Dodaj do ulubionych

Informacja

30.08.04, 11:26
Chwilowo główni uczestnicy forum wyjechali lub są w trakcie przygotowań do
wyjazdu do Francji. Mam nadzieję, że w tym czasie forum nie zamilknie i
znajdą się osoby chętne do wymiany informacji.
Obserwuj wątek
    • francja4 Re: Informacja 30.08.04, 14:39
      pewnie calkiem nie ale troszke zwolni tempo
    • petromin Re: Informacja 20.09.04, 09:41
      Jestem już po powrocie z 3 tygodniowego wyjazdu głównie do Prowansji.
      W wolnej chwili postaram sie opisac ciekawsze miejsca. Na razie praca wzywa.
    • aseretka Re: Informacja 21.09.04, 10:24
      Własnie wróciłam. Zrealizowałam swoje plany tak w 80 %. Niestety nie wszystko,
      co zaplanowałam udało się zobaczyć. Ale i tak jestem zadowolona. :)
      PS. Do bah7. Bormes-les-Minosas jest faktycznie tak urokliwe, że nie chciało mi
      się go opuszczać. Aigues Mortes też mi się podobało.
      PS2. Do petronim. Sillans-la-Cascade odwiedziłam. Niestety zmuszona byłam
      odpuścić sobie Barjols, bo połowa osób nie widziała Grand Canion du Verdon i
      zagnało nas aż w tamte okolice. A później już nie starczyło czasu, tak wszyscy
      się zachwycali wspaniałymi widokami.
      PS3. Do jotbe. Collioure tez mi sie podobało. Kłopoty były tylko z parkowaniem,
      bo właśnie tego dnia był targ i ludzi co niemiara. Ale po jakiejś niecałej
      godzinie udało nam się wjechać na parking i połazić trochę po tym pięknym
      miasteczku.

• petromin Re: Informacja 21.09.04, 21:20
        Jak znajdę trochę czasu to opiszę trochę wyjazd oraz dołożę kilka nowych zdjęć.
        Bo kilka fajnych miejsc nowych zwiedziłem.
        Aseratko a jak sam wodospad? Bo gdy ja bywałem przy nim nie było nikogo i
        przez to było bardzo uroczo.
        • aseretka Re: Informacja 24.09.04, 00:08
          Wodospad uroczy. Niestety trafiłam akyrat, że było dużo luda. Wszyscy ustawiali
          się w kolejce do zdjęc, a w niektórych miejscach trzeba było czekać, zeby móc
          dalej przejśc. Na pewno bardziej uroczo byłoby, gdyby była tam tylko nasza
          dziesiątka. :)
          Poza tym... rozczrowałam się trochę. Zabrałam ze sobą kostium kąpielowy i
          miałam ochotę wykąpać się pod wodospadem ( moje największe marzenie ). A tam...
          zakaz kąpieli. I kicha. Może jeszcze, gdyby nie było tylu ludzi, to bym wlazła
          nie przejmując się zakazem. Bo po to sa przecież zakazy, aby je łamać, tylko
          trzeba wiedzieć kiedy.
          Rozczarował mnie też zamek w Silans. A podobno mieszkała w nim Maria Antonina.
        • aseretka Re: Informacja 24.09.04, 00:11
          Mnie też się zebrało na otworzenie stronki z wyjazdami. :) Ale to pewnie, jako
          początkujacej zajmie mi trochę czasu. Pomysł mam ale jak będzie z realizacją
          trudno dziś powiedzieć. Może w połowie listopada coś się wykluje.
          • krystyna_jl Re: Informacja 24.09.04, 13:19
            o jakim wodospadzie mowa?
            • aseretka Re: Informacja 24.09.04, 14:22
              O tym
              varvillages.9online.fr/pages%20htm/sillans.htm
              • mandelieu Re: Informacja 24.09.04, 15:22
                A jednak widać na zdjęciach, że sie kąpiesz .............:)
                • aseretka Re: Informacja 24.09.04, 20:06
                  :))) To nie ja. Ja jestem znacznie starsza - o jakieś 20 kg. Ale właśnie
                  oglądając te fotki zabrałam ze sobą kostum kąpielowy. A tu taki siupryza... :(
                  • mandelieu Re: Informacja 27.09.04, 12:08
                    Proponuję Ci skoki spadochronowe - najlepsze na odchudzanie, a ile
                    radochy.......:)) wysiadasz ze sprawnego samolotu na wys. 4000m i chudniesz w
                    oczach. Sprawdzone przeze mnie osobiście kilkanaście razy.Działa.
                    • aseretka Re: Informacja 27.09.04, 16:06
                      Może skorzystam z rady. Ale musiałabym skakać nad Francją, żeby dopasować się
                      do głównego tematu forum. :)
                      • mandelieu Re: Informacja 28.09.04, 08:32
                        nad Francją to nie wiem , ale nad Hiszpanią spoko.
                        Zobacz na www.tandemy.pl i miłej zabawy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka