malgosia2166 25.07.09, 14:36 Witajcie dziewczyny.Doradźcie mi prosze jakis złoty środek na rozstępy.Próbowałam juz Zjajkę ale dostałam uczulenia.Czy są jakieś kremy balsamy, które nie powodują alergii? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyczek-2 Re: ROZSTĘPY!!! 26.07.09, 11:10 Hej. Ja w pierwszej ciąży rozstępów nie miałam, nie wiem jak będzie teraz ale koleżanki używają kremu MUSTELA a z tych tańszych to słyszałam że FISSAN jest dobry. Pooglądaj sobie na Allegro jakie jeszcze są nazwy tych kremów przy okazji zorientujesz się w cenach, może wybierzesz coś dla siebie. Odpowiedz Link
fantastic.mama Re: ROZSTĘPY!!! 28.07.09, 00:20 Niewiem jak to jest, ale ja od wszystkich możliwych produktów na rozstepy dostawałam uczulenia. Przy rozmowie z położną na temat rozstępów, dostałam od niej radę, aby wypróbować na ciepło _oliwę z oliwek_ taką zwykłą, do smażenia, ze sklepu. I to jest (dla mnie) złoty środek na rozstepy. Mam kilka rozstępów na biodrach, ale przyznam się szczerze, że o tę partię ciała, nie dbałam tak intensywnie jak o brzuch, a powinnam. I tu był mój błąd. Odpowiedz Link
bridal Re: ROZSTĘPY!!! 30.07.09, 11:35 Polcem produkty Mustela - niestety b. drogie. Stosowałam też Gerber Krem przeciw rozstępom i oliwkę bambino. Efekt - zero rozstępów. Odpowiedz Link