Gość: Radek IP: *.Astral.Lodz.PL 21.10.03, 20:27 czy ktos z was sie juz zapisal na ten program na 2004 rok?? jesli tak to z jakim biurem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: Work& Travell 2004 21.10.03, 21:28 no wlasnie :) ja mysle o wyjedzie wlasnie na W&T w przyszlym roku, moze ma ktos jakies rady? :) albo w ogole cokolwiek interesujacego do napisania na ten temat? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek NIGDY Z CCUSA!!!!!!!!!!! IP: *.ae.poznan.pl 26.10.03, 15:23 jak już to nigdy z ccusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zlodzieje i bandyci i w ch.... tną strasznie, a poznańskie biuro to już wykapany PRL i komuna ( i do tego brzydkie i niekompetentne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: NIGDY Z CCUSA!!!!!!!!!!! IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 16:33 Ja zapisuje sie w listopadzie do BTC (Bialystok) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frax Re: Work& Travell 2004 IP: *.acn.pl 28.10.03, 19:59 Ja też chcę się zapisac, ide niedługo na rozmowe do furnela i zobaczymy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Furnel-pracownik Re: Work& Travell 2004 IP: *.acn.pl 29.10.03, 21:04 hihi- to sie zobaczymy bo ja pracuje w furnelu ;p a tak na marginesie wiekszego burdelu niz w tej firmie to nigdzie nie widzialam .. pzdr B. Odpowiedz Link Zgłoś