Dodaj do ulubionych

Super Skirama Adamello - Brenta

IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 10:20
mam pytanie o karnety Super Skirama Adamello - Brenta. czy ktoś wie jakie
tereny obejmuje? czy to jedna, dwie góry czy tez jakiś większy kompleks? czy
mając taki karnet siedzimy na jednej górze czy możemy jeździć gdzieś indziej?
w ogóle gdzie warto jechać w te okolice ?(gdzie mieszkać w jakiej
miejscowości) aby miec najlepsze połączenia z różnymi górami? będziemy bez
samochodu i zależy nam na dobrych połączeniach ski busami do dobrych tras.
będę wdzięczna za wszelkie info na temat tych okolic.
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Super Skirama Adamello - Brenta IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 10:24
      i jeszcze pytanie, czy w tych okolicach, oraz w Marivella i Tonale jest jeszcze
      na czym jeździć na przełomie marca i kwietnia??
      • Gość: eve Re: Super Skirama Adamello - Brenta IP: 212.14.8.* 13.01.04, 13:24
        Zajrzyj na strony www.ski.it ,skirama.it,valdisole.net Ja jadę do marilleva w
        pierwszym tygodniu lutego,tez zastanawiam się jaki skipass kupić, myślę,że
        kupię taki na Marilleva -Folgarida z jednym dniem na Madonna di campiglio bo
        jest bezpośrednie połączenie na nartach.nie trzeba jeżdzić samochochodem.Po
        powrocie chętnie udzielę konkretnych informacji.pzdr
        • Gość: mm Re: Super Skirama Adamello - Brenta IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 11:07
          hej, dzięki. szukam po włoskich stronach, ale nie znając okolic to nawet po
          mapkach trudno jest dojść co jest najlepsze.
          czekam na wieści i wrażenia! i życzę dużo śniegu
        • Gość: mm Do Eve - no i jak po nartach? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 12:01
          witam wróciłaś już? pewnie tak. napisz prosze jak było!!!!!!!!!! jak tam teraz
          ze śniegiem? jakie prognozy "tubylców" ? długo się utzryma? napisz mi prosze
          coś o trasach i o tym słynnym połączeniu trasami z Madonna de Campillio!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka