Dodaj do ulubionych

poszukuje apartamentow - pomocy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:03
szukam i nic. Prosze podajcie jakies namiary na apart , domki we Wloszech ale
nie Bibione moze okolice lido Adriano?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fredzio Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.zwm.osi.pl 29.04.06, 22:33
      Skorzystaj z katalogów biur podróży.
    • kszyhoa Re: poszukuje apartamentow - pomocy 29.04.06, 23:15
      Witaj.Lido Adriano to jest to!!.Spędziłem tam parokrotnie wakacje w 80
      latach ,moje pierwsze prawdziwe wakacje na <zachodzie>.Podobało mi się
      wszystko,w Polsce były to pierwsze lata normalnosci.Polecam hotelik SMERALDA
      (patrz wątek Fajny hotelik 130 km. za Wenecją )Spra. w inter. LIDO
      Adriano ,jest sporo ofert .Ostatnio byłem tam w 2003 i nadal wszystko mi się
      podoba.Pozdrowienia dla wszystkich miłosników Lido Adriano
      • Gość: kaja Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:29
        Dzieki za odpowiedz ,ale ja szukam apar lub domku takiego na 2 rodziny wiesz w
        hotelu jest drogoooooo ;-) a ja musze tanio :-) wlasnie zaczelismy budowe domu
        i takie wakacje jakie spedzalismy do tej pory odpadaja ( KOSZTY) bylam kiedys
        (dawo,dawno tak zaczelismy porozowac )ze 2 razy w Bibione i w Gargano i tak
        sobie mysle zeby bylo tanio a i pogoda gwarantowana to chcielismy pojechac do
        Wloch lub Chorwacjii tam tez bylam juz 3 razy ale ja musze taniooo :-) pozdr
        • Gość: Fredzio Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.zwm.osi.pl 30.04.06, 10:27
          Ponawiam radę: w dowolnym biurze turystycznym poproś o katalog np. Neckermanna
          i napewno coś tam znajdziesz.
        • kszyhoa Re: poszukuje apartamentow - pomocy 30.04.06, 19:30
          Witaj.Niestety,Włochy nie nalezą do krajów tanich a od momentu wprowadzenia
          euro b. drogich dla przeciętnego Kowalskiego.Mozna zacisnąc zęby i płacic lub
          zrobic to co ja ,poszukac nowego kierunku.W tym roku wybieram się do
          Czarnogóry,na wybrzeze Adriatyku.Od paru miesięcy obserwuje forum i coraz
          bardziej jestem na TAK.Poczytaj.ceny łatwo porównać (obowiązuje
          euro).generalnie ludzie wracają zadowoleni....patrz onet-podróze-Serbia
          Czarnogora samochodem.Pozdrawiam.
          • Gość: Kaja Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:40
            Tak Czarnogora ok , ale wiesz ile tam kosztuje dojazd? W tmtym roku bylismy w
            Breli busem paliwo i autostrady - wyszlo 1450zl + noclegi za 4 os 2400zl+
            jedzenie a Czarnogora jeszcze dalej,dalej sami sie tak zastanawiami czy nie
            lepiej poleciec samolotem jakies last minut i wyjdzie troche drozej ale jaki
            luz zero gotowania :-) no chyba ze znajde jeszcze jakis znajomych do busa wtedy
            koszty do podzialu i jest taniej :-)dzieki i pozdr
            • kszyhoa Re: poszukuje apartamentow - pomocy 30.04.06, 21:31
              Koszty dojazdu na południe Europy są podobme ,bez względu dokąd zmierzamy.I to
              są koszty stałe ,mozna co najwyzej zaoszczędzić na hotelach tranzytowych czego
              nie polecam.Ceny paliwa są juz podobne,kupno winet obowiązkowe,omijać
              autostrady -bez sensu.Czy Włochy ,Chorwacja,Czarnogóra -to kosztuje podobnie.A
              teraz usiądz mocno w fotelu .......proponuje Cisowo k|Darłowa nad
              Bałtykiem .Jezeli trafisz z pogodą!!!!mozna spędzić fajnie czas .Mam namiary na
              kwaterę .Jest tanio ,z widokiem na morze (ok. 2 km.)swoboda,luz.Ja tez się
              <budowałem> i rozumiem ze czasami trzeba wybierać .
              • Gość: kaja Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:51
                dzieki za odpowiedz i za propozycje wyjazdu nad nasze morze :-) ale jestem na
                nie ( pogoda,pogoda) tak mysle ze jak nie znajde nic nowego to chyba pojade
                znowu do Breli tam pogoda gwarantowana :-) Bardzo mi sie podobalo na Gargano no
                ale tam to juz mam z 2tys km:-( pozdr

kurcze mam dosyc tej pogody
                ja chce + 30 ;-)
            • Gość: kaktus Kaja IP: 158.194.194.* 08.05.06, 22:12
              1400 zl za sama podróz?
              to strasznie drogo wyszlo
              a jak jechaliscie?
              • viki2lav Re: Kaja 09.05.06, 23:27
                polecam marina di grosseto, plaza jedna z 90 najczystszych, dogodne dojscie do
                morza.
                bezczelnie reklamuje to co dobrze znam:-)
                bardzo tam duzo buduja ostatnio i jest duzo wolych mieszkan na lato. moje tez.
    • Gość: luk Re: poszukuje apartamentow - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:26
      popatrz na www.hotelowerezerwacje.pl
      • ennka Re: poszukuje apartamentow - pomocy 10.05.06, 22:56
        Viki , wysłałam Ci e-maila na konto w gazecie.
        Zajrzyj i odpowiedz ,jeśli możesz.
        Pozdrawiam
        • chiavone Re: poszukuje apartamentow - pomocy 11.05.06, 07:51
          viki2lav 09.05.06, 23:27 + odpowiedz

polecam marina di grosseto, plaza jedna z 90 najczystszych, dogodne dojscie do
          morza.
          bezczelnie reklamuje to co dobrze znam:-)
          bardzo tam duzo buduja ostatnio i jest duzo wolych mieszkan na lato. moje tez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka