Dodaj do ulubionych

Adresy hoteli Formule 1

IP: *.dwtele.pl 09.05.06, 00:10
Proszę o pomoc w precyzyjnym zlokalizowaniu (adresy)hoteli Formule 1. Otóż
dokonałem rezerwacji przez internet łącznie 4 noclegów w hotelach Formule 1;
2 we Francji i 2 w Hiszpanii. Mam problem z hotelem w Angouleme oraz w
Valladolid. Na różnych mapach(ViaMichelin, Mappy) hotele w tych
miejscowościch pokazywane są w innych miejscach. Napewno nie jest w tym
przypadku pomocny adres ze strony rezerwacji Formule 1 tych miejscowości;
mało precyzyjny a na dodatek bądź po francusku lub hiszpańsku. W Bilbao oraz
w Limoges te hotele znalazłem bardzo szybko. Z tymi dwoma mam duży problem.
Może ktoś wie jak je "namierzyć"?
Z góry dziekuję!
Obserwuj wątek
    • janou Re: Adresy hoteli Formule 1 09.05.06, 11:44
      podaje ci link o hotelu Formule 1 w Angoulême jest mapa ,zeby ja "przeniesc" i
      powiekszyc kliknij na jeden z czterech niebieskich trojkatow ,tylko to ze
      dzisiaj maja problemy bo kilka razy wylaczyl mi sie internet,poczekaj do jutra.

www.accorhotels.com/fr/reservation/liste_hotels.shtml"
    • jot.be Re: Adresy hoteli Formule 1 09.05.06, 13:47
      W Angouleme hotel jest tuż przy drodze N141; jakieś 150m na południe od
      krzyżówki z N10.To jest jakieś 5 km na północ od miasta.
      Tak przynajmniehj pokazuje najnowszy City Navigator do GPS Garmina.
      Tego w Valladolid nie mam na tej mapie.
      Pozdr
      • Gość: henryk Re: Adresy hoteli Formule 1 IP: *.dwtele.pl 09.05.06, 16:45
        Otóż na mapie ViaMichelin hotel Formule 1 pokazany jest w miejscowości Balzac
        na drodze D737, 3 km na północny-zachód od skrzyżowania dróg N10 i N141.
        Natomiast Map24 sytuuje ten sam hotel w centrum miasta na skrzyżowaniu rue de
        Perigueux z rue Montmoreau.
        Na stronie tego hotelu opis jest nast:(2ème sortie) puis prendre la direction
        Angoulême centre.

Par N10 de Poitiers prendre la direction d'Angoulême centre puis entrée Ibis.

De Bordeaux, La Rochelle, Cognac, Libourne prendre la direction de Poitiers
        puis Gond-Pontouvre.

De Perigueux prendre la direction de la Gare puis Gond-Pontouvre et Poitiers.
        Face au Géant, entrée Ibis.

Du Centre Ville prendre la direction de Gond-Pontouvre et Poitiers. Face au
        Géant, entrée Ibis.

Może mi ktoś to przetłumaczy. Będę bardzo wdzięczny, ponieważ nocleg mam już w
        tym hoteliku zarezerwowany.
        • jot.be Re: Adresy hoteli Formule 1 09.05.06, 17:23

> Natomiast Map24 sytuuje ten sam hotel w centrum miasta na skrzyżowaniu rue de
          > Perigueux z rue Montmoreau.

Tam jest ETAP.
          Natomiast IBIS i FORMULE1 są razem, tam gdzie napisałem.

> Na stronie tego hotelu opis jest nast:(2ème sortie) puis prendre la dire
          > ction
          > Angoulême centre.

(drugi zjazd) następnie kieruj się na Angouleme centrum

> Par N10 de Poitiers prendre la direction d'Angoulême centre puis entrée I
          > bis.

Jadąć N10 z Poitiers kieruj się na Angolueme centrum i następnie dojedź do Ibis

> De Bordeaux, La Rochelle, Cognac, Libourne prendre la direction de Poitiers
          > puis Gond-Pontouvre.

Jadąc od Bordeux, La Rochelle..... kieruj się na Poitiers a następnie Gond-Pontouvre

> De Perigueux prendre la direction de la Gare puis Gond-Pontouvre et Poitiers.
          > Face au Géant, entrée Ibis.

Jadąc od Perigueux kieruj się na dworzec (la Gare) a nastęnie na Gond-Pontouvre
          i Poitiers,
          Dojedź do Ibisa naprzeciw Geant.

> Du Centre Ville prendre la direction de Gond-Pontouvre et Poitiers. Face au
          > Géant, entrée Ibis.

Jadąc od centrum miasta kieruj się n Gond-Pontouvre i Poitie.Dojedź do Ibisa na
          przeciwko Geant

> Może mi ktoś to przetłumaczy. Będę bardzo wdzięczny, ponieważ nocleg mam już w
          > tym hoteliku zarezerwowany.
          • Gość: henryk Re: Adresy hoteli Formule 1 IP: *.dwtele.pl 09.05.06, 21:32
            Jesteś wspaniały. Dziękuję bardzo. To przetłumaczenie jest postawieniem kropki
            na i...!!!
            Już go teraz namierzam na TomTom. Trafię na pewno!!!
    • Gość: Daniel_x Re: Adresy hoteli Formule 1 IP: *.cable.ubr01.barn.blueyonder.co.uk 23.05.06, 20:49
      po co w ciasny niewygodnym F1 skoro masz takie rozwiązanie tez
      www.paris4stay.com mieszkanko w sercu Paryża za tanie pieniądze
      • Gość: Henryk Re: Adresy hoteli Formule 1 IP: *.dwtele.pl 23.05.06, 22:24
        Dziękuję za ten adres; przyda się na przyszłość. Gdyby to mieszkanko było
        właśnie w Angouleme lub w Limoges, to chętnie bym skorzystał. Paryż nie jest na
        mojej trasie do Portugalii.
        Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka