maxio.6 15.07.11, 07:10 Mam pytanie czy lotnisko Beauvais jest duże i czy mogę się na nim pogubić?Gdzie mogę kupić bilety na autobus do Paryż i jak nazywa się ten autobus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c_x_v Re: Lotnisko Beauvais 15.07.11, 07:44 maxio.6 napisała: > Mam pytanie czy lotnisko Beauvais jest duże Nie. >czy mogę się na nim pogubić? Raczej nie. >Gdzie mogę kupić bilety na autobus do Paryż i jak nazywa się ten autobus? Po pobraniu bagażu przy wychodzeniu na sale odpraw, po lewej stronie jest kiosk i w nim bodajże też możesz kupić bilety. Na pewno kupisz je u kierowcy. Autobusy stoją zaraz po prawej stronie wychodząc pierwszym wyjściem (tym na przeciwko kiosku) One się chyba nie nazywają, bo to są airbusy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski_swiata Re: Lotnisko Beauvais IP: *.zicom.pl 17.07.11, 23:06 Zależy na którym terminalu wyladujesz, jezeli na 2 to musisz przejsc okolo 100m gdyz autobusy odjezdzaja z przed terminala 1. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55 Re: Lotnisko Beauvais 18.07.11, 13:12 Biletow nie mozna kupic u kierowcy, kupuje sie je wylacznie w kasie. Kierowca jedynie kasuje bilet i wpuszcza do autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxio.6 Re: Lotnisko Beauvais 18.07.11, 22:54 ok dzięki,czyli bilety kupuję w kiosku wewnątrz budynku jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś