Dodaj do ulubionych

Malta+Sycylia z Nestor Travel

IP: *.infonet.gda.pl / 192.168.6.* 07.08.02, 08:35
Wybieram się na Maltę i SYcylię z Nestorem i jestem ciekawa opinii i wrażeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lidka Re: Malta+Sycylia z Nestor Travel IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 09.09.02, 15:39
      Cześć!
      Nie wiem, czy już nie jest za późno ( czy już pojechałaś), ale właśnie wróciłam
      z Sycylii z Sigmą Travel. Po tygodniu dojechała do naszego hotelu grupa Nestora
      z Malty. Ogólnie byli bardzo niezadowoleni: z hotelu, z rezydenta, z wyżywienia.
      Tak samo mieli na Sycylii. Pilotka ich przywiozła i poszła się wykąpać, a grupa
      przez długi czas siedziała na walizkach w recepcji. Potem pojawiła się kilka
      razy, ale nie za bardzo miała czas zająć się swoimi turystami, więc wszyscy ją
      delikatnie mówiąc zlekceważyli i oddali się pod opiekę naszej rezydentki i
      jeżdzili z nami na wycieczki.
      • Gość: jack Re: Malta+Sycylia z Nestor Travel IP: *.kabaty.2a.pl 10.11.02, 17:25
        Czy rezydentką "Nestora" w dalszym ciągu jest długonoga Pani Małgosia ?
        • Gość: Aga Re: Malta+Sycylia z Nestor Travel IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 20.11.02, 15:47
          Byłam z Nestorem na kursie jęz. na Malcie i myślę, że ze swojej strony
          wywiązali się w 100%. Nie wiem jak jest jeśli chodzi o wycieczki zorganizowane.
          W każdym razie zazdroszczę wyjazdu bo Malta to bardzo fajna wysepka.
          Pozdrawiam
          Aga
    • Gość: nestor Re: Malta+Sycylia z Nestor Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.03, 20:03
      W TYM ROKU NIE BEDZIE REZYDENTKĄ DŁUGONOGA PANI MAŁGOSIA :-) A TO ŻE KLIENCI
      SIEDZIELI NA WALIZKACH SMIEM WĄTPIC ... ALE ZAWSZE WYSTARCZY JEDEN TELEFON DO
      WARSZAWY PODAJE TELEFON 022-816-15-00 ZA TAKIE TRAKTOWANIE U NAS KLIENTÓW
      WYLATUJE SIĘ Z PRACY TEGO SAMEGO DNIA
      POZDRAWIAM
      M.Nestorowicz
    • Gość: Maraska Re: Malta+Sycylia z Nestor Travel IP: *.zr.univ.gda.pl 19.05.03, 13:39
      Hej ja bylam ze dwa lata temu z Nestorem na Malcie na pobytowce. I nigdy
      wiecej. Hotel byl delikatnie mowiac nieciekawy - w lazience znalezlismy czyjes
      spodnie,brudne. Trzy dni walczylismy o tv ( w sumie dla zasady, ale tyle czasu
      zabralo), jedzonko cienkie, podarte zaslony w pokojach, ktos przyjechal mial
      brudna posciel itp. W razie czego podaje nazwe hotelu "Travelers Lodge" .
      Rezydentak, juz nie pamietam o jak wdziecznym imieniu, byla fatalna, po jednej
      z rozmow stwierdzila po prostu " no ja nie wiem co Panstwu poradzic". A obok
      kolezanki sie rozkoszowaly pobytem z Vinga.... Nie mowiac juz o tym ze sama
      Malta nie podobala mi sie, ale to juz sa wrazenia subiektywne. Generalnie ja
      osobiscie Nestora odradzam. I tyle.
      • Gość: LAST Re: Malta+Sycylia z Nestor Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:29
        TYLE W TYM PRAWDY ILE W TYM ŻE VING 2 LATA TEMU MIAŁ MALTĘ :) POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka