Dodaj do ulubionych

Kwestia wizy

IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 00:51
Moi drodzy mam malutkie pytanko.. Wize do USA mam do 31sierpnia,a 28sierpnia planuje wylot do Chicago na 10dni.Wiem,że tO co otrzymałem w konsulacie to promesa,a o długosci mojego pobytu w USA decyduje człowiek na lotnisku.Więc jak tO się ma do mojego problemu.W czerwcu byłem w Chicago na 4dni i człowiek wbił mi pieczatke z pozwoleniem pobytu do listopada.Wiec czy moge jechać z kończąca sie promesą?
Obserwuj wątek
    • brtlmj Re: Kwestia wizy 06.07.07, 02:59
      > Moi drodzy mam malutkie pytanko.. Wize do USA mam do 31sierpnia,a 28sierpnia pl
      > anuje wylot do Chicago na 10dni.Wiem,że tO co otrzymałem w konsulacie to promes
      > a,a o długosci mojego pobytu w USA decyduje człowiek na lotnisku.Więc jak tO si
      > ę ma do mojego problemu.W czerwcu byłem w Chicago na 4dni i człowiek wbił mi pi
      > eczatke z pozwoleniem pobytu do listopada.Wiec czy moge jechać z kończąca sie p
      > romesą?

Ech te nasz narodowe madrosci internetowe. Jeszcze chwila i zaczna na bilet
      lotniczy mowic "promesa biletu" a na karte pokladowa "bilet" ;-)

Jezeli masz w paszporcie wize wielokrotnego wjazdu (czyli w polu "entries" masz
      literke "M") to mozesz wjechac do Stanow nawet ostatniego dnia waznosci wizy. To
      na jak dlugi pobyt pozwolono Ci poprzednio nie ma tu znaczenia.
      A, wyjezdzajac oddales na granicy formularz I-94, prawda?

Bartek
      • Gość: zyczliwy czytaj Bartka razy kilka... IP: *.235.251.46.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.07.07, 03:56
        ..."i czlowiek wbil mi pieczatke"....szkoda ze nie pies - moze nastepnym razem,
        kto wie ? nigdy nic nie wiadomo......."czlowieku" popraw sie w formulowaniu i
        wyrazaniu swoich intencji myslowych - jak do tychczas to obled...dziwi sie
        tylko ze tyle "intelektualnej holoty" zaczyma podrozowac zamiast siedziec w
        domu czy szkole....
        • Gość: Niedźwiadek Re: czytaj Bartka razy kilka... IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 08:59
          Dziękuje za szybką odpowiedź.Zyczliwy człowieku jest mi przykro,że rozczarowałem Cię. Ty jesteś jak Tomme Lee Jones w Ściganym.Zaimponowałeś mi człowieku.
      • Gość: Niedźwiadek Re: Kwestia wizy IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 09:04
        Zapytałem grzecznie na fOrum i otrzymałem odpowiedź.Cudownie>jeszcze raz wielkie yo
        • Gość: zyczliwy Re: Kwestia wizy IP: *.235.153.166.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.07.07, 12:58
          pytaj ale poprawnie - ucz sie jezykow a szczegolnie rodowego - nie bakaj bo
          bedziesz "bonk"
          • Gość: Niedźwiedź Re: Kwestia wizy IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.07, 13:21
            Zyczliwy człowieku powiedź proszę lubisz tak się przemądrzać.Co czujesz wtedy? Jestes ważny prawda? Uśmiechasz się wtedy z satysfakcją? Nigdy cfaniaku internetowy nie powiedziałbyś mi tego w oczy co napisałeś.Uwierz mi.. Nigdy!
          • Gość: gosc Re: Kwestia wizy IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.07.07, 19:32
            a kim ty jestes zeby uczyc innych , uprzejmosc nakazuje grzecznie odpowiedziec
            a jesli cie na to nie stac poprostu zamnknij buzke!!!!!!
            • Gość: gosc Re: Kwestia wizy IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.07.07, 19:35
              wiadomosc powyzej skierowana do tzw zyczliwego
              • Gość: zyczliwy Re: Kwestia wizy IP: *.235.180.55.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.07.07, 21:11
                baranow zawsze nalezy uczy lub strofowac, moze to w czyms im pomoze - tak
                naprawde to nawet nie wiedza jak budowac zdania lub poprawnie sie wyslowic a
                poza tym na nauke nigdy nie pozno - puknij sie wiec w glowe lub glowke i do
                roboty...
                • Gość: gosc Re: Kwestia wizy IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.07.07, 16:49
                  moze ciebie ktos za mocno pukal w ten baniak bo jak widac troche ci
                  zaszkodzilo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka