carrymoon 20.07.08, 17:46 Carrymoon wraz z ZU, wiem też że Avocado jest już w domu dziękuję wszystkim za super zabawę, klimat, który stworzyliście i za to, że jesteście a teraz idę wreszcie poleżeć we własnym łóżku :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barabara.69 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 18:57 Jak zwykle było super :-)) Dzięki dziewczyny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 19:14 Dzięki dziewczyny za zaklęcie dobrej pogody i za bardzo sympatyczny wyjazd (również dla mniej sprawnych ;). Melduje, że zarówno team Renault oraz Porzeczki dotarły na miejsce. Prawdopodobnie Giencia i siostrakama również, ale niech same to potwierdzą ;) DO ZOBACZENIA!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 12:12 .. tak.. 4 kółkowy "team Renault" dotarł do Warszawy w składzie: Marghusia, Jadwisia, Paulina80s + ja, cało i szczęśliwie. BARDZO DZIĘKUJĘ za super spotkanie ! :) Czapki z głów przed Organizatorkami ! Pozdrawiam Kasia P.S. Na następny (letni ) Babozlot mam nadzieję ( wręcz jestem pewna ), że to będzie już mieszany team na 2oo :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_rudes Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 19:22 Odmeldowuje się Ja, Indirectus, Asia i Ela:) Ciesze sie,ze w koncu Was spotkalam, Rafalowi za transport i wszystkim za ciepla atosfere i super pogode!!:) pozdr.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
hanah83 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 19:27 dojechaliśmy do Gliwic cało i zdrowo dzieki za super impreze ze mogłam sie z wami spotkac kolejny raz .dziewczyny impreza była suuuuuuuuuuuuuuuuuuper jak zawsze z wami:))) juz sie nie moge doczekac zimówki żeby was znowu zobaczyc.bardzo przepraszam jak sie z kims nie pożegnałam ale byłam zakrecona jak słoik na zime i jakos tak wyszło. jeszcze raz dzieki i do szybkiego zobaczenia .A teraz ide spac bo jutro do pracy:(( Odpowiedz Link Zgłoś
barabara.69 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 19:32 a ja w pracy już od 2 godzin i szykuje mi się tak jakoś do 2-3 w nocy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:00 Kochane foremki Teamu Wrocek (i wszyscy inni "czerwoni" pomocnicy) - DZIĘKUJĘ Wam serdecznie za piękne wspomnienia, które przywieźliśmy z tegorocznego babozlotu ... będziemy je pielęgnować ;) Kask z głowy za pokaz ogni sztucznych, świetną koszulkę pamiątkową i licytację (mam nadzieję, że uzbierało się sporo grosza dla dzieciaków). P.S. Miło było Was zobaczyć baby :) (a do zimówki czas szybko zleci). pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:18 Netoperek też wrócił do swojej jaskinii :))) Było czadowo!! Cieszę się, że zobaczyłam znajome i nowe twarze... I już za Wami tęsknię, a zdjęcia będą moim pocieszeniem :) Wielkie ukłony dla Team'u Organizatorów i pozdrowienia for All!! Luk-kasia i Powell Odpowiedz Link Zgłoś
nieswinka Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:19 Ja też dotarlam. Przkroczylam dziś swoje pierwsze 1000 km. :-) Dzieki wszystkim, a szczególnie Josss za cierpliwość na trasie i Leo za odciążenie nas z bagaży. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jagdam Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:34 my, oraz bandit i rocket w domku, tzn, ja właśnie przelałam wiśnióweczkę własnej roboty i kostuję sobie, a marek już odleciał i baluje gdzieś w okolicach frankfurtu... Ale fajnie było, prawda??? Ja tylko nie pamiętam, kto wygrał konkurs chodzenia na szczudłach??? Pozdrawiam Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
barabara.69 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:39 niestety nie Ty ani nie ja :-))) .... coś jak widać robota mi nie idzie, a wiśnióweczki zazdroszczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:37 Melduję, że Poznań ze mną (najprawdziwszą czarownicą z pypciem) dotarł na metę. Dziękujemy wszystkim za świetną atmosferę i fajną zabawę, organizatorkom gratulujemy- było SUPER! -------------- aggres = czarownica z pypciem Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 20:39 Ja dopiero teraz dotarłam do domu chociaż miałąm najbliżej - jeździłam jeszcze cały dzień z Ivaną z Brna. Pozdrawiam serdecznie i cieszę się na następny Babozlot :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:06 Arsinoe z Blądynem, oraz Wojtek, Joanna i Sylwia w Gliwicach się zameldowali. W imieniu swoim i Blądyna dziękuję bardzo za przednią zabawę. Było jak zwykle niezwykle :):) ps. znaczy , że w przyszłym roku jedziemy do Warsiawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:07 Melduję, że jestem już w domciu:) Zmykam do łóżeczka bo jutro o 6tej pobudka i do pracy marsz :( Dzięki za imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:18 Ja również sie melduje, ze cała i zdrowa dojechałam do domku i bardzo dziekuje za miły weekend :) na następny zlot mam nadzieje, ze przyjade juz motocyklem... dziewczynki dzieki za podróż, było miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:25 Przed godz. 18 zawitałam do mojego Gostynina. Razem z Nieświnką zaliczyłyśmy jeszcze pyszne lody na rynku w Kluczborku (tam od pana piwosza usłyszałyśmy słynne: "Dziewczyny, a wy się tak nie boicie jeździć?")i Orlenowe hot dogi w Sieradzu :) Dziękuję Wam wszystkim za cudny weekend! Szkoda tylko, że czasu było tak mało, a ludzi tak dużo i znowu nie udało się ze wszystkimi pogadać i wszystkich poznać. Next time obowiązkowo identyfikatory z fotami i nickami! Wrocław, thx :* Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:35 hej Motopiczki wielkie dzieki za weekend... było super razem z Giencia i Kamilem dotarlismy do Warszawy... a jutro Augustów wraca do siebie :))) dla organizatorek podziekowania za fajnie spędzony czas usciski i buziaczki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
aneka20 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:43 melduje się aneka20 i paweł dzieki za super weekend :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:52 siostrakama napisała: > hej Motopiczki posta zostawiam, ale dostajesz upomnienie za użycie zwrotu, który w moim przekonaniu nie jest ani kulturalny, ani miły ... P.S. któś się nie zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś
roomyanek Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:51 Super, super, podejrzewałam, że jesteście wspaniałe, ale żeby aż tak!! Razem z Sirmionką dotarłyśmy bezpiecznie do chat, a teraz mojemu moto dziwnie opadły lusterka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 21:53 To i ja dołączam do podziękowan i odmeldowan:) Zrobilismy wraz z malzonkiem 1028 km, bez strat w ludziach i sprzecie (nie liczac obrtomierza w moim gsie - ale kulturalny byl - zepsul sie juz w Warszawie, 5 km od domku).. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 22:06 sms od Grass i Azbesta z Torunia- zakotwiczeni, cali i bezpieczni w Pradze sms od Dorotii i Artura z Koszalina (po krótkim wypadzie do Czech) - nocleg u znajomych po Polskiej stronie, jutro powtór do domu Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 22:04 Był to chyba rekordowy zlot jeśli chodzi o liczbę uszkodzonych klamek :). Z tego co wiem to : SiostraKamaI ułamała w gieesie SiostryKamyII kawałek sprzęgłowej, Pluszak Fokowy położył Bandziora i złamał sprzęgłową, kolega Szczurek też podobno tak uczynił, a ja w powrotnej drodze na piaseczku położyłam Białego Ogiera i zgięłam hamulcową :D. Ale jak to mawiają starzy górale, straty muszą być:D Najważniejsze że zabawa była świetna :) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 22:25 melduję, że bezpiecznie po zwiedzaniu dalszym kotliny dotarłam do domu. Beataxj (żółciutka) też bezpiecznie zakotwiczyła. pozdrawiam wszystkich :) i może zaczniemy .... 365 dni .... hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 22:34 Porzeczka z Liściem lub "Blondyną" :) również dotarli na miejsce, nawet już drzemka była, dzięki za super zabawę i poznanie fajnych ludzi. Mam nadzieję że znowu się zobaczymy juz niedługo. PS. Moje hasło z tego z zlotu to tekst feceta przed knajpą w Kletnie :" wszystkie razem przyjechałyście? ooooo tyle bab na motorach to ja jeszcze nie widziałem " :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 07:12 > PS. Moje hasło z tego z zlotu to tekst feceta przed knajpą w > Kletnie :" wszystkie razem przyjechałyście? ooooo tyle bab na > motorach to ja jeszcze nie widziałem " :)) :)))))))))))))) piękne! będzie miał co wspominać do końca życia ;-) napiszie coś więcej dla tych, co ich nie było.. jakie wymyślne atrakcje was czekały? jakieś anegdotki? jakie konkursy? jak aukcja (mam nadzieję, że nikt sie nie obraził na wieśniackie gadżety ode mnie??? ;-D) - dużo kasy udało się zebrać? a może któraś z naszych utalentowanych skrybów opisałaby zlot w formie impresji ogólnoforumowej? no prrrrrrrrrrroszę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hab Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 23:17 Transalp z miotłą i BeeMka też już w domu. Dziękujemy za wspaniały czas i za serdeczne przyjęcie. Aśka i Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
shczurek Re: ODMELDOWUJE SIĘ 20.07.08, 23:19 Dziewczyny dzieki za fajna impreze i ciesze sie ze moglem pomoc w jej organizacji ;) Moze gdzies tam sie kiedys zalapie na kolejna ;> Pozdrawienia dla wszystkich dziewczyn z MiD-u i calej braci motocyklowej :) PS Ja klamki zadnej nei zlamalem :P ale w trawie lezalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
etita Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 00:19 ja i Ecia i Marzkaf i Łukasz też dotarliśmy ;) cali i zdrowi nawet po imprezie wczorajszej została mi na głowie różowa pluszowa aureola - chciałam rano oddać ale nikt się do niej na trzeźwo chyba nie chciał przyznać ;P do odebrania na zimówce a właśnie, zimówkę chcecie tradycyjnie u nas? czy jest inny plan? Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 11:40 etita napisała: > > a właśnie, zimówkę chcecie tradycyjnie u nas? czy jest inny plan Co za dziwne pytanie Edyta!!!! A gdzieżby indziej ????????????? Ja sobie nie wyobrażam zimówki w innym miejscu, jak tylko w Lodzi, tylko boję się, czy znajdziecie taką ogromną knajpę, coby nas wszystkich pomieścić :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 06:06 Melduję że ja równiez dotarłam cała i zdrowa. Jednak dopiero teraz mam dostęp do kompa wiec już się melduję ;-) Już sie cieszę na następny raz :-) Jeszcze raz wielki dzięki wszystkim za wspaniałą imprezę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sirmionka Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 07:53 także się przyłączam do podziękowań, byłam pierwszy raz, wierzę że nie ostatni, było naprawdę wspaniale, do zobaczenia wszystkim wkrótce, gdzieś na trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 09:49 mysmy dotarli pirazyoko 23:30 w sobote do domku. Odmeldowalismy sie sms Gohu. Serdecznie dziekujemy Wam za cierpliwosc i wyrozumialosc dla wykonywania zamieszania fotograficznego. Dziewczyny jestescie SUUUPER!! Chlopaki tyz :-) usciski dla Wszystkich i podziekowania dla Organizatorek! cruki Odpowiedz Link Zgłoś
randryna Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 11:00 No ja też sie odmeldowuję :) daleko do domku nie miałam, bo tylko do Wrocka, ale za to przez Czechy :D Nie udało mi się poznać Was wszystkich, bo czasu zbyt mało ale myślę, że na następnym zlocie (jak uda mi się być) to nadrobimy:) "Blondyna" jesteś bossssska :D "Batman" dzięki za pomysły, a nocny konkurs .... ćwiczę :D Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 12:24 Dzięki wszystkim za chęć do zabawy, pomysłowość i fantazję! Mam nadzieję, że miejsce Wam się spodobało i że nieraz jeszcze do Kotliny Kłodzkiej przyjedziecie, bo - jak część z Was na pewno widziała - jeździć jest gdzie. Część ekipy wrocławskiej powróciła do domciu koło 14, ale nie mogliśmy się rozstać i jeszcze poszliśmy na kawę :) Cóż, wypada teraz czekać na Zimówkę i na kolejny Babozlot latem 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
szynszyll Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 14:05 szynszyll w celu! godzine po dotarciu do norki z nieba luneła lawina wody - tym samym - bóg świeci na moja dupe a Waćpanną z pewnosci patronuje przy organizacji BBZ-tu. jako prawiczek stwierdzam, ze bylo przeslodko i przepraszam zawiedzione osoby ze nie zlamalem kilku paragrafów czego podobno oczekiwaly ;) poprawie sie nastepnym razem. Ten pierwszy rzadko sie przeciez w 100% udaje ;) dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam z popapracia ;) szynszyll p.s. kolejny wniosek to taki, ze trzeba zmienic motocykl - 1200 km okrakiem na motopompie to nie jest to co szynszyle lubia najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 16:07 My z Pluszkaiem także bezpiecznie dotarlismy foczym tempem wczoraj do Gliwic, ale byliśmy tak padnięci, że nie mieliśmy siły odpalić nawet kompa, także meldujemy sie tutaj dzisiaj :-D Bardzo serdecznie dziękujemy organizatorom za super zabawę i do zobaczenia na zimówce kochani :-))) Pozdrawiamy, AsiA & Diverka - Pluszak & Bandzior Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 16:36 nasz powiekszony sklad na 4 kolach tez bezpiecznie w domu :) zmeczeni, z nieco uszkodzonym sluchem od dracych sie dzieciakow, ale szczesliwie dojechalismy. serdecznosci dla wszystkich poznanych czlowiekow, dziekujemy za slowa mile i przepraszamy za brak dyspozycyjnosci do pogaduchow, na ktore mielismy taaaaki apetyt. nic to, co sie odwlecze to nie uciecze, jak wiadomo. wspomnienia, koszulke i rozmowy na dlugo zachowam w pamieci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 19:44 Razem z Kamykiem dotarliśmy dzisiaj w deszczu o 15.00 do Augustowa. A jednak przeciwdeszczówki się przydały:) Dziękujemy za super zabawę i niezastapione towarzystwo, za wycieczkę do Kłodzka i powroty do noclegów w szumie wodospadu :)) Pamiętajcie,że do Kletna można dojechać przez Karpacz lub od "strony dupy" :)) Mam nadzieję, że w następnym roku nie będę już musiała odbierać nagrody za najdłuższą trasę - stuknęło nam 1550 km:) Pozdrawiamy i dozobaczyska na zimówce. PS. Kamyk stwierdził, że Zloty Feministek nie są takie straszne :))) Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-motor Re: ODMELDOWUJE SIĘ 21.07.08, 22:24 jesteśmy z Gabi od wczoraj w domu ale internet mamy od dziś,zabawa świetna,dziekujemy,chcemy jeszcze,Gabi boli pupa a mnie głowa od słuchania o bulu pupy... ps helmut dojechał w trzy godziny i 40 min do berlina,i też mu sie podobało Odpowiedz Link Zgłoś