Gość: annyonne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 17:47 Witam. Czy ktoś z Was był może na tym kempingu i mógłby podzielić się wrażeniami? Szukamy miejsca gdzie 3 latek znajdzie coś dla siebie ale i my wypoczniemy (a przynajmniej się postaramy;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: Holiday Marina 06.01.15, 18:01 Czy chodzi Ci o camping Holiday Marina w okolicach Grimaud? Nie byłam na nim, ale wygląda zachęcająco: www.holiday-marina.com/ W pobliżu malowniczy Port Grimaud, stare Grimaud, St. Tropez. Moim zdaniem dobre miejsce do wypoczynku z 3-latkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annyonne Re: Holiday Marina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 18:22 Tak, dokładnie o ten kemping pytałam. I okolica i sam kemping na folderach wygląda ogromnie zachęcająco zastanawiam się jednak czy w rzeczywistości jest równie obiecujący ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Holiday Marina 06.01.15, 19:03 Chociaż na tym campingu nie była, to mogę zapewnić, że wszystkie inne, z których korzystałam we Francji i nie tylko odpowiadały swoim opisom. :) Trochę tu daleko od morza(ok. 1 km), ale byłam już na campingach położonych znacznie dalej od wybrzeża, jak np. La Baume czy Domaine du Colombier w Frejus, czy Pachacaid Village w Canadel, Jeżeli jedziesz z Eurocampem lub Vacansoil, to masz z mojej strony pełną gwarancję, że opis odpowiada rzeczywistości. :) Zarówno Port Grimaud fotoforum.gazeta.pl/72,2,705,47958800,49188469,0,2.html?v=2 jak i stare Grimaud fotoforum.gazeta.pl/72,2,705,18602536,24609126.html warte są odwiedzin, którym nawet 3-latek sprosta - zwłaszcza, jak się mu kupi pyszne lody w bramie prowadzącej do Port Grimaud. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona.222 Re: Holiday Marina 16.01.15, 21:56 Zdzadzam sie z poprzedniczką! Jeżeli chodzi o campingi we Francji to jak najbardziej wszystko sie zgadza co zostalo zawarte w katalogu. Ja osobiscid korzystałam z oferty Eurocamp - camping Holiday Green i szczerze go polecam ;-) i również na nim nie brakowało atrakcji dla Maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś