Gość: Kaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:03 szukam i nic. Prosze podajcie jakies namiary na apart , domki we Wloszech ale nie Bibione moze okolice lido Adriano? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fredzio Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.zwm.osi.pl 29.04.06, 22:33 Skorzystaj z katalogów biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
kszyhoa Re: poszukuje apartamentow - pomocy 29.04.06, 23:15 Witaj.Lido Adriano to jest to!!.Spędziłem tam parokrotnie wakacje w 80 latach ,moje pierwsze prawdziwe wakacje na <zachodzie>.Podobało mi się wszystko,w Polsce były to pierwsze lata normalnosci.Polecam hotelik SMERALDA (patrz wątek Fajny hotelik 130 km. za Wenecją )Spra. w inter. LIDO Adriano ,jest sporo ofert .Ostatnio byłem tam w 2003 i nadal wszystko mi się podoba.Pozdrowienia dla wszystkich miłosników Lido Adriano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:29 Dzieki za odpowiedz ,ale ja szukam apar lub domku takiego na 2 rodziny wiesz w hotelu jest drogoooooo ;-) a ja musze tanio :-) wlasnie zaczelismy budowe domu i takie wakacje jakie spedzalismy do tej pory odpadaja ( KOSZTY) bylam kiedys (dawo,dawno tak zaczelismy porozowac )ze 2 razy w Bibione i w Gargano i tak sobie mysle zeby bylo tanio a i pogoda gwarantowana to chcielismy pojechac do Wloch lub Chorwacjii tam tez bylam juz 3 razy ale ja musze taniooo :-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.zwm.osi.pl 30.04.06, 10:27 Ponawiam radę: w dowolnym biurze turystycznym poproś o katalog np. Neckermanna i napewno coś tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kszyhoa Re: poszukuje apartamentow - pomocy 30.04.06, 19:30 Witaj.Niestety,Włochy nie nalezą do krajów tanich a od momentu wprowadzenia euro b. drogich dla przeciętnego Kowalskiego.Mozna zacisnąc zęby i płacic lub zrobic to co ja ,poszukac nowego kierunku.W tym roku wybieram się do Czarnogóry,na wybrzeze Adriatyku.Od paru miesięcy obserwuje forum i coraz bardziej jestem na TAK.Poczytaj.ceny łatwo porównać (obowiązuje euro).generalnie ludzie wracają zadowoleni....patrz onet-podróze-Serbia Czarnogora samochodem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:40 Tak Czarnogora ok , ale wiesz ile tam kosztuje dojazd? W tmtym roku bylismy w Breli busem paliwo i autostrady - wyszlo 1450zl + noclegi za 4 os 2400zl+ jedzenie a Czarnogora jeszcze dalej,dalej sami sie tak zastanawiami czy nie lepiej poleciec samolotem jakies last minut i wyjdzie troche drozej ale jaki luz zero gotowania :-) no chyba ze znajde jeszcze jakis znajomych do busa wtedy koszty do podzialu i jest taniej :-)dzieki i pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kszyhoa Re: poszukuje apartamentow - pomocy 30.04.06, 21:31 Koszty dojazdu na południe Europy są podobme ,bez względu dokąd zmierzamy.I to są koszty stałe ,mozna co najwyzej zaoszczędzić na hotelach tranzytowych czego nie polecam.Ceny paliwa są juz podobne,kupno winet obowiązkowe,omijać autostrady -bez sensu.Czy Włochy ,Chorwacja,Czarnogóra -to kosztuje podobnie.A teraz usiądz mocno w fotelu .......proponuje Cisowo k|Darłowa nad Bałtykiem .Jezeli trafisz z pogodą!!!!mozna spędzić fajnie czas .Mam namiary na kwaterę .Jest tanio ,z widokiem na morze (ok. 2 km.)swoboda,luz.Ja tez się <budowałem> i rozumiem ze czasami trzeba wybierać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:51 dzieki za odpowiedz i za propozycje wyjazdu nad nasze morze :-) ale jestem na nie ( pogoda,pogoda) tak mysle ze jak nie znajde nic nowego to chyba pojade znowu do Breli tam pogoda gwarantowana :-) Bardzo mi sie podobalo na Gargano no ale tam to juz mam z 2tys km:-( pozdr ____________ kurcze mam dosyc tej pogody ja chce + 30 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Kaja IP: 158.194.194.* 08.05.06, 22:12 1400 zl za sama podróz? to strasznie drogo wyszlo a jak jechaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Kaja 09.05.06, 23:27 polecam marina di grosseto, plaza jedna z 90 najczystszych, dogodne dojscie do morza. bezczelnie reklamuje to co dobrze znam:-) bardzo tam duzo buduja ostatnio i jest duzo wolych mieszkan na lato. moje tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:26 popatrz na www.hotelowerezerwacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: poszukuje apartamentow - pomocy 10.05.06, 22:56 Viki , wysłałam Ci e-maila na konto w gazecie. Zajrzyj i odpowiedz ,jeśli możesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: poszukuje apartamentow - pomocy 11.05.06, 07:51 viki2lav 09.05.06, 23:27 + odpowiedz polecam marina di grosseto, plaza jedna z 90 najczystszych, dogodne dojscie do morza. bezczelnie reklamuje to co dobrze znam:-) bardzo tam duzo buduja ostatnio i jest duzo wolych mieszkan na lato. moje tez. Odpowiedz Link Zgłoś