Gość: nina IP: 213.25.48.* 13.11.06, 15:25 CZy ktoś był? Czy warto jechać i może jakieś namiary na noclegi.Będę wdzięczna.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Pescara i okolice 19.11.06, 10:41 tez jestem ciekawa. Chcialam tam kiedys leciec, RyanAir ma z moich okolic tanie loty. Ale hotele tam sa oblednie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Pescara i okolice IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 11:20 bylam w Pescarze duze miasto nad adriatykiem z plazą ale raczej nie na wakacje chyba ze ktos lubi takie warunki wypoczynku .Mam tam znajomych więc zatrzymywalam sie tam tylko na nocleg w drodze na wakacje np. Gargano ktore polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA M Re: Pescara i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:33 Bylam pod Pescarą ( Silvi Marine). Tanie noclegi mozna wykupic w Neckermanie maj lub wrzesien ( jest bardzo cieplo). Osobiscie z moich wyjazdow do Wloch okolice Pescary najmniej mi się podobały. Wolę wybrzeze Morza Tyrenskiego tez z Neckermannem. Chociaz w przyszlym roku mamy zamiar pojechac na Plw.Gargano podobno przepiekny. W razie pytan moj mail mk.metrak@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś