Gość: horhe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 18:51 Czy ktos byl w Uk w okolicach exeter,TORQUAY bo wybieram sie nie dlugo jak tam jest ogólnie mieszkanie życie i praca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: torquay,exeter english riviera 27.06.07, 07:35 ja tam mieszkam... Nienajlepiej wybrane jeśli chodzi o pracę, lepiej bliżej Bristolu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: torquay,exeter english riviera 27.06.07, 11:59 turystcznie? zarąbiste miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: torquay,exeter english riviera 27.06.07, 16:29 ale na nten luksus trzeba niestety zarobić :( W okolicach Exeteru nie ma właściwie żadnej naprawdę dużej firmy. Torquay i cały Torbay też żyje głównie z turystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horhe Re: torquay,exeter english riviera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:46 Kicior99 czy moglbys ze mna pogadac na gg naprzyklad skoro tam mieszkasz?Bylbym wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horhe Re: torquay,exeter english riviera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:47 moje gg 6505463 Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: torquay,exeter english riviera 27.06.07, 18:59 teraz mówię śmiertelnie poważnie: gg jest produktem popularnym w PL, ale nigdzie więcej - wątpię, aby podawanie numeru gg w czymkolwiek pomogło, szczgólnie, że znasz adres mailowy kiciora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horhe Re: torquay,exeter english riviera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:34 Poprostu szukam pomocy,wskazówek od kogos kto byl i pracowal jade pierwszy raz do pracy i zycia tam.Czy ktos moglby mi w jakikolwiek sposób pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: torquay,exeter english riviera 28.06.07, 07:42 ja uzywam komunikatora wspolprqacujacego z gg. Na razie mam "4 on" wiec spie jkak nie pracuje. W weekend - mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: torquay,exeter english riviera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:09 owszem owszem, mieszkam tam od roku, na konkretne pytania z miłą chęcią odpowiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: torquay,exeter english riviera 25.07.07, 07:51 jak sie załatwia neostradę w Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: torquay,exeter english riviera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:57 witam. mam prosbe i to wielka. jesli wiecie jak wyglada obecnie sytuacja z praca i z mieszkaniem w torquay to dajcie znac prosze. wybieram sie tam w najblizszym miesiacu i to sama wiec dobrze by bylo wiedziec cos konkretnego. z gory wielkie dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś