Dodaj do ulubionych

Kalifornia-stacjonarnie

IP: 195.20.110.* 02.01.08, 09:56
Prosze o pomoc - poszukuję dobrego hotelu typu resort w Californii -
najchętniej niedaleko LA lub SF, aby móc kilka dni spędzic tam z
dziećmi - baseny i inne atrakcje -plaża... Może ktoś zan oprtal
turystyczny gdzie sobie wyszukam?
Obserwuj wątek
    • Gość: frequentflyer Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: 62.121.101.* 02.01.08, 14:35
      Kalifornia?
      • Gość: AnnaD Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: 195.20.110.* 02.01.08, 15:47
        No Kalifornia.
        • Gość: frequentflyer Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: 62.121.101.* 02.01.08, 18:43
          może Catalina Island? wpisz do Googla, coś powinno wydać.
          plaża plażą, ale woda ok. 15-17 stopni w pełni lata, gorzej niż w Bałtyku.
          A może Oregon? Od Kalifornii rzut beretem.
    • Gość: -0 46iq-ajG Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 02.01.08, 19:23
      Pogadamy jak dostaniesz wize.
    • Gość: help!help!help! Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: *.gsp.bellsouth.net 02.01.08, 21:56
      czy ty jestes pismienna?
      czy umiesz wpisac do wyszukiwarki

california resort hotel upscale luxurious
      • Gość: AnnaD Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: 195.20.110.* 03.01.08, 11:30
        Wizę mam. Dwa lata temy byłam na Florydzie na wakacjach a tearz
        chce do kalifornii. Trochę posiadzieć a potem pojeździć. Szukam
        hoteli przez wyszukiwarkę ale potrzebuję wsparcia bo tych hoteli
        dużo a ja chcę jakiś polecony.
        • Gość: pidżej Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: 80.241.133.* 03.01.08, 12:36
          tym pajacem z irvinca się nie przejmuj, jego wciąż zajmują cudze wizy, i nie
          dociera do niego że skoro nawet taki jak on przygłup dostał się do Stanów, inni
          wizę dostaną tym łacniej.
          • Gość: Radar Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: *.dsl.mindspring.com 03.01.08, 17:47
            Tu w okolicach SF nie ma specjalnie niczego takiego jak szukasz.W
            ogole California to nie jest Floryda - zupelnie inna filozofia stylu
            i odpoczynku, no i ten zimny Pacyfik:)))). Aby cos znalezc, chociaz
            niezupelnie, powinnas jechac troche bardziej na poludnie-szczegolnie
            ten pas LA-San Diego. Przynajmniej wode bedziesz miala troche
            cieplejsza, no i wiekszy wybor hoteli przy plazy. Mission Bay w San
            Diego jest popularny dla rodzin, plaza w Santa Monica (chyba Loews
            jest na plazy), hotel del Coronado na wyspie Coronado przy San Diego
            (tu przy okazji jest troche hollywoodzkiej historii). Bardzo podobal
            mi sie tez Hyatt w Huntington Beach (ale plaza przez ulice).
            Uprzedzam, ze jesli szukasz typowego all-inclusive typu hotelu to
            raczej nie znajdziesz.
            • Gość: Anna D Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: 195.20.110.* 04.01.08, 08:53
              Dzięki Radar,
              MOje pytanie wynikało z tego, że planuję 3 tyg wakacje w
              Kalifiorniii z dziecni i planowałam kilka dni po przylocie
              zaklimatyzowywac się w fajnym miejscu aby trochę przeszedł nam jet
              lag. Dzieki za pomocne kilka zdań. Sprawedze te hotele - może masz
              jeszcze jakieś wskazówki dla mnie?
              • Gość: Radar Re: Kalifornia-stacjonarnie IP: *.dsl.mindspring.com 04.01.08, 17:53
                Nie wiem gdzie ladujecie, mam nadzieje, ze w LA (bo podroz
                samochodem z SF to jakies 6 godzin) i jednak trzymalabym sie
                poludnia. Powinnas wejsc na strony kilku dobrych sieci hoteli typu
                Hyatt, Marriott, Four Seasons czy Westin i zobaczyc jakie sa ich
                lokacje. Uwazaj, bo czasem niektore wygladaja jakby byly na plazy a
                sa przez ulice lub przy porcie pelnym zaglowek.
                Tak nawiasem mowia to tutejsi ludzie gdy chca pojechac poplazowac, a
                nie maja czasu lub pieniedzy aby poleciec na Hawaje, to jada wlasnie
                do San Diego. W Mission Bay jest najwieksza ilosc ilosc hoteli
                przyjaznych rodzinom, a przy okazji jest blisko do Legolandu, Sea
                World, etc. Nawet Disneyland jest ok. 1 1/2 godziny na polnoc w
                Anaheim.
                Zagladnij jeszcze na ta strone, maja zazwyczaj duzo komentarzy-
                www.tripadvisor.com/
                • Gość: kalifornijczyk San Diego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 22:22
                  Rozwaz San Diego lub okolice. W San Diego znajdziesz
                  to czego szukasz.
                • Gość: kalifornijczyk San Diego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 22:22
                  Rozwaz San Diego lub okolice. W San Diego znajdziesz
                  to czego szukasz.
                  • Gość: kalifornijczyk Re: San Diego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 22:25
                    Sorry. Jestem lekko nawalony i kliknalem podwojnie.
                    • Gość: AnnaD Re: San Diego. IP: 195.20.110.* 07.01.08, 09:49
                      Dzięki za podpowiedzi! Planuje przylot do San Diego i kilka dni w
                      Raddison Suite Rancho Bernardo lub innym hotelu by pokonać jet lag
                      i wypocząć - pod koniec pobytu wycieczki do Zoo (lub Wild park),
                      może lEgoland, Disneyland i inne atrakcje - potem ruszamy do góry
                      Californii - LA is a must i Sun Franciso też chcemy odwiedzić - w
                      sumie planujemy 3 tyg. Jesli macie jeszcze jakieś ciekawe hins
                      dajcie znać!! Szczególnie co warto odwiedzić z 5 i 10 letnimi
                      chłopakami :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka