Dodaj do ulubionych

Rennes - Avranches - jak dojechać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 22:55
Czy ktokolwiek mógłby mi pomóc i dać jakiekolwiek wskazówki jak dostać się z Rennes (Boulevuard Solferino) do Avranches?
Bardzo, bardzo proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: żaba Re: Rennes - Avranches - jak dojechać? IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 07:52
      Ewelina U. napisał(a):

Czy ktokolwiek mógłby mi pomóc i dać jakiekolwiek wskazówki jak dostać się z Rennes (Boulevuard Solferino) do Avranches?

Jakie pytania takie odpowiedzi.

Rennes - Avranches < jak dostać się?

Rennes - Avranches < jak dojechać?

Rennes - Avranches < wybierz połączenie

Pozdrawiam,
      Wielka szkoda że w/w INFO nie ma w internecie.
      • labadine Re: Rennes - Avranches - jak dojechać? 17.04.11, 08:45
        masz pociagi o 5.40-9.06-16.43-podroz trwa okolo 1h20
        • Gość: Ewelina U Re: Rennes - Avranches - jak dojechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 10:54
          Dziękuję za odpowiedź. Celowo napisałam 'dostać' się, bo środek transportu jest mi primo: obojętny, secundo: nie wiem, jakimi śr. transportu można się w ogóle dostać z Rennes do Avranches(tzn. czy w ogóle jest linia kolejowa itp.). Z map Google tez oczywiście korzystałam. Nie znam języka, dlatego trudno mi szukać na stronach internetowych, przeważnie szukane połączenie w ogóle się nie 'pokazywało', albo pokazywało bez godzin odjazdów, tym bardziej bez oznaczonej ceny.
          • sylwek-18 Re: Rennes - Avranches - jak dojechać? 10.12.14, 00:35
            hejka jakbys kiedys potrzebowala pomocy to chetnie pomoge:)
            • Gość: Ewelina U. Re: Rennes - Avranches - jak dojechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 12:04
              W czym Slawku chcialbys mi pomoc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka