
    • magdziol18 Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 18:55
      Hej, Aniutek zasugerowala peg perego, nie mam co prawda blizniakow ale mam ich
      wozek pojedynczy i jestem z niego zadowolona. Poza tym wydaje mi sie ze taki
      jeden za drugim jest wygodniejszy niz obok siebie?(uzywalam taki z 2 letnim
      chlopcem i 9 miesiecznym bobo w foteliku samochodowym) Zalezy jakie masz
      chodniki...
      powodzenia
      M
      • hannamay Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 19:12
        dzieki wielkei za opinie .. co do Spider Duo to tezmi sie podoba, bardzo
        fajny .. jedyny problem to cena, strasznie drogo. moj max to $600. tez myslalam
        o wozku gdzie foteliki sa jeden za drugim i Inglesina Diposto bardzomi sie
        podoba ( www.pointshop.com/Mall/Catalog/Product/ASP/product-
        id/36561107/store-id/1000045813.html ) tylko ze ja chce zeby dzieci siedzialy
        obok siebie i wiekszosc mam blizniakow twierdzi ze taka side by side kombinacja
        jest lepsza na dluzsza mete.

chyba zdecydujemy sie dzisiaj na zooper tango. dzieki 4me1 za podzielenie sie
        swoim doswiadczeniem.
        • magdziol18 Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 19:21
          hej, przegladalam wlasnie babytalk i zobaczylam tam contours kolcraft
          www.kolcraft.com nie wiem ile kosztuje no i chyba chcesz ten inny ale moze
          jeszcze tego nie widzialas? fajnie mozna zmieniac w ktora strone bobo siedzi.
          M
          • hannamay Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 19:57
            cena bardzo przystepna i fajnei ze te foteliki mozna zmienic .. podobnei jak w
            Inglesina .. oj juz metliku w glowie dostaje ..
    • marta2777 Re: 2007 Zooper Tango 28.04.07, 21:39
      ja mam Zooper , ale Boogie, czyli nie spacerowke tylko trzykolowca na
      pompowanych kolach. CO prawda to inna bajka , ale zadowolona jestem wlasciwie
      bylam z niego, dobra firma. JEdyny mankamnet trzykolowca bowiem jest taki , ze
      w wieku 14 miesiecy moj syn juz wlasciwie sie w nim miesci.
      Ogolnie z pzreprowadzonych niegdys research wiem , ze Zooper produkuje dobre
      wozki i generalnie rodzice sa z nich zadowoleni.
    • edytkus Re: 2007 Zooper Tango 29.04.07, 06:25
      dlaczego Bertini to niewypal?

Ten "aniutkowy blizniak" jest fajny ale tez chyba wolalabym siedzenia w rzedzie, nawet z pojedynczym
      szerokim wozkiem czasem ciezko jest sie przemieszczac w sklepach, nierzadko w ogole nie da sie
      wejsc czy wykrecic, czy nawet wjechac w supermarkecie w przejscie do kasy (ja zawsze musialam
      wybierac kase dla niepelnosprawnych a i wtedy ciasno bylo).
      • hannamay Re: 2007 Zooper Tango 29.04.07, 19:26
        edytkus --

bertini zamowilismy z jednej strony internetowej,przyslali nam z powazna wada
        kola. ostatnio zaniechali juz produkcji bertini twin i juz ma szansy na
        zamowienie gdziekolwiek. i takpewno bym sie juz na Bertinipoobejrzeniu
        dokladnymnei zdecydowala.

wczoraj zamowilismy zooper i zobaczymy jak sie nam sprawdzi.ja jestem
        przekonana ze chce miec dzieci obok siebie - wszystkie znajome mamy
        blizniakow twierdza ze jest to znacznie lepsze,poz a tym dlugi wozek musisz
        czesto nadnosic jak skrecasz itd. zooper ma wiele plusow iniejest tak ciezki
        jak Bertini i sklada sie niemal jedna reka kompaktowo. idealnego wozka nie
        znajde i taki pewno skonczy sie tak czy inaczej na zakupie jescze conajmniej
        snap and go i pozniej parasolki.
        • eve77 Re: 2007 Zooper Tango 30.04.07, 23:20
          Hannamay,

Z mojego doswiadczenia wygladalo to tak: mialam bardzo podobny do opisywanego
          do ciebie wozka tylko, ze Peg Perego 2004 model. hm...wcale nie taki super
          wygodny dla mamy przy dwojce dziecki. wozek miescil sie "ledwo" czasmi w
          doslownym tego slowa znaczeniu w niektorych drzwiach np, malutkich sklepikow,
          restauracji itp. Jaj tylko go sprzedalam kupilam wozek podobny do tego co
          oferuje Aniutka tylko, ze firmy Eddie Bauer. Naprawde o niebo wygodniejszy do
          pchania, znacznie bardziej mobilny.
          U mnie ta roznica ze dzieci w wieku 28 miesiecy i 18 miesiecy i dla nich
          to "fun" zamieniac sie miejscami raz z przodu raz z tylu...wiec to tez dla mnie
          plus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna