Gość: bajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 12:40 Czy ktoś był na tej wycieczce i może się podzielić wrażeniami? Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bajka Re: Pod słońcem Kampanii - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 19:52 Nikt nie był ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Pod słońcem Kampanii - Itaka IP: 82.139.160.* 12.10.11, 14:55 w róznych byłemmiejscach ale tam akurat nie byłem)) tu jest koilka fotekz wakacji gdzie byłem holiday-photos.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: Pod słońcem Kampanii - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 16:05 Dziękuję i za to. Ciekawe zdjęcia zawsze przyjemnie pooglądać. Nie tracę nadziei jednak, że ktoś się odezwie w sprawie tej wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASIA Re: Pod słońcem Kampanii - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 17:37 Wprawdzie nie byłam na tej wycieczce, ale przeglądam fora poświęcone Itace i natrafiłam na bardzo niedobre opinie na temat tej wycieczki. Z tego co pamiętam hotel podany w katalogu zbankrutował, a ludzi zakwaterowano w duzo gorszych warunkach. Najlepiej wpisz w wyszukiwarkę: opinie o wycieczce Pod słońcem Kampanii to powinno Ci coś wyskoczyć na temat opinii o tej wycieczce. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: Pod słońcem Kampanii - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 18:56 Dziekuję, sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś