Dodaj do ulubionych

Akwitania - zapytanie

IP: *.cli.nitronet.pl 02.07.14, 16:45
interesują mnie informacje dotyczące plażowania nad zatoką biskajską w II połowie sierpnia - da się korzystać z kąpieli? czy woda taka jak w naszym rodzimym Bałtyku? poproszę też o informacje czy spodziewać się tłumów turystów większych niż nad lazurowym wybrzeżem i czy są odczuwalne różnice w cenach pomiędzy tymi regionami(zakwaterowanie, restauracje). dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: coco Re: Akwitania - zapytanie IP: *.31.185.81.rev.sfr.net 04.07.14, 21:04
      a dlaczego nie dawaloby sie korzystac z kapieli?
      woda jest cieplejsza niz w baltyku, sa tez wieksze fale, wiec wiecej sympatycznej zabawy.
      co do tlumow, zalezy gdzie bedziesz spedzac wakacje, ale sa mniejsze niz nad lazurowym, no i plaze sa tez o wiele wieksze i przede wszystkim piaszczyste.
      ceny sa rozne i rozniste, zalezy czy masz ochote spedzac te wakacje pod wlasnym namiotem czy na campingu 5 gwiazdkowym...
      • Gość: ted Re: Akwitania - zapytanie IP: *.cli.nitronet.pl 11.07.14, 12:00
        dzięki za odp. może ktoś poleci miejsce do kilkudniowego wypoczynku. szukamy miejsca, w którym można odetchnąć od atrakcji zapewnianych przez kurorty. może być parę domów "na krzyż":>
    • Gość: ted Re: Akwitania - zapytanie IP: *.cli.nitronet.pl 18.07.14, 13:27
      podbijam temat - może jednak ktoś poleci spokojne miejsce?
      • Gość: coco Re: Akwitania - zapytanie IP: *.15.119.80.rev.sfr.net 19.07.14, 17:56
        nie wiem czy sa jeszcze spokojne miejsca? moge ci powiedziec, ze ja z rodzina spedzalismy sympatyczne wakacje w Biscarosse, Lacanau, Mimizan, ale nad jeziorem Aureilhan, w biscarosse tez polecam pobyt nad jeziorem sanguinet, troche to dalej od oceanu, wiec i mniej ludzi, nad jeziorem leon jest spokoj, ale plaza w moliets et maa, nam sie tam niezbyt podobalo, nudno. dalej na poludniu od Hossegor w dol jest bardzo ladnie, ale bardzo duzo ludzi.
        • Gość: fred Re: Akwitania - zapytanie IP: *.leon.com.pl 24.07.14, 11:42
          zdecydowanie polecam Mimizan Plage

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka