Dodaj do ulubionych

mieszkanie lub maly domek w Provence, Côte d'Azur

01.02.14, 23:59
z basenen, sprawdzony, najlepiej w jakims malym osrodku (mamy dziecko:-)), do 10 km do plazy. Nie interesuja nas campingi. Raczej prywatnie.
Przejrzalam 2 tys ofert, ale to co do 1200,- euro za 2 tyg. i ladne, to juz zajete....:(
Ma ktos jakis namiar?
Obserwuj wątek
    • mei3 Re: mieszkanie lub maly domek w Provence, Côte d' 02.02.14, 00:01
      3 osoby, taras, ogrodek mile widziany. od 35m (z antresola)-> wzwyz
      • mair Re: mieszkanie lub maly domek w Provence, Côte d' 02.02.14, 12:03
        tu szukalas
        www.abritel.fr/
        • Gość: spongebob opinia o abritel.fr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.14, 19:15
          Czy strona www.abritel.fr jest przez Was sprawdzona i bezpieczna? Rozumiem, że działa na zasadzie kojarzenia właściciela z "wczasowiczem" - jak dokonywana jest płatność za pobyt (czy jest możliwość płatności kartą kredytową, płaci się całość czy jakąś zaliczkę)? Widzę że są tam ciekawe oferty cenowe, jednak moja znajomość francuskiego opiera się na tłumaczu google, zależy mi zatem na zminimalizowaniu ryzyka zawarcia niepewnej transakcji ... Proszę o wszelkie informacje praktyczne, z góry dziękuję.
          • mair Re: opinia o abritel.fr 09.02.14, 07:47
            Wynajmowelem i nic zlego sie nie stalo.
            Skad u ciebie bierze sie ta podejzliwosc, ze beda chcieli cie oszukac ? Mysle, ze w Polsce tez malo jest takich wypadkow. Zostales kiedys oszukany ?
            • grekan Re: opinia o abritel.fr 10.02.14, 21:58
              Proponuje str: Expressrooms.com
              Nie podalas terminu a to wazne przy kosztach. Ale np: 2 tygodnie Apts Park And Suites Village Rousset w czerwcu to koszt 1040 euro/ ap. 4os./
              • mei3 Re: opinia o abritel.fr 11.02.14, 22:06
                chce maly domek, lub apartament (Agro) moze byc maly osrodek, Bungalows, letnie prywatne domki apyrtamenty ze wspolnym basenem i ogrodem przykladowo na 5 domkow.
                Na parterze, tak aby dziecko moglo caly dzien biegac i mozna je z tarasu widziec.
                Termin koniec sierpnia po 20 stym , wiem, niestety jeszcze w sezonie:((((
          • mei3 Re: opinia o abritel.fr 11.02.14, 22:03
            www.homeaway.co.uk/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka