lika.73 02.08.12, 10:27 Czy ktoś był ostatnio w tym hotelu?Wybieram się z rodziną w sierpniu i interesuje mnie każde info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mstawarz Re: Club hotel Riu Evrika 02.08.12, 11:50 Ja też jestem ciekawa, bo także z rodziną w sierpniu (od.10) się wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.14, 13:09 W lipcu wybieram się tam z dwójką dzieci (1 rok i 6 lat). Będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące hotelu i okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
edyurb Re: Club hotel Riu Evrika 29.04.14, 22:23 My też w lipcu będziemy w tym hotelu - dokładnie od 4 do 14, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.14, 15:11 My od 4 do 15.07., więc się spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
edyurb Re: Club hotel Riu Evrika 14.05.14, 22:50 Mirela mam pytanie. Lecicie samolotem, czy wybieracie się autem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.14, 09:19 Lecimy z Warszawy. Moja córka jest z tych nie śpiących w aucie, więc podróż na własną rękę odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.centertel.pl 06.05.14, 15:07 My lecimy z Tui 11.07.2014 z warszawy, też jestem ciekawa co i jak. W opisach i na forach raczej chwalą . Przerażają mnie natomiast opinie na temat biura tui. Pierwszy raz z nimi lecimy. Myślę ze hotel jest ok. Opis się zgadza się z tym co jest na stronie internetowej hotelu, wiec myślę że bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Club hotel Riu Evrika 07.05.14, 19:05 Kurcze taki fajny ten wasz hotel, przekopałam cały in ternet ale nigdzie już na lipiec nie ma w nim miejsc:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pljtelecom.pl 08.05.14, 10:11 Itaka ma jeszcze oferty na lipiec. Z tym że cena u nich zaporowa , no i niestety u nich chyba tylko 2+1. :( Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Club hotel Riu Evrika 08.05.14, 10:19 no własnie nie moge nic u nich na stronie podejrzec cos mi sie wiesza net, a podejchac do BP tez nie bardzo mam czas. Ile właśnie płaciliscie za ten hotel? i na ile dni? bo jak dostałam wycene Miramaru to tez az mnie troche zatkałao 2+1+infant na tydz 8600zł a za 2 tyg prawie 14000 . TAKIE ceny jak np: w Grecji . szok? Ale może warto dac za te hotele tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pljtelecom.pl 08.05.14, 11:33 Lecimy z TUI na 11 dni , 2+1 za 9950 (dziecko 7 lat 940 zł) z ubezpieczeniem od rezyg. Wykupywane na początku lutego. W tym samym czasie w Itace kosztowało to prawie 12.000, więc różnica spora!!! Potem TUi też podniósł cenę. Ogólnie Bługaria droga ,ale widzę że standarty jak w Turcji z tym że klimat łagodniejszy , dlatego wybraliśmy ten kierunek. W zeszłym roku w lipcu w Turcji był upał nie na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.arreks.pl 08.05.14, 14:58 Na wezyrze widziałam też ofertę tego hotelu o wiele taniej niż w itace. Jak dla mnie poza zasięgiem cenowym, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomarańczowa Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.14, 15:42 Tutaj najświeższe opinie są z 2013... www.holidaycheck.pl/hi/1245c459-7728-320a-8c7b-8b248ea94753 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchospatatos Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.14, 17:05 Bylem w tym hotelu w czerwcu 2012, bardzo nam sie podobalo i teraz tez na tydzien w lipcu od 4 do 11 jako 2+1 z TUI, kupowalem w polowie lutego placac z kosztami rezygnacji za tydzien okolo 6500 (dziecko w tym niecaly 1000 zl). Za 2 tygodnie wtedy TUI chcialo w pierwszej pilowie lipca 11.000 i ciut....+ koszty rezygnacji. Aktualnie ten termin jets niedostepny w TUI ale lata tam takze wg portalu wakacje min. Wezyr, Itaka, Eximtours, Sun Fun, Neckerman i nieznane mi Sunshine Holiday a z dojazdem wlasnym Neckermann...moze tam warto popytac???? Jak ja kupowalem to TUI bylo najtansze a 2 lata temu wywiazali sie bardzo dobrze z wszystkiego, jest to pierwszy raz co powtarzam hotel bo jest wart wyjazdu, jest blisko i za w miare rozsadne pieniadze. Jakby ktos mial pytania prosze pytajcie, postaram sie odpowiedziec. Moja opinia jest na portalu wakacje i holidaychecku latem 2012 (Robert) moze bedzie dla was pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.centertel.pl 08.05.14, 18:59 To dobre informacje . Trochę się uspokoiłam tym że Tui jest w miarę OK. Dziękuję bardzo Robercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.centertel.pl 08.05.14, 19:12 Faktycznie tych opini z 2013 jakoś wczesniej nie znalazłam. Dlatego bardzo dziękuję za link. Mam pytanie do Roberta , jak jest z pokojami? Czy faktycznie najlepsze są w budynku D. Nie mam jakiś szczególnych wymagań , najważniejsze aby było czysto i klima działała . Zarezerwowalismy z widokiem na basen. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Club hotel Riu Evrika 08.05.14, 20:34 W neckermanie nie ma miejsc na lipiec, a Tui tez nie ma , najblizy chyba 25 sierpien, w eximie miejsca tylko w czerwcu, Itaka ma dla mnie propozycje od 11 lipca na 11 dni za 17 000 zł :-))))) 2+1( 4 lata )+infant hehehe podziekowałam. W wezyrze brak miejsc :-( Chyba nie mam wyboru i wezme ten Club Hotel Miramar :. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pljtelecom.pl 08.05.14, 23:06 ITAKA!!!!!!!! Pana Boga w sercu nie mają..... 17.000 , wniosek oczywisty - kupowac z dużym wyprzedzeniem. Pozdrawiam i życzę udanych wakacji :) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 17:02 Tak ceny z kosmosu, ja bylem w szoku czytajac ceny min. Itaki bo zawsze TUI bylo najdrozsze a tu taka niespodziewajka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 17:07 Budynek D jest najnowszym (od strony morza) ale podobno pokoje sa tam tez rozne. My dostalismy pokoj z widokiem na basen w budynku C i bardzo nam pasowal bo wszedzie bylo blisko a pokoj ok, poza jakos dziwnie zlokalizowana szafa z ktorej trudno sie korzystalo.. Jak chcesz moge przeslac na emaila plan hotelu... Moja opinia www.wakacje.pl/hotele/bulgaria/evrika-11068.html www.holidaycheck.pl/hr/1245c459-7728-320a-8c7b-8b248ea94753/-/p/6#paginateAnchor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pljtelecom.pl 09.05.14, 18:07 Dziękuję bardzo za przydatne linki i informację o pokojach. Plan hotelu już mam , faktycznie budynek C to centralny widok na baseny. Jeżeli tam pokoje są w porządku ,to mi to pasuje. Tym bardziej że mamy rezerwację na pokój z widokiem na basen, a podobno turyści z TUI lokowani są właśnie w tym budynku. Dla mojej mamy zarezerwowałam jedynkę , fajnie byłoby żeby była blisko . Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.gts.entel.pl 17.07.14, 23:25 Witaj, skąd mogę pobrać plan hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
edyurb Re: Club hotel Riu Evrika 17.07.14, 23:58 Nie znalazłam w necie, ale w każdym pokoju po przyjeździe jest dostępny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: 94.42.141.* 09.05.14, 10:50 Udajemy się do tego hotelu od 20 czerwca na dwa tygodnie. Pobyt wykupiliśmy bodajże 30 grudnia. Za dwie osoby dorosłe, dziecko 4 lata i dziecko prawie 2 lata łącznie z podstawowym ubezpieczeniem i ubezpieczeniem kosztów rezygnacji w TUI wyszło 10 100 za pokój typu studio (czyli chyba ciut większy niż standardowa "dwójka"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchos Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.14, 17:01 Czerwiec wypada z reguly troszke taniej od lipca, ja bylem 15-22 czerwca 2 lata temu i za 1+1 placilem 3300 (dorosly 2000 a dziecko 1300, dla 2+1 bylo wtedy jakies 4500 bo liczyli doroslych po 2000 a dziecko za 500 zl). Nie pamietam czy pokoje typu studio byly wieksze, ja mialem klasyczna 2-ke z widokiem na basen.. Odpowiedz Link Zgłoś
edyurb Re: Club hotel Riu Evrika 13.05.14, 14:00 My jedziemy samochodem z TUI na 11 dni i za 2+3 (13, 9 i 7) wyszło 10 500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 12:29 Jak wam mija pobyt? Też wylatywaliście z Warszawy o 4 rano? Czy po przybyciu do hotelu musieliście czekać na pokój? Jak wrażenia i sam hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.nesebar-lan.net 28.06.14, 21:28 Jeżeli to do mnie pytanie, to wczoraj zaczęliśmy drugi tydzień pobytu. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do hotelu i ogólnie wszystkiego. Co to warunków - pokój jak ze zdjęcia z oferty (czyli bardzo dobry, czysty, zadbany). Co do jedzenie - nie mam żadnych zastrzeżeń. Teren wokół hotelu jak i plaża - wszystko pasuje. Nawet pogoda - siadła (gdybyśmy tydzień wcześniej pojechali to byłby tydzień bardzo kiepski). Wylatywaliśmy z Krk o 11:30 więc byliśmy po południu - więc o czekaniu na pokój nie było mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 10:15 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź i życzę nadal udanego pobytu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Club hotel Riu Evrika IP: 46.77.124.* 29.06.14, 14:09 Witam! Mam pytanie jak jest z leżakami przy plaży, trzeba biec skoro swit czy są dostępne? Miłego dalszego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.nesebar-lan.net 29.06.14, 21:40 W pierwszym dniu jak udaliśmy się na plaże to leżaków było wolne mnóstwo, ale wówczas pogoda była taka sobie (można było spokojnie czas spędzić na plaży, dzieci mogły się bawić bez obawy że zmarzną, ale słońca do opalania nie było). W drugi dzień było już pogodnie i udaliśmy się na plaże około godziny 9:30 - 10:00 - dokładnie już nie pamiętam. Udało się złapać ostatni parasol i ostatni leżak. Obecnie jak idziemy na śniadanie - około godziny 8 sumiennie idę z i rzucam ręczniki na dwa leżaki. O tej godzinie jest dużo wolnych - chociaż pierwszy i drugi rząd od morza zawsze zajęty. Pytanie czy 8 to skoro świt... nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.06.14, 21:46 Dzieki za odpowiedź, mamy dziecko wiec 8 rano to już nie jest świt;-) A czy na śniadaniach jest duży tłok? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.nesebar-lan.net 30.06.14, 22:12 Generalnie dużego tłoku do śniadania/jedzenia nie ma. Czasami zdarza się, że jest tych osób trochę więcej ale to jak udajesz się w godzinach, w których wszyscy wstają i wszyscy idą na śniadanie. Ale nie ma tak, brakuje miejsc. Głowna restauracja jest duża. Obok dużej restauracji jest restauracja bułgarska - gdzie na śniadanie też możesz iść (chociaż dania nie są to dania typowo bułgarskie). Zaleta - 90% wolnych stolików. Z resztą przejście z dużej/głównej do bułgarskiej jest otwarte. Jedynie co to o 12 otwierają przy basenach snack bar i zawsze jest kolejka... z jednej strony do pizzy, a z drugiej strony do kebabu :d I co ciekawe... stoją wszyscy - bez względu na narodowość :p A że wydają to z reguły dość powoli to potrafi stać po 10 osób lub więcej. A dwa metry dalej są inne dania do których kolejki już nie ma (ryby, mięsa, makarony)... Po prostu... kto co lubi... Nawet w głównej jak wydają na jednym stanowisku pizzę - też jest kolejka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 20:35 Jeszcze pozawracam ci głowę:) Czy wieczorem temperatura pozwala na krótki rękaw- chodzi o dzieci? I jak wygląda okolica pod względem bliskości apteki, kantoru i marketu(pampersy, produkty dla niemowląt)? A co do samego TUI- korzystaliście z jakichś wycieczek? I ostatnie pytanie- jak wyglądał transfer z lotniska?Dziękuję z góry za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.nesebar-lan.net 29.06.14, 21:59 > Czy wieczorem temperatura pozwala na krótki rękaw - chodzi o dzieci? Przy obecnej pogodzie - jak najbardziej. Do godziny 20/21 bez problemów krótki rękaw i spodenki. Większym problemem mogą być komary które są/zdarzają się i czasami potrafią dokuczyć. > I jak wygląda okolica pod względem bliskości apteki Są, dokładnie nie potrafię odpowiedzieć ale o ile się nie mylę to tuż obok hotelu jest apteka. > kantoru nie korzystałem, ale w hotelu są chyba dwa, a obok to również wydaje mi się, że są co kilkaset metrów (przy deptaku wzdłuż plaży) > marketu(pampersy, produkty dla niemowląt)? raz byłem w sklepie kupić wodę by mieć coś dla dzieciaków w pokoju - generalnie asortyment który jest dostępny to: napoje, alkohol, słodycze, kosmetyki. Widziałem półkę z pampersami i chusteczkami, ale nie przyglądałem się dokładnie gdyż zapas tego typu rzeczy wzięliśmy z pl. > A co do samego TUI- korzystaliści e z jakichś wycieczek? Nie korzystaliśmy, bo ten wyjazd nie jest nastawiony na zwiedzanie. Po ubiegłorocznym intensywnym zwiedzaniu Włoch z dzieciakami (wówczas rok i 3 lata) tym razem - wypoczynek. Poza tym nie ma tam rzeczy które nas by ewentualnie interesowały. Jedynie udaliśmy się do Nessebaru. " Wychodzisz na "główną" ulicę i wsiadasz w autobus do Nessebaru (chyba linia nr 5) za jednego lewa od dorosłej osoby w ciągu kilkunastu minut jesteś w "starym" centrum miasta. W samym Nessebarze spacer 2/3 godziny i powrót na obiad do hotelu. > I ostatnie pytanie- jak wyglądał transfer z lotniska? Około godzinki, Evrika jest prawie na końcu więc w zależności od ilości turystów i hoteli po drodze transfer jest dłuższy bądź krótszy. > Dziękuję z góry za odpowiedź. Nie ma sprawy, pytaj. jak coś. Podpowiem jedną rzecz: w trakcie pobytu masz możliwość skorzystania z 3 tematycznych restauracji. Dostaniesz karteczkę gdzie musisz się umówić na godzinę. Są to bułgarska, azjatycka i włoska. O ile do dwóch pierwszych nie ma problemu aby się umówić (nawet na ten sam dzień) to z tego względu, że restauracja włoska jest bardzo mała to trzeba się omówić na kilka dni wcześniej. Niestety jak dzisiaj się udałem to rezerwacje były na 4 lipca, a my wyjeżdżamy 4 lipca rano. Z tego powodu nie skorzystamy z tej restauracji, ale nie robili problemu aby umówić się drugi raz do bułgarskiej lub azjatyckiej. Jak dla mnie żadna strata, bo azjatycka - bardzo ok, a bułgarska - super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.centertel.pl 03.07.14, 13:27 A ja mam pytanie o Wi-Fi w hotelu. Jak to wygląda z prędkością i czy faktycznie jest odpłatnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.07.14, 15:03 Wykupiłem dostęp na 2 tygodnie za 59 lewa (były opcję na godzinę - 5 lv, dobę, tydzień). Prędkość OK (około 4-6 mega), można było spokojnie korzystać. Dostępny w lobby, przy basenach i ogólnie na terenie hotelu (chociaż im dalej od lobby tym gorzej z zasięgiem i prędkością). Czasami też dostępny był w pokoju (mieliśmy trochę odległy pokój od lobby). Jak dla mnie - osoby, która musi skorzystać z internetu podczas wakacji - to był to jeden z lepszych hotelowych "internetów" z jakimi miałem do czynienia. Można było w hotelu kupić karty operatorów komórkowych - ale nie dopytywałem szczegółów. Również na lotnisku były jakieś ulotki operatorów. PS. Dzisiaj właśnie wróciliśmy :) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pljtelecom.pl 04.07.14, 18:32 Dziękuję za info. Trochę drogi ten ich internet , bo o ile się nie mylę 1L = 2 zł. Tak gdzieś wyczytałam, choć nie wiem czy się nie mylę. Wykupić jednak trzeba. Ciekawi mnie to ,czy wykupienie takiego abonamentu działa na jedno urządzenie, czy też można wtedy korzystać np. na tablet i smartphona. Jak mozesz to podziel się swoją wiedzą na ten temat. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.07.14, 18:59 Możesz korzystać z różnych urządzeń, ale nie w tym samym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pljtelecom.pl 04.07.14, 20:45 Rozumiem , to mi akurat pasuje. . Mam nadzieję że urlop był udany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 04.07.14, 20:52 > Mam nadzieję że urlop był udany Bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Club hotel Riu Evrika IP: 5.172.252.* 11.07.14, 18:43 Jeśli jeszcze mogę o coś zapytać:-) znajoma właśnie wróciła i opowiada, że nie jest bezpiecznie, zarówno w hotelu jak i w samym SB. Nie chce mi się w to wierzyć. Jakie były Wasze odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.07.14, 10:38 Poza tym, że jakieś sku...syny ukradły mi przy basenie pozostawione okulary to nie miałem żadnych niepokojących odczuć. W samym pokoju trzymałem na wierzchu komputer, tablet, aparat, a w szufladach telefony, dokumenty, trochę pieniędzy - nic nie zginęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Club hotel Riu Evrika IP: 5.172.252.* 12.07.14, 11:39 Dzięki za szybką odpowiedź; )może to pytanie wyda się śmieszne, ale ta znajoma mówiła, że nie można wychodzić poza teren hotelu,np. do centrum SB,czy to prawda? Miałam wrażenie, że opowiada o Egipcie a nie o Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.07.14, 19:19 Ty na poważnie czy żartujesz? PS. Normalnie wychodziliśmy poza hotel, spacerowaliśmy SB w ciągu dnia i popołudniami/wieczorami z dwójką małych dzieci... No chyba, że nie wiem... (nie śledzę na bieżąco wiadomości) ... flota czarnomorska wkroczyła do SB... to bym się obawiał wówczas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Club hotel Riu Evrika IP: 5.172.252.* 12.07.14, 19:36 Tak właśnie myślam; że wszystko jest ok. Czyli znajoma ma bujną fantazję i nie wiem o co jej chodziło. Ja śledzę na bieżąco inf o Bulgarii i nikt tam nie wkroczył. :-) Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. My lecimy w piątek i nie możemy się już doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.staszic.waw.pl 14.07.14, 12:33 My wybraliśmy opcję "dojazd własny". Mamy być na miejscu 28.07. Jedziemy z 4-letnim dzieckiem. Mam nadzieję, że wszystko się uda. Do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Club hotel Riu Evrika IP: 94.42.141.* 14.07.14, 14:40 Mogę na jak długo jedziecie i jaką kwotę zapłaciliście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.centertel.pl 14.07.14, 21:38 Kochana ,jestem tu od 11.07. i jak na razie nikt tu muchy nie skrzywdził. Dawajcie do nas , spokojnie bez stresu. Piekne miasto , wspaniali ludzie. Ps. Po nocach nie chodzę ,to nie wiem co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.07.14, 22:24 Dzięki za informację, że jest bezpiecznie. A czy może ktoś z Was przylatywał wcześnie rano, tak że na miejscu w hotelu był po 8.00 rano? Właśnie się dowiedziałam, że zamiast być w hotelu pod wieczór, kiedy doba hotelowa już trwa będziemy z samego rana i ciekawa jestem gdzie się podziejemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.centertel.pl 15.07.14, 20:59 Bagaże do pokoju przy recepcji , na górę na śniadanko , przebrać sie w stroje plażowe , następnie na basen lub na plażę i potem zgłosić się o wyznaczonej godzinie po klucze do pokoju. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirela Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 15:35 Wczoraj wróciłam:) W hotelu byłam o 9 rano i niestety musieliśmy czekać do 12 na pokój, ale i tak dobrze że nie do 14:) Przylecieliśmy 4 lipca, było ok 18 stopni i strasznie wiało, więc bluzy i długie spodnie się przydały, a o strojach kąpielowych nie było mowy. Ale potem super pogoda, hotel też fajny.Polecam. Bardzo bezpiecznie, czysto i sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
edyurb Re: Club hotel Riu Evrika 17.07.14, 00:59 Również polecam ;-) Wróciliśmy wczoraj w nocy. Wspomnienia super, pogoda również, jedzenie smaczne, bezpiecznie bardzo, dojazd własny - wrażenia wspaniałe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga12201979 Re: Club hotel Riu Evrika 10.12.14, 08:58 witam mozna wiedziec z jakiego biura podrozy byliscie?mamy zarererwoawany hotel evrika na lipiec 2015 i po przeczytaniu opini biur podrozy mam watpliwosci..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.204.225.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.05.15, 13:49 Witam, też będziemy w lipcu 2015, ale znajduje same dobre opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga12201979 Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.rev.sefiber.dk 22.06.15, 20:01 hej mozna wiedziec w jakich dniach bedziecie i z jakiego biura?pozdrawiam moje gg 44147435 lub amasi@wp.pl..My lecimy 3 lipca z Poznania na tydzien z dwwojka dzieci 6 i 11 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.pl 09.06.15, 20:04 czy ktoś wie w jakim budynku są pokoje twin park large? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssonic Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.11.14, 18:52 Podepne sie pod temat. Jak wyglada sytuacja na basenach w tym hotelu jesli chodzi o wzrost dziecka i duze zjezdzalnie? Dostalem infomacje bezposerdnio z hotelu ze dziecko musi miec 130 cm zeby moc zjezdzac z duzych zjezdzalni. Pytanie jak bardzo jest to przestrzegane na samym basenie? Corka bedzie miala ok 125 cm, wiec teoretycznie zbyt malo... niemniej potrafi plywac i wieksza zjezdzalnie ma juz na koncie... niechcialbym jednak zeby przez sztywny regulamin musiala obejsc sie "smakiem" podczas urlopu. Jak to tam wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
aga12201979 Re: Club hotel Riu Evrika 09.12.14, 20:45 Witam.Czy był ktoś w hotelu Evrika z biura podrozy sun&fun...?proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
mtat Re: Club hotel Riu Evrika 11.06.15, 07:13 a my będziemy teraz 12-19.06.2015 z Wro, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga12201979 Re: Club hotel Riu Evrika IP: *.rev.sefiber.dk 22.06.15, 19:58 witam byliscie moze z biura podrozy SUN&FUN?my lecimy 3 lica i fajnie byloby dostac jakies informacje moje gg 44147435 lub amasi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś