Dodaj do ulubionych

Prospective Student

24.11.03, 12:51
Czy ktoś wjeżdżał na wizie turystycznej zaznaczając prospective student na I-
94?
Co mówił i ile miał $?
O co siego pytali ?
Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • jj19 Re: Prospective student. 26.11.03, 05:42

Ty esesmann pieprzysz od rzeczy.
      Albo wiza turystyczna albo studencka.
      Nie zmienisz teraz wizy turystycznej w Stanach
      na studencka. Studencka musisz uzyskac kraju w porozumieniu
      z prospective szkola i wowczas bedziesz prospective student.
      Nie kombinuj i nie pisz nonsensow.
      Pozdr.
      • rhino1 Re: Prospective student. 02.12.03, 05:15
        nie sluchaj tego jj19 bo widac ze nie wei o co chodzi a morde drzec lubi ;

sprawa wyglada tak ze lepiej nie zakreslac tego podobno bo moga sie doczepic i
        kazac ci wracac i sobie zalatwiac ze szkola przez inet , wiec nie pisz ale jak
        juz sie dostaniesz do szkoly i bedzisz skaldal podanie TO mozesz nadmienic ze
        mowiles urzednikowi ze bedziesz zwiedzal szkoly ;

teoretycznie od 12 kwietnia 2002 nie mozzna zmienic wizy turystycznej na
        studnecka ale jak mowie teoretycznie - w praktyce wyglada to tak ze dlugo sie
        czeka - do 8 miesiecy to trwa ale mozna to zrobic ( sam wlansie jestem w
        trakcie zlatwiania ) - takze przyjezdzaj i do szkoly - jesli masz jakies
        pytania to na maieal mi napisz - ja jestem w chicago i troche sie orientuje w
        szkolach bo odiwedilem kilkanasice w ciagu ostatnich kilku miesiecy .
        pozdrawiaam
        • blendynka Re: Prospective student. 02.12.03, 05:50
          White rhino,
          Odwiedz jeszcze kilka szkol. I zatrzymaj sie w jakiejs na troche.
          Dla Twojego widocznego dobra.
          Pzdr.
        • esesmann Re: Prospective student. 03.12.03, 12:34
          > nie sluchaj tego jj19 bo widac ze nie wei o co chodzi a morde drzec lubi ;
          ZGADZAM SIĘ
          > sprawa wyglada tak ze lepiej nie zakreslac tego podobno bo moga sie doczepic
          >i kazac ci wracac i sobie zalatwiac ze szkola przez inet ,
          > wiec nie pisz
          A JAK BYM MIAŁ WYDRUK Z KONTA OK. 15 TYS $ TO TEŻ MNIE COFNĄ ?
          pOZATYM MOZNA POWIEDZIEĆ ŻE CHCE SIE PRZY OKAZJI ROZEJRZEC ZA SZKOŁĄ BO W NECIE
          TO NIE MA ZA DUZO SZKOL JEZYKOWYCH TYM BARDZIEJ ZE W KONKRETNEJ OKOLICY
          SZUKAM ...
          > ale jak
          > juz sie dostaniesz do szkoly i bedzisz skaldal podanie TO mozesz nadmienic ze
          > mowiles urzednikowi ze bedziesz zwiedzal szkoly ;
          NO WLASNIE CZY ON TEGO JAKOS NIE ODNOTUJE NA I-94 ? WTEDY BYLOBY ŁATWIEJ ...
          CZY LEPIEJ MU NA SERIO NIC NIE MOWIC ?

> teoretycznie od 12 kwietnia 2002 nie mozzna zmienic wizy turystycznej na
          > studnecka ale jak mowie teoretycznie - w praktyce wyglada to tak ze dlugo sie
          > czeka - do 8 miesiecy to trwa ale mozna to zrobic ( sam wlansie jestem w
          > trakcie zlatwiania ) - takze przyjezdzaj i do szkoly - jesli masz jakies
          > pytania to na maieal mi napisz - ja jestem w chicago i troche sie orientuje w
          > szkolach bo odiwedilem kilkanasice w ciagu ostatnich kilku miesiecy .
          > pozdrawiaam
          SZUKASZ JEZKWOEJ NAJPIERW ? CZY ODRAZU NA STUDIA BO JA NAJPIERW NA JEZYKOWA
          CHCE ISC ...
          nIE SLYSZAŁEŚ O IMS KTO MIAL PROSPECTIVE ZAZNACZONE I WJECHAL ? CO GO JESZCZE
          PYTALI ? ITP. ?

• jj19 Re: Prospective student. 03.12.03, 21:56

Do szkoly koniecznie. Absolutnie koniecznie.
            Z uniwersytetem poczekaj jeszcze.
            I zmien ten durny nick.
            Pozdrowka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka