Dodaj do ulubionych

Hotel Paryż Sylwester

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:42
Witam poszukuje jakiegos taniego hotelu w paryżu sprawdzonego wybieram sie z
dziewczyna na sylwestra. Co i za ile możecie polecic?!
Obserwuj wątek
    • Gość: mar815 Re: Hotel Paryż Sylwester!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 21:37
      i co nikt nic nie poleci lipa bo sylwester sie zbliza sam musze kombinowac...
    • mar815 Re: Hotel Paryż Sylwester 23.10.06, 22:01
      zagląda ktoś tu????!!!!????
      • aseretka Re: Hotel Paryż Sylwester 24.10.06, 07:45
        Na temat hoteli w Paryżu sporo informacji znajdziesz tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20573&w=26892893
        Coś konkretnego trudno jest zaś polecić, ponieważ nikt nie wie, jakie są twoje
        preferencje i możliwości finansowe.
        • mar815 Re: Hotel Paryż Sylwester 24.10.06, 17:51
          chodzi mi o hotel sredniej klasy nie zamierzam w nim robic nic innego jak
          ewentualne sniadania i spanie, najwazniejsze zeby byl w bliskiej okolicy
          centrum, zebym nie stracil majatku na taxi, ogolnie nie mam wygorowanych
          wymagania pokoj dwuosobowy lazienka i toaleta i to wszystko co mi do szczescia
          potrzebne.
          • Gość: benny Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:44
            czesc. W Paryzu bylem z dziewczyna we wrzesniu, 3 noce.
            Minerve hotel, na Rue de Ecloles 13. Hotelik ladny, czysty i
            chyba "romantyczny" ;) 3 gwiazdki, przyjazna obsluga. Pokoje BARDZO MALE ale da
            sie przezyc, cenowo to "sredania paryska", dzielnica 5 - wszedzie blisko, np.3
            minuty piechota od Notre D.
            wiecej szczegolow?: g.z@wp.pl
            pozdr.
            • Gość: kanonina@op.pl Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.brnt.cable.ntl.com 27.10.06, 21:24
              prosze o jakies namiary hotelu nr,tel albo www
          • Gość: mar815 Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 18:45
            hej benny a ile płaciliście za to gniazdko bo średnia za 3 gwiazdki za 3 doby
            dla dwóch osób to ok 400eu.też wybieram sie na 3 nocki wiec to wazne ogólnie
            jeszcze napisz czym poza metoda buta:) się tam najlepiej poruszać? pozdro!
            • Gość: anka Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.ms.com 25.10.06, 19:21
              ja mam rezerwacje na kwiecien w 3 gwiazdkowym Jardin del'Odeaon za 100 Euro za
              noc.
              • Gość: grr Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.adecco.pl 03.01.07, 11:18
                czy możesz podać jakiś kontakt do tego hotelu, z góry dziękuję
            • Gość: benny Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 09:28
              100eur za dobe (rezerwacja 3 miesiace wczesniej). Kwestia poruszania sie -
              oczywiscie metro - szybko, bardzo sprawnie. Piechota oczywiscie zobaczycie
              najwiecej, ale zmeczycie sie mocno, miasto jest dosc duze:) Moim zdaniem,
              jadac tylko na 3 doby, pierwszy raz, nalezaloby zobaczyc jak
              najwiecej "punktow", a dlugie spracery (skadinad przyjemne, bo miasto jest
              obledne, szczegolnie poznymi wieczorami) zostawic na nastepny wyjazd ale co kto
              woli ;) Polecam natomiast bardzo wieczorny rejs po sekwanie. pozdr.
              • Gość: mar815 Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 17:04
                dzieki za info pozdro!
    • afrayd12 Re: Hotel Paryż Sylwester 29.10.06, 20:24
      poszukajcie na www.best-hotel.pl hotele w paryżu o różnym standardzie ,
      mozna też znaleźć coś za małe pieniądze , warto też zwrócić na opinie osób
      które już korzystały z hotelu,
    • Gość: gość:kajus Re: Hotel Paryż Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:58
      Polecam Ci hotele Fomuła 1 - www.hotelformule1.com
      Nie są drogie (ok. 40 euro za pokój niezależnie od ilości osób; a jeśli
      wybierzesz hotel dalej od cetrum - nawet ok 30 euro)
      Hotele czyste. pokoje identyczne jak pokazano na stronie internetowej.
      Sprawdziłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka