Dodaj do ulubionych

czego sluchacie po pijaku?

30.06.04, 22:18
pytam z czystej ciekawosci:)
i nie chodzi o piosenki o byciu w stanie niewazkosci (polowa kawalkow
whiskeytown, juz za same tytuly powinna wyladowac na takiej liscie), ale o
rzeczy, ktorych wy sluchacie bedac po kilku glebszych (ale jeszcze na etapie
kojarzenia tego, co slyszycie..)
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 22:47
      Geniusz pierwszej płyty The Jesus and Mary Chain dotarł do mnie w okolicach szóstego piwa.
      • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 22:56
        dotrze do mnie po cwiartce sobieskiego z sokiem porzeczkowym? na razie placebo
        rulez...
      • cze67 Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 22:57
        ilhan napisał:

> Geniusz pierwszej płyty The Jesus and Mary Chain dotarł do mnie w okolicach
        szóstego piwa.

Przepraszam, że się wtrącam, ale muszę coś powiedzieć. Ech, ta dzisiejsza
        młodzież...
        • pagaj_75 Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:21
          Cze, napijesz się soku? JABŁKOWY :)
        • ilhan Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:36
          cze67 napisał:

> Przepraszam, że się wtrącam, ale muszę coś powiedzieć. Ech, ta dzisiejsza
          > młodzież...

Ale potem już słuchałem na trzeźwo i wszystko pamiętałem. Podtrzymuję, genialna jest. Choć tym głównym "rozrywkowym" kawałkiem J&MC pozostaje "Head On", o którym kiedyś przeczytałem, że to "najlepsza piosenka do puszczenia na cały regulator przed wyjściem na imprezę". Otóż to.
      • ihopeyouwilllikeme Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:59
        ilhan napisał:

> Geniusz pierwszej płyty The Jesus and Mary Chain dotarł do mnie w okolicach
        szó
        > stego piwa.

Ej, to może ja też spróbuje ? Słuchałem tylko na trzeźwo, i kompletnie mi się
        nie podobało.
        • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:13
          po pijaku to nawet peter green wchodzi latwo ;) 9dobrze, ze moj tata o gtym nie
          twie.. )
    • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:09
      wlasnie jestem po kilku glebszych i slucham tylko... pragnienia:PPPPP
      ide po nastepne piwo:P
      holandia przegrala:( jak ja nienawidze pilki noznej:P

pozdr.
      tb
      • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:10
        oo.. to widze, ze nastroj podobny, jak u mnie :) ja tez ide po nastepnego..
        sobieskiego na polach porzeczkowych;)
        • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:13
          z porzyczkowym to ja lubie zubra:)

sobieski jakos mnie nie pociaga. nie moja dynastia:PPP

pozdr.
          tb
          • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:15
            moja tez nie, ale jestem splukana... i tylko na to mnie bylo stac ;)
            • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:28
              dziewczyna_mickiewicza napisała:

> moja tez nie, ale jestem splukana... i tylko na to mnie bylo stac ;)

to i tak nie jest tak zle:) ja korzystam z ostatnich dni darmoweho piwopoju:)

pozdr.
              tb
              • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:30
                hehehe.. zazdroszcze...
                zeby utrzymac watek w ramach muzycznych napisze tylko, ze w chwili obecnej leci
                sobie u mnie "there';s morte to life than this" bjork, oczywqiscie.. :)
              • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:36

darmoweho

jak widac powyzej korzystam nad wyraz:)

pozdr.
                tb
                • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:38
                  jak daja, to grzech nie brac :)
                  • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:41

> jak daja, to grzech nie brac :)
                    madrosc mojego taty gdy wyprowadzalem sie z domu:

jak daja- bierz
                    jak bija- spie....:)

pozdr.
                    tb
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:47
                      hehehe motto genialne... wprost dla takiej malej pijaczyny, jak ja.. ;)
                      • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:51

> hehehe motto genialne... wprost dla takiej malej pijaczyny, jak ja.. ;)

no:)
                        mnie sie tez spodobalo:)
                        fajny facet z niego... nie wiem w kogo ja sie wdalem:PPP

pozdr.
                        tb
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:57
                          moj ojczulek tez fajny jest.. nauczyl mnie szacunku do jothro tull i pointer
                          sisters.. (uwaga, zaczynam nawalone pierdzieleenie...)
                          ale, niestety, chyba wdalam sie w matke bardziej...
                          • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:58

> moj ojczulek tez fajny jest.. nauczyl mnie szacunku do jothro tull i pointer
                            > sisters.. (uwaga, zaczynam nawalone pierdzieleenie...)
                            > ale, niestety, chyba wdalam sie w matke bardziej...

a matka czego Cie nauczyla?
                            znaczy sie pytam czego sluchala?:P

pozdr.
                            tb
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:09
                              niczego konretnego ... muztcznie jetem coreczka tatusia.. :) wybacza mi nawet
                              moja totalna slabosc do ryana a. :)
      • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:18
        moore_ash napisał:

> wlasnie jestem po kilku glebszych i slucham tylko... pragnienia:PPPPP
        > ide po nastepne piwo:P
        > holandia przegrala:( jak ja nienawidze pilki noznej:P
        >
        > pozdr.
        > tb

Doałączam się. Po pijaku chyba wszystkiego mi się dobrze słucha, tylko rano wstyd jak się po forach pierdoły pisało w nocy :D A z muzy to dziasiaj (czyli po pijaku) mnie Bandyta kręci. Ach ten Taniec Eleny.
        • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:19
          hehehe.. dobre:) moze powinni mnie w takim razie odlaczyc od kompa, dla
          bezpieczenstwa innych forumowiczow.. bo mam nadzieje schlac sie dzis w trupa...
          dawno tego nei robilam, najwyzszy czas:)
          • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:24

> hehehe.. dobre:) moze powinni mnie w takim razie odlaczyc od kompa, dla
            > bezpieczenstwa innych forumowiczow.. bo mam nadzieje schlac sie dzis w trupa...
            >
            > dawno tego nei robilam, najwyzszy czas:)

Myślę, że każdy Ci wybaczy. Ja staram się nie przeginać i po czwartym piffku się wycofuję, bo wiem, ze nadchodzi faza pier...enia totalnego, a niektórzy mogą bez końca :D Ale trochę czasu mi zabrało nim się nauczyłam. Zresztą na różnych forach, w różnych godzinach nocnych można spotkać wypowiedzi w nowych zupełnie językach :)
            • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:29
              hehehe.. nie no ja mam raczej glowe twarda.. tylko im bardziej tegez, tym
              bardziej literowkuje... :)
              postaram sie was nie zarzucac jakims pierdoleniem od rzeczy...
              ;)
        • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:31

> Doałączam się. Po pijaku chyba wszystkiego mi się dobrze słucha, tylko rano
          wstyd jak się po forach pierdoły pisało w nocy :D

lepiej pisac pierdoly po forach niz zazygac schody i zwyzywac sasiadow (lub na
          odwrot:P)

A z muzy to dziasiaj (czyli po p
          > ijaku) mnie Bandyta kręci. Ach ten Taniec Eleny.

jesssuuuuu... wlasnie mi cos przypomniales! ide zalozyc watek:PPP

pozdr.
          tb
          • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:35
            moore_ash napisał:
            > jesssuuuuu... wlasnie mi cos przypomniales! ide zalozyc watek:PPP

Przypomniałaś :)) Nutria jestem :) jo_loop to tylko adres, coś jak Marszałkowska 10 :D
            • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:38
              jo_loop napisała:

> moore_ash napisał:
              > > jesssuuuuu... wlasnie mi cos przypomniales! ide zalozyc watek:PPP
              >
              > Przypomniałaś :))

przepraszam. to nie niewiedza jeno literowka. jestemw tym mistrzem:)
              pisze szybciej niz mysle:)

Nutria jestem :)
              nutria?
              ale z zawodu czy z zamilowania?:)

jo_loop to tylko adres, coś jak Marszałkowska 10 :D

a to ja nie wiem, nie jestem z warszawy:P

pozdrawiam serdecznie
              tb
              • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:41
                moore_ash napisał:

> nutria?
                > ale z zawodu czy z zamilowania?:)

Nawet nie wiem czym się nutrie zajmują, ale mam nadzieję, że to nic brzydkiego :D

> pozdrawiam serdecznie
                > tb

Nutria również :)
                • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:43

>
                  > Nawet nie wiem czym się nutrie zajmują, ale mam nadzieję, że to nic
                  brzydkiego :D

ja tez nie wiem, ale jak bylem maly to siasiad hodowal i jedna mnei udziobala:)
                  one maja takie bobrowe zeby:) (boberskie?:P)

pozdr.
                  tb
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:45
                    to takie dziwne wiewiorki, no nie?
                    • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:47

> to takie dziwne wiewiorki, no nie?
                      no, takie poprzerastane cokolwiek:)

mniej wiecj tez troche jak ten facecik od sreberek:)
                      ale ni epamietam za bardzo bo:
                      a) bylem za maly
                      b) jestem za nietrzezwy
                      :)

pozdr.
                      tb
                      • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:49
                        hehehe... cop za facecik od sreberek??? juz nie kumamm o co biega...:)
                        • moore_ash swistak:)))))))))))))))))))))))))) ntxt 30.06.04, 23:52
                          • dziewczyna_mickiewicza Re: swistak:)))))))))))))))))))))))))) ntxt 30.06.04, 23:52
                            aaa na to wszystko wyjasnia :)))
                            • moore_ash Re: swistak:)))))))))))))))))))))))))) ntxt 30.06.04, 23:57

> aaa na to wszystko wyjasnia :)))

ja tez nie ogladam TV:)

pozdr.
                              tb

• dziewczyna_mickiewicza Re: swistak:)))))))))))))))))))))))))) ntxt 01.07.04, 00:07
                                ja ogladalam tylko ostry dyzur, swego czasu, zboczenie zawodowe ;)
                                • moore_ash Re: swistak:)))))))))))))))))))))))))) ntxt 01.07.04, 00:17

> ja ogladalam tylko ostry dyzur, swego czasu, zboczenie zawodowe ;)

to ja bym musial ogladac bar albo domowe przedszkole:))))

pozdr.
                                  tb
                                  • dziewczyna_mickiewicza Re: swistak:)))))))))))))))))))))))))) ntxt 01.07.04, 00:18
                                    hehehe... dobre ;)
                    • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:50
                      chcialem Ci znalezc jakas stronke o w/w traktujaca ale gugle mi wypluwa jakies
                      brednie a ja dzis nie mam na to cierpliwosi:P sorki:)

pozdr.
                      tb
                      • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:52
                        spoko, jakos przezyje.. moja wyobraznie dzis dziala bez zarzutu.. :),
                    • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:52

> to takie dziwne wiewiorki, no nie?

A ja dzisiaj się włóczyłam po łazienkach, bo na nic innego nie mam siły ani ochoty, karmiłam te małe gnojki orzeszkami. Wiecie jakie one fajne dźwięki wydają? Jak są w grupie to ostro na siebie krzyczą. Coś jak dźwięki, gdy się próbuje poźną nocą złapać radio w odległej części świata. Niesamowite.
    • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:12
      to zalezy.
      zazwyczaj nie pije sam (hmmmm....) a jak sie jest w towrzystwie to nie zawsze
      mozna wybierac muzyke:)
      jesli pije sam to slucham muzyki odpowiedniej do nastroju w ktorym sie wlasnie
      znajduje. ciezko to wytlumaczyc:)

pozdr.
      tb
      • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:14
        ale rozumiem, o co chodzi.. mozna sie upijac na smutno i na wesolo... :) ja
        dzis na ... smutno? chyba.. skoro placebo, sarah mclachlan i bjork...
        • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:22

> ale rozumiem, o co chodzi.. mozna sie upijac na smutno i na wesolo... :) ja
          > dzis na ... smutno? chyba.. skoro placebo, sarah mclachlan i bjork...

Bo pewnie sama siedzisz. Ja tak zawsze mam. I jeszcze sobie wtedy puszczam "Love Song" The Cure.
          • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:23
            cure.. to juz w ogole smierc na miejscu... tak sie jakos zlozylo, ze dzis sama,
            to na smutno.. jeszcze mnie ta bjork dobija.. mababka klimaty..
            :)
            • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:30
              to wrzuc czarno-czarnych:)

pozdr.
              tb

p.s. mi tez smutno... ale nie slucham nic bo wszystko czego ostatnio slucham
              kojarzy mi sie z przyczyna owego smutku...
              • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:32
                ha!.. i tu sie zgadzamy.. "and everything i do, everything i do.. says i miss
                you.." jak spiewa ryan,moja milosc;) powinnam zmienic kawalek, stanowczo..
                • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:38

> ha!.. i tu sie zgadzamy.. "and everything i do, everything i do.. says i miss
                  > you.." jak spiewa ryan,moja milosc;) powinnam zmienic kawalek, stanowczo..

Czyli jednym słowem wątek pijacki nam powstał. I słusznie jak by powiedział Szpakowski :)
                  A propos, zauważyłam, że w pewnych chwilach człowiek zaczyna maniakalnie wsłuchiwać się w słowa i perfekcyjnie wyłapuje fragmenty, pod którymi mógły się podpisać, po czym katuje te utwory niemiłosiernie.
                  • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:40
                    dokladnie tak, dokladnie tak... trafiasz w sedno... (jesu, juz na[prawde mi
                    uderza do glowy jan III stanowczo,...)
                    ja tak mam chyba genetycznie zapisane.. wynajduje w kawalkach odnosniki do
                    mojej obecnej sytuacji i sie nad nimi pastwie...
                  • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:40
                    j atak tez mam:)
                    tylko ze ja wylapuje powiedzmy dwa czy trzy wersy, cytuje je danej osobie a
                    potem sie okazuje ze to tekst o calkiem innej rzeczy lb w kontekscie calosci te
                    dwa czy trzy wersy maja calkiem inne znaczenie i jeszcze wieksza siara:))))

pozdr.
                    tb
                  • ilhan Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:42
                    jo_loop napisała:

> Czyli jednym słowem wątek pijacki nam powstał. I słusznie jak by powiedział
                    > Szpakowski :)

Dodając: "Wątek pijacki a konkretnie alkoholowy. Założył go nie kto inny jak dziewczyna_mickiewicza."
                    • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:44
                      tak, no nie ma bata, musze sie przyzac.. choc na wpol pijana juz jestem... to
                      wszystjko moja wina :)
                      • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:49

> tak, no nie ma bata, musze sie przyzac.. choc na wpol pijana juz jestem... to
                        > wszystjko moja wina :)

Żartujesz? Na każdym forum musi być taki wątek. Dzięki temu jak ktoś chce sobie popisać, no pobyć z kimś, to nie musi od razu wymądrzać się na poważne tematy :D Zresztą w takich stanach to wymądrzanie z reguły kiepsko wychodzi.
                        Brawo dziewczyna_mickiewicza. Odmienia się Cię?
                        • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:50
                          z ta domiane, to nei jestem pewna... jestem od dwoch tyg na fizjoterapii...
                          trudno powiedziec:) dawno polskiego nei mialam..
                          a, odmieniaj, dzis wszystko wolno../. kured, ide po drinka, bo szklo sznwou
                          puste,...
                          • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:57

> z ta domiane, to nei jestem pewna... jestem od dwoch tyg na fizjoterapii...
                            > trudno powiedziec:) dawno polskiego nei mialam..
                            > a, odmieniaj, dzis wszystko wolno../. kured, ide po drinka, bo szklo sznwou
                            > puste,...

ty, wiesz co?:)
                            jak Cie tak czytam to sie zaczynam martwic ze mnie stracisz ze stolka
                            literowkowego krola:))))

pozdr.
                            tb

• jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 30.06.04, 23:59
                              moore_ash napisał:

> dziewczyna_mickiewicza napisała:
                              >
                              > > z ta domiane, to nei jestem pewna... jestem od dwoch tyg na fizjoterapii..
                              > .
                              > > trudno powiedziec:) dawno polskiego nei mialam..
                              > > a, odmieniaj, dzis wszystko wolno../. kured, ide po drinka, bo szklo sznwo
                              > u
                              > > puste,...
                              >
                              >
                              > ty, wiesz co?:)
                              > jak Cie tak czytam to sie zaczynam martwic ze mnie stracisz ze stolka
                              > literowkowego krola:))))
                              >
                              > pozdr.
                              > tb

Tak, to właśnie nowy język nam powstaje. A propos, co ma Lorenc do Ramones?
                              • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:01

>
                                > Tak, to właśnie nowy język nam powstaje. A propos, co ma Lorenc do Ramones?

ramones to znam ale kto to jest lorens?:)

bo wg mnie to ma tylko R,O,E i N:)

pozdr.
                                tb
                                • jo_loop Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:04
                                  moore_ash napisał:

>
                                  > >
                                  > > Tak, to właśnie nowy język nam powstaje. A propos, co ma Lorenc do Ramones
                                  > ?
                                  >
                                  > ramones to znam ale kto to jest lorens?:)

Michał Lorenc :) On skompnował muzę do Bandyty, który podobno natchnął Twój nowy wątek :)

> bo wg mnie to ma tylko R,O,E i N:)

A to mi się kojarzy z Rooney, Wayne Rooney :D Tylko nie pytaj kto to runi :P
                                  • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:06
                                    do bandyty - filmu? hehe.. mialam w tym grac, jak bylam w czwratej klasie
                                    podstawowki, mniej wiecej.. ale wygladalam, zbyt dojrzale, jake sie wyrazil
                                    facetod castingow.. :)
                                  • moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:19
                                    jo_loop napisała:

> moore_ash napisał:
                                    >
                                    > >
                                    > > >
                                    > > > Tak, to właśnie nowy język nam powstaje. A propos, co ma Lorenc do Ra
                                    > mones
                                    > > ?
                                    > >
                                    > > ramones to znam ale kto to jest lorens?:)
                                    >
                                    > Michał Lorenc :) On skompnował muzę do Bandyty, który podobno natchnął Twój
                                    nowy wątek :)

pewnie nic, ale mi sie bandyta z gangsterem skojarzyl:))) a zakladajac watek o
                                    malo nie zatytulowalem go "bandid rockin`" znow by siara byla:)))

>
                                    > > bo wg mnie to ma tylko R,O,E i N:)
                                    >
                                    > A to mi się kojarzy z Rooney, Wayne Rooney :D Tylko nie pytaj kto to runi :P

ok. nie pytam:) i tak nei zapamietam odpowiedzi:)))

pozdr.
                                    tb
                            • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:05
                              litosci wypilam wlasnie prawie polowke, an prawei pusty zoladek. .. nie
                              wyamagaj extraq elokwencji odem nie w tej chwili... ;)
    • miecio4 Cze67 01.07.04, 00:01
      No co jest? Wykasuj ten niemuzyczny wątek gdyż zaraz pobiegnę po browary do
      nocnego bo mi ślina leci jak ich czytam:D
      • moore_ash wezwanie! 01.07.04, 00:04
        moze chodzcie na jakiegos czata bo juz oczaplasu od tych wpisow daostaje:P

pozdr.
        tb
        • jo_loop Re: wezwanie! 01.07.04, 00:07
          moore_ash napisał:

> moze chodzcie na jakiegos czata bo juz oczaplasu od tych wpisow daostaje:P
          >
          > pozdr.
          > tb
          To będziesz musiał długo tłumaczyć co i jak, ale może chodźmy, bo to sie w końcu okaże najpopularniejszy wątek tutaj (w nocy przynajmniej). Ale dziewczyna_mickiewicza gdzieś uciekła :( A ja też już ostatnie otwieram ;]
          • moore_ash Re: wezwanie! 01.07.04, 00:14
            a ja sie wlasnie o malo n eposiaklem ze smiechu czytajac czat z pudelsami (to
            tak zeby utrzymac watek w ramach muzyki) ja juz nie wiem co o nich myslec:)

pozdr.
            tb
            • jo_loop Re: wezwanie! 01.07.04, 00:16
              moore_ash napisał:

> a ja sie wlasnie o malo n eposiaklem ze smiechu czytajac czat z pudelsami (to
              > tak zeby utrzymac watek w ramach muzyki) ja juz nie wiem co o nich myslec:)
              >
              > pozdr.
              > tb

to daj linka :)
      • nemrrod Re: Cze67 01.07.04, 00:05
        Ja tak samo! :)
      • cze67 Re: Cze67 01.07.04, 00:06
        miecio4 napisał:

> No co jest? Wykasuj ten niemuzyczny wątek gdyż zaraz pobiegnę po browary do
        > nocnego bo mi ślina leci jak ich czytam:D

Nie chce mi się... Choć swoją drogą wolałbym, żeby to forum nie przeistoczyło
        się w Forum Towarzyskie Pogawędki O Czymkolwiek.
        • jo_loop Re: Cze67 01.07.04, 00:10
          cze67 napisał:

> Nie chce mi się... Choć swoją drogą wolałbym, żeby to forum nie przeistoczyło
          > się w Forum Towarzyskie Pogawędki O Czymkolwiek.

Ale my w dzień nie chlamy i będziemy pisać na temat. Słowo skauta.
        • ilhan Re: Cze67 01.07.04, 00:14
          cze67 napisał:

> Nie chce mi się... Choć swoją drogą wolałbym, żeby to forum nie przeistoczyło
          > się w Forum Towarzyskie Pogawędki O Czymkolwiek.

Moze wskrzesić prężny niegdyś i inny niż wszystkie czat muzyka? [rzucił luźno i niezobowiązująco ilhan]
          • moore_ash Re: Cze67 01.07.04, 00:16
            wskrzeszajmy!
            nie bedziemy robili Cze zadymy na forum! to nie kolo gospodyn wiejskich:)

jeno ja nie wiem jak sie wskrzesza:)

pozdr.
            tb
            • ilhan Re: Cze67 01.07.04, 00:17
              moore_ash napisał:

> wskrzeszajmy!
              > nie bedziemy robili Cze zadymy na forum! to nie kolo gospodyn wiejskich:)

Klikasz na górze te cztery literki, nie Blogi i nie Poczta i nie Usenet. A potem wybierasz tam gdzie napisali Muzyka.
              • moore_ash sie robi:) 01.07.04, 00:20
          • jo_loop Re: Cze67 01.07.04, 00:18
            ilhan napisał:

oze wskrzesić prężny niegdyś i inny niż wszystkie czat muzyka? [rzucił luźno i
            > niezobowiązująco ilhan]

No pewnie. Dzisiaj to już pewnie zaraz pomknę w objęcia morfeusza, ale jutro znowu mecz i piffko pojdzie :)
      • ilhan Re: Cze67 01.07.04, 00:08
        miecio4 napisał:

> No co jest? Wykasuj ten niemuzyczny wątek gdyż zaraz pobiegnę po browary do
        > nocnego bo mi ślina leci jak ich czytam:D

Jest gorzej. Ja zainspirowany tym wątkiem sięgnąłem po alkohol i zacząłem się wczytywać w Buckleya. Te żyletki z łazienki, gdzie one są, poczekajcie tu moment...
        • miecio4 Re: Cze67 01.07.04, 00:08
          ilhan napisał:

> Jest gorzej. Ja zainspirowany tym wątkiem sięgnąłem po alkohol

Qwa jade po browce!!!!
        • dziewczyna_mickiewicza Re: Cze67 01.07.04, 00:11
          kurde, ilhan, zadne zyletki, wez sie nie krwaw, bo gdzie ja znajde drugoegp
          takiego???
          • ilhan Re: Cze67 01.07.04, 00:18

> kurde, ilhan, zadne zyletki, wez sie nie krwaw

Za późno
            <rozlegają się pierwsze dźwięki Dog Man Star>
            • dziewczyna_mickiewicza Re: Cze67 01.07.04, 00:23
              n no ilhan, co ty chcesz tu odegrac ostatnia scene romea i julii??? nierob mi
              tego.. w takiej chwili..c gdy slucham sobie "likesomeone in love".. bjork.
              oczywiscie...
    • gregkor Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:45
      Własnie jestem pod wpływem kilku (xɲ) piw a w dodatku po meczu hol-por i na
      dobranoc zapuszczę sobie.......no ciekawe co sobie zapuszczę....a już
      wiem......zaraz sobie włączę......Erica Trufaza..."The Mask".....a swoją drogą
      Pilsner to naprawdę najlepsze piwo...powiedział gregkor wypijając ostaniego
      łyka...

• moore_ash Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:46
        chodz na czata i nie swiruj:)

pozdr.
        tb
      • dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 00:46
        ee pilsner?to to badziewiwe.. corona jest sp-ojko. .. heheh.. jezu, alez jesten
        juz wstawiona..
        • gregkor Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 01:04
          Nie no wsyzstko moge tolerwoac, ale zeby Pilsner badziewnym piwem bylo co to to
          nie...!!!!!!!!!!!!!!!!

• dziewczyna_mickiewicza Re: czego sluchacie po pijaku? 01.07.04, 01:07
            a jednak...
          • miecio4 W zwiążku z pijackim wątkiem... 01.07.04, 01:27
            ...odbył się dzisiaj w nocy czat, pierwszy po dłuższej przerwie.
            Następny czat przy następnej imprezie pijackiej.
            • dziewczyna_mickiewicza Re: W zwiążku z pijackim wątkiem... 01.07.04, 01:31
              heheh to jak mnie bedzie stac na pol litra ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka