esesmann 24.11.03, 12:51 Czy ktoś wjeżdżał na wizie turystycznej zaznaczając prospective student na I- 94? Co mówił i ile miał $? O co siego pytali ? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jj19 Re: Prospective student. 26.11.03, 05:42 Ty esesmann pieprzysz od rzeczy. Albo wiza turystyczna albo studencka. Nie zmienisz teraz wizy turystycznej w Stanach na studencka. Studencka musisz uzyskac kraju w porozumieniu z prospective szkola i wowczas bedziesz prospective student. Nie kombinuj i nie pisz nonsensow. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
rhino1 Re: Prospective student. 02.12.03, 05:15 nie sluchaj tego jj19 bo widac ze nie wei o co chodzi a morde drzec lubi ; sprawa wyglada tak ze lepiej nie zakreslac tego podobno bo moga sie doczepic i kazac ci wracac i sobie zalatwiac ze szkola przez inet , wiec nie pisz ale jak juz sie dostaniesz do szkoly i bedzisz skaldal podanie TO mozesz nadmienic ze mowiles urzednikowi ze bedziesz zwiedzal szkoly ; teoretycznie od 12 kwietnia 2002 nie mozzna zmienic wizy turystycznej na studnecka ale jak mowie teoretycznie - w praktyce wyglada to tak ze dlugo sie czeka - do 8 miesiecy to trwa ale mozna to zrobic ( sam wlansie jestem w trakcie zlatwiania ) - takze przyjezdzaj i do szkoly - jesli masz jakies pytania to na maieal mi napisz - ja jestem w chicago i troche sie orientuje w szkolach bo odiwedilem kilkanasice w ciagu ostatnich kilku miesiecy . pozdrawiaam Odpowiedz Link Zgłoś
blendynka Re: Prospective student. 02.12.03, 05:50 White rhino, Odwiedz jeszcze kilka szkol. I zatrzymaj sie w jakiejs na troche. Dla Twojego widocznego dobra. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
esesmann Re: Prospective student. 03.12.03, 12:34 > nie sluchaj tego jj19 bo widac ze nie wei o co chodzi a morde drzec lubi ; ZGADZAM SIĘ > sprawa wyglada tak ze lepiej nie zakreslac tego podobno bo moga sie doczepic >i kazac ci wracac i sobie zalatwiac ze szkola przez inet , > wiec nie pisz A JAK BYM MIAŁ WYDRUK Z KONTA OK. 15 TYS $ TO TEŻ MNIE COFNĄ ? pOZATYM MOZNA POWIEDZIEĆ ŻE CHCE SIE PRZY OKAZJI ROZEJRZEC ZA SZKOŁĄ BO W NECIE TO NIE MA ZA DUZO SZKOL JEZYKOWYCH TYM BARDZIEJ ZE W KONKRETNEJ OKOLICY SZUKAM ... > ale jak > juz sie dostaniesz do szkoly i bedzisz skaldal podanie TO mozesz nadmienic ze > mowiles urzednikowi ze bedziesz zwiedzal szkoly ; NO WLASNIE CZY ON TEGO JAKOS NIE ODNOTUJE NA I-94 ? WTEDY BYLOBY ŁATWIEJ ... CZY LEPIEJ MU NA SERIO NIC NIE MOWIC ? > teoretycznie od 12 kwietnia 2002 nie mozzna zmienic wizy turystycznej na > studnecka ale jak mowie teoretycznie - w praktyce wyglada to tak ze dlugo sie > czeka - do 8 miesiecy to trwa ale mozna to zrobic ( sam wlansie jestem w > trakcie zlatwiania ) - takze przyjezdzaj i do szkoly - jesli masz jakies > pytania to na maieal mi napisz - ja jestem w chicago i troche sie orientuje w > szkolach bo odiwedilem kilkanasice w ciagu ostatnich kilku miesiecy . > pozdrawiaam SZUKASZ JEZKWOEJ NAJPIERW ? CZY ODRAZU NA STUDIA BO JA NAJPIERW NA JEZYKOWA CHCE ISC ... nIE SLYSZAŁEŚ O IMS KTO MIAL PROSPECTIVE ZAZNACZONE I WJECHAL ? CO GO JESZCZE PYTALI ? ITP. ? Odpowiedz Link Zgłoś
jj19 Re: Prospective student. 03.12.03, 21:56 Do szkoly koniecznie. Absolutnie koniecznie. Z uniwersytetem poczekaj jeszcze. I zmien ten durny nick. Pozdrowka. Odpowiedz Link Zgłoś