Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Ligurii

12.09.05, 15:02
Jesli macie pytania - jestem do dyspozycji
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Wróciłam z Ligurii 14.09.05, 15:50
      Jak z pogoda? :)
      • Gość: Kiku_san Re: Wróciłam z Ligurii IP: *.bu.uni.wroc.pl 15.09.05, 08:23
        I gdzie byłaś?
    • Gość: marghe_72 Re: Wróciłam z Ligurii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 08:54
      mieszkaliśmy niedaleko Imperii - niestety lokum kiepskie, oj kiepskie ..
      Szwendaliśmy sie gdzie popadło :)

Imperia nie nalezy do najpiekniejszych miatst Włoch, ale stanowi całkiem fajna
      bazę wypadową np .. do Francji :)

Pogoda?
      W kratke - tydzien pieknego slonca, tydzien .. szaro buro, ale ciepło.

Summa summarum w niecałe 3 tyg. pokonaliśmy okolo 5 tys kilometrów. Warto było
      • linn_linn Re: Wróciłam z Ligurii 16.09.05, 09:14
        Kiepskie z uwagi na poziom cen / Liguria jest droga / czy pomylke w wyborze
        miejsca?
    • marghe_72 Re: Wróciłam z Ligurii 16.09.05, 10:11
      pomylka w wyborze miejsca.
      Brudno i b. niesympatycznie :((
      az przykro mi to pisac.

Własnie wysmarowałam pismo do biura..
      zobaczymy czy bedzie odzew
      • linn_linn Re: Wróciłam z Ligurii 16.09.05, 13:33
        Zawsze mam takie obawy jadac w miejsca, ktorych wczesniej nie widzialam.
        • Gość: Kiku_san Re: Wróciłam z Ligurii IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.09.05, 17:33
          To samo mieliśmy w zeszłym roku w Ligurii - też b. kiepskie lokum (z
          Neckermanna). Mocno mnie to zniechęciło do biur podróży, pośredników itp. Chyba
          Bynek ma rację, że najlepiej organizować wakacje samemu. Niestety jest to też
          stresujące. I tak źle i tak niedobrze ;)W tym roku byliśmy w Chorwacji: niby
          coś tam zarezerwowaliśmy przez internet - jakiś domek, 500 m od morza. Na
          miejscu okazało się, że te 500 m to chyba w linii prostej, lotem ptaka. Domek
          był na wyyyysokiej górze, dojazd drogą gruntową - coś dla samochodu terenowego.
          Zaczęliśmy w pocie czoła szukać lokum - a tu wszystko zajęte! W końcu
          znależliśmy fajny hotelik, 300 m od morza, klima, balkon z cudnym widokiem,
          ale co było nerwów :)
          • marghe_72 Re: Wróciłam z Ligurii 16.09.05, 21:34
            Kiku,.. my z tego biura nie raz jeździlismy .. i zawsze było ok.
            Mam niejasne przeczu ie,ze biuro nie ma zielonego pojęcia co sie dzieje na
            miejscu.. ale to nie mój problem, nieprawdaz?:)

ale zdaje sie, ze cos drgneło.. biuro odezwało sie do mnie z prosba o
            zdjęcia :), które na szczęscie zrobiłam.. i ktrore pokazują jak nieciekawie
            (czyt. brudno i ubogo) tam było
            • Gość: Kiku_san Re: Wróciłam z Ligurii IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.09.05, 07:12
              Mam nadzieję, że uwzględnią Twoją reklamację. Życzę sukcesu :)
    • Gość: masz Re: Wróciłam z Ligurii IP: *.necik.pl / *.necik.pl 18.09.05, 22:53
      bylam w ligurii z neckermana w sierpniu(pietra ligure). bylo super.hotel-
      apartamenty rewelacyjne,w cenie jak sie okazalo na miejscu byla tez prywatna
      hotelowa plaza, miasteczko piekne. w ofercie jako bonus byly tez za darmo
      bilety do aquaparku-mile spedzilismy dzien. do zwiedzania w ligurii polecam
      albenge a jasli ktos bedzie na pd-wsch od genui to obowiazkowo portofono,
      portovenere i cinque terre.
      ceny sa kwestia dyskusyjna- co kogo interesuje. moze te bardziej ekskluzywne
      knajpy sa drozsze, ale ceny zywnosci, pizzy czy lazanii w malych knajpkach
      porownywalne z reszta kraju. wlochy generalnie sa drogie i trzeba sie z tym
      pogodzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka