teddy4 06.10.04, 10:57 Właśnie. 9 X, sobota, godz. 15 - TVP 2. Ja też jestem ciekaw:). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Humbak= ignorant 06.10.04, 11:15 Najwyraźniej Ted postanowił skrzyżować rapiery ze Stanisławą Ryster :)) Odpowiedz Link
humbak Re: Humbak= ignorant 06.10.04, 11:33 Kurcze, mogłem zajrzeć do programu:) Ted, nie bój nic. Damy radę.;) Jakieś konkrety, bo strona TVP milczy jak zaklęta? Odpowiedz Link
teddy4 Re: Humbak= ignorant 06.10.04, 11:47 Powiem jedno. Czeka nas spoha dafka osthego i aghesywnego hahd hoka. Cytat za red. Gaszyńskim. Odpowiedz Link
humbak Re: Humbak= ignorant 06.10.04, 12:09 Łał!!!! Pożyczę od kumpla harleyowca skóry i siadam przed odbiornikiem. Rozumiem, że ilość piw, które postawisz kibicujący zależy od wysokości wygranej? Odpowiedz Link
mameluch Re: Humbak= ignorant 06.10.04, 12:34 juz w telefonie alarm na sobote nastawiony:) Odpowiedz Link
ilhan Re: czy Ted da radę? 06.10.04, 17:07 Można obejrzeć... Chyba nie koliduje z "Jaka to melodia"... :P Odpowiedz Link
pizmak31 Re: czy Ted da radę? 06.10.04, 17:18 Pewnie, ze da rade. chociaz nie potwierdza ani nie zaprzecza :))))) Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: czy Ted da radę? 06.10.04, 20:58 pizmak31 napisała: > Pewnie, ze da rade. chociaz nie potwierdza ani nie zaprzecza :))))) A ja, kurna jego mać, nie mogę obejrzeć, bo wyjeżdżam do Zamościa na integracyjne piwko trzech regionalnych forów (?) Czy ktoś wie może, czy to kiedykolwiek powtarzają, na Polonii na przykład ?? W razie czego, to zamówię toast w intencji Teda ;-) Odpowiedz Link
humbak Niedyskretne pytanie. 09.10.04, 12:27 Jako nowy nie wiem, jak rozpoznać Teda. Ktoś mi coś poradzi? Jakiś krótki opisik? Odpowiedz Link
pagaj_75 Prośba wielka 09.10.04, 12:35 Czy ktoś na tym forum dysponuje kartą telewizyjną w komputerze i mógłby to wiekopomne wydarzenie uwiecznić w postaci pliku mpg lub avi? Siedzę dzisiaj w fabryce i nie będę mógł obejrzeć, a wychodząc z domu zapomniałem, kurwa mać, żeby zaprogramować maszynę :(( Odpowiedz Link
ilhan Re: Prośba wielka 09.10.04, 13:19 Ja nie mam karty telewizyjnej, ale uwieczniam w inny sposób, bo nie wiem czy w domu będę akurat. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Prośba wielka 09.10.04, 13:41 ilhan napisał: > Ja nie mam karty telewizyjnej, ale uwieczniam w inny sposób, bo nie wiem czy w > domu będę akurat. Kurde, nie mam sprzętu do odtwarzania tych uwiecznień "w inny sposób" i raczej już nie zamierzam kupować :/ Odpowiedz Link
ilhan Re: Prośba wielka 09.10.04, 13:45 pagaj_75 napisał: > Kurde, nie mam sprzętu do odtwarzania tych uwiecznień "w inny sposób" i > raczej już nie zamierzam kupować :/ Nie dobrze być takim postępowym Panie ;) Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Prośba wielka 09.10.04, 13:53 ilhan napisał: > Nie dobrze być takim postępowym Panie ;) No cóż, bycie w awangardzie to cierpienie i narażanie się na niezrozumienie :) Odpowiedz Link
bleri Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 15:26 No i jest pan Piotr i pan Waldemar. A pan Ted? A poza tym pani Stanisława przed chwilą powiedziała "let cepelin" ;-) Odpowiedz Link
kubasa Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 15:34 Ted w wielkim stylu rozbil pana Waldemara! Gratulacje! Odpowiedz Link
bleri Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 15:39 Wiedziałam!!! Jak powiedział o tej dobrej energii to nikt inny nie mógł być panem Tedem. :-) Odpowiedz Link
mameluch GRATULACJE:)))) 09.10.04, 15:47 i jak bede we Wroclawiu prosze o odpalenie kilku zl z nagrody na piwo;) Odpowiedz Link
kubasa Re: GRATULACJE:)))) 09.10.04, 15:49 Ted zmiazdzyl redaktora Gaszynskiego. BRAWO! Odpowiedz Link
kkrzysiekk Re: Ted dał radę ;-) 09.10.04, 15:54 z Twojej wypowiedzi wynikało, że to nie pierwszy raz, w czym brałeś udział i z jakim skutkiem? Odpowiedz Link
bleri Re: Bravo !! 09.10.04, 15:57 Brawo! Pani Stanisława też została zmiażdżona wzmianką o Marilynie Mansonie :-) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: Bravo Teddy! 09.10.04, 15:57 kurka wodna, wymiatasz ted, normalnie:) przyszlam nieco spozniona, ale i tak jestem pod wrazeniem:))) gratulacje Odpowiedz Link
jack9 Re: Ted dał radę ;-) 09.10.04, 16:00 Gratulacje !!! Choć przecież stało sie to co było oczywiste ...ale podziwnam Teda za to że znał odpowiedzi na te pytania które były wyjątkowo bdzinowate. Odpowiedz Link
pagaj_75 Re: Ted dał radę ;-) 09.10.04, 16:02 Chociaż nie widziałem :( to jednak gratuluję :) I podziwiam stoicki spokój z jakim Ted w Iluzjonie nie potwierdzał ani nie zaprzeczał :) Odpowiedz Link
grimsrund Pytania były tendencyjne! :))) 09.10.04, 15:57 Brawo, brawo!!! Chwilami pytania jak z polsatowego konkursu SMS, ale na Maryli, Namysłowskim i Hyndowej sam bym się wyłożył (kurde, było częściej zaglądać muzykom pod pierzynę :)) ) I Stacha też niezłymi tekstami leciała, aż ją Ted Marilyn Mansonem usadził :))) Gratulacje!!! Odpowiedz Link
ayya Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 15:58 Wielkie, wielkie gratulacje dla Teda!!!!!!! Ja myślę, że pytanie postawione w temacie tego wątku było tylko i wyłącznie retoryczne :) Odpowiedz Link
humbak Odnośnie ekspertów. 09.10.04, 16:03 Tekst o zmiataniu grzecznej muzyki co była wcześniej był głupi. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Odnośnie ekspertów. 09.10.04, 16:07 Red. Gaszyński się spiął, bo młodzi patrzyli :))) Odpowiedz Link
libertine Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 16:20 gratulacje, miażdżący konkurencję, ekspertów i prowadzącą styl... Odpowiedz Link
ugugunana Kurza dupa! 09.10.04, 18:02 Nie widziałem... :(((( Ale z powyższych postów wnioskuję, że zgarnąłeś całą pulę! :) Congratulations! Które pytanie było dla Ciebie najtrudniejsze? Które najłatwiejsze? I jakie były pozostałe? :))) Nie zapomnij o podatku... :) P.S. Mam nadzieję, że będzie z tego jakieś DVD... Odpowiedz Link
martolka a ja widziałam... 09.10.04, 18:17 i też gratuluję! :-)) to było do przewidzenia ;-) Odpowiedz Link
aasiek Re: a ja widziałam... 09.10.04, 18:44 A ja trochę widziałam przebiegając przed telewizornią :)Sporo mnie ominęło (Maryla Manson na przykład...) Odpowiedz Link
aimarek Gratulacje !!! 09.10.04, 19:19 Wielkie brawa !!! Jarałem się tym odcinkiem jakby to Gołota walczył o mistrzostwo świata. Dobrze, że nie uciekłeś w końcówce ;P Rozwaliło mnie też jak na koniec Stacha zaczęła gadać o tych nadekspresyjnych rockmanach, a Ted na to ze stoickim spokojem odparł, że gdyby koncert danego wykonawcy polegał tylko na rzucaniu się po scenie, to faktycznie nie byłoby to zbyt wartościowe. Bossowska riposta :))) P.S. Może mi się zdawało, ale chyba pomyliłeś Liama i Noela Gallagherów. Co na to ekspert - red. Ilhan? :) Odpowiedz Link
nemrrod Re: Gratulacje !!! 09.10.04, 19:36 aimarek napisał: > P.S. Może mi się zdawało, ale chyba pomyliłeś Liama i Noela Gallagherów. Co na > to ekspert - red. Ilhan? :) Heh, też to zauważyłem, ale pomyślałem, że nie wypada wypominać takich "przejęzyczeń" przy tak uroczystej okazji ;-) Proponuję spuścić na to zasłonę milczenia :-) Jeszcze raz gratuluję! Odpowiedz Link
aimarek Re: Gratulacje !!! 09.10.04, 19:57 nemrrod napisał: > Heh, też to zauważyłem, ale pomyślałem, że nie wypada wypominać takich > "przejęzyczeń" przy tak uroczystej okazji ;-) No ja na to spojrzałem z innej strony. Skoro koleś zgarnął 40 kółek to i tak nie będzie się przejmował jakimś ojszczypłotkiem, który się go czepia ;))) Odpowiedz Link
miecio4 Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 19:14 I tak najlepsza była mową kończąca red Gaszyńskiego na temat rocka. Mój wakacyjny trening z Teddym na coś sie przydał bo wałkowaliśmy głównie Oasis:) Odpowiedz Link
martolka Re: czy Ted da radę? 10.10.04, 22:46 przy pytaniu o imiona obu braci z Oasis wybuchnęłam gromkim śmiechem Odpowiedz Link
jazzkam Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 19:48 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O Odpowiedz Link
jazzfoxy Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 21:15 Mialam wrazenie, ze to byla pestka dla Teda, pytania nie byly trudne, a Ted chyba mial ochote powiedziec wiecej, ale w ciagu 2 minut nie mial szans. Niektore pytania rozlozyly mnie po prostu na lopatki, np.pytanie o utwor Dylana:) Odpowiedz Link
ilhan Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 21:28 Nie wątpiłem, że Ted da radę, niemniej jednak i tak było to coś pięknego :) Faktycznie drobne przejęzycznie przy Oasis, nic jednak nie znaczące wobec iście bossowskich odpowiedzi (a nawet "nadodpowiedzi") przy innych pytaniach. Osobiście odpadłbym na dwóch pierwszych (Sting i David Lee Roth), jednak przyznam, że wiedza pana Waldemara nieco mnie rozczarowała, jak można nie wiedzieć o małżeństwie Chrissie i Jima?? Co do Pani Stanisławy - cóż, no comment :))) I pozdrowienia dla układających pytania - ciekawe czy naprawdę uważają, że lata 80-te i 90-te upłynęły pod znakiem Whitesnake, Blackmore's Night, Mr Big lub Extreme - ja do tej pory sądziłem że rządzili wówczas The Smiths, Nirvana, U2, The Cure, Pixies, Radiohead, R.E.M., Sonic Youth czy Pearl Jam... Odpowiedz Link
jack9 Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 21:41 > Co do Pani Stanisławy - cóż, no comment :))) ...no bo niby co można powiedzieć > I pozdrowienia dla układających pytania - ciekawe czy naprawdę uważają, że lata > 80-te i 90-te upłynęły pod znakiem Whitesnake, Blackmore's Night, Mr Big lub E > xtreme - ja do tej pory sądziłem że rządzili wówczas The Smiths, Nirvana, U2, T > he Cure, Pixies, Radiohead, R.E.M., Sonic Youth czy Pearl Jam... Dokładnie Panie ilhanie Na szczęście były pytania Wiewióra - miałem wrażenie że Ted i Wiewór rozumieją się bez słow...;) Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 22:04 Kongratulejszyn, mister Teddy! To było łatwe do przewidzenia ;-) Odpowiedz Link
pizmak31 Re: czy Ted da radę? 09.10.04, 22:14 ja nie widzialam wystepu (Ilus NIE KASUJ!!!!), lecz brat doniosl i jestem z Pana dumna, Panie Piotrze :))) Odpowiedz Link
teddy4 oświadczenie Teda 09.10.04, 22:47 Dzięki, dzięki, dzięki:). Ja do tak mniej więcej do 15.45 też się zastanawiałem, czy Ted da radę. Potwierdziło się, niestety, że: 1. Plotłem straszne bzdury (vide tekst o muzyce męskiej, żeńskiej itp.). Nie wiem, co poeta chciał przez to powiedzieć, kiedy to powiedział:))). 2. Pomyłka nt. Liama i Noela najlepiej świadczy, w jakim byłem amoku. A tak to z Mieciem ćwiczyliśmy....... 3. W studio było gorąco i Pani Charakteryzatorka oszczędzała na pudrze. 4. Pan Waldemar to wporzo gość i szkoda, że odpadł na tak gównianym pytaniu. 5. W dniu, w którym program był nagrywany, miałem od cholery problemów w robocie. 6. Tomasz Iwan po meczu Austria-Polska wyglądał na szczęscie i tak gorzej ode mnie w omawianym powyżej programie. Od czasu nagrania schudłem o jakieś 7 kg. Są świadkowie. 7. W tej sytuacji ta wygrana jest skromną rekompensatą za cierpienia jakich doznałem przy nagrywaniu tego programu oraz (zwłaszcza) przy jego oglądaniu:). Odpowiedz Link
ilhan Re: oświadczenie Teda 09.10.04, 22:52 teddy4 napisał: > 1. Plotłem straszne bzdury (vide tekst o muzyce męskiej, żeńskiej itp.). Nie > wiem, co poeta chciał przez to powiedzieć, kiedy to powiedział:))). No co Ty, to był świetny tekst, tylko Pani Stanisława go nie załapała i wątek się spalił :) Odpowiedz Link
humbak Re: oświadczenie Teda 10.10.04, 10:33 Zgadzam się z opinią pana Ilhana:) Dobrze powiedziane mr. Ted! Odpowiedz Link
abranova A kiedy jakaś powtórka??? 10.10.04, 13:08 Czy ktoś wie czy i kiedy są w dwojce powtórki Wielkiej Gry? Bo pewnie na Tv Polonia coś będzie...gdzieś za misiąc... Bo wczoraj odwiedzałam ojca, on przed 15 trzymal pilota od telewizora a ja mu czytałam program tv. Abra: ...na Dwójce Wielka Gra...na tvn Najsztub... Tata: aha (przełącza na tvn) <ściana> <ściana> Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: A kiedy jakaś powtórka??? 10.10.04, 18:35 abranova napisała: > Czy ktoś wie czy i kiedy są w dwojce powtórki Wielkiej Gry? Bo pewnie na Tv > Polonia coś będzie...gdzieś za misiąc... Specjalnie przejrzałam niezykle starannie program tv, bo też bym z chęcią obejrzała Teda w akcji. Niestety, nie mam dobrych wieści, bo ani dwójka, ani polonia nie powtarzają Wielkiej Gry :( Odpowiedz Link
d84 Re: czy Ted da radę? 10.10.04, 13:27 Gratulacje! Tym wieksze ze jak juz wspolforumowicze zaznaczali momentami mialem wrazenie ze pytania odnosza sie do lat 70. a nie 80-90, a ostatnie dwie dekady rzeczywiscie minely nam pod znakiem Whitesnake a nie Pixies czy Radiohead ;) Ale Ted dal rade, i to jak :) Odpowiedz Link
jazzfoxy Re: czy Ted da radę? 10.10.04, 13:41 Mnie sie podobalo jak Teddy powiedzial, ze chcialby byc taka osobowoscia jak Duke Ellington:) Na wiekszosc pytan odpowiedzialam poprawnie, ale za cholere nie wiem co to byla Elastica? Mozecie mnie uswiadomic? Nie znalam te odpowiedzi na pytanie, na ktorym odpadl konkurent. Odpowiedz Link
d84 Re: czy Ted da radę? 10.10.04, 14:04 Elastica to britpopowy zespół, nagrali 2 płyty. Ich liderką byłą niejaka Justine Frischmann, znana także jako dziewczyna Bretta Andersona z Suede i Damona Albarna z Blur (oczywiście nie jednocześnie ;) Odpowiedz Link
cze67 Re: czy Ted da radę? 10.10.04, 19:26 Przyznam samokrytycznie, że także poległbym na pytaniu o ślub (a wcześniej - o Elasticę). A juz kompletnie bym się wyłożył na Procol Harum - to że grał tam Brzezicki nie było mi kompletnie wiadomym. PS. Tedowi już gratulowałem wygranej sesemesem. W tym miejscu chciałem jeszcze wyrazić moje uznanie za godną postawę w końcowej części programu. Ted, nie dałeś się sprowokować! Odpowiedz Link
joseph80 Re: czy Ted da radę? 10.10.04, 22:50 Również gratuluję serdecznie Koledze Tedowi. Muszę przyznać, że oczekiwałem cięższych pytań, nie oznacza to jednak, że wszystkie były proste. Ja bym już odpadł na pytaniu o Mr Big:) Pzdr Jos Odpowiedz Link
polleke Re: czy Ted da radę? 11.10.04, 09:47 Serdeczne gratulacje!!! Nie mogłam zasiąść przed TV w sobotę, ale przytomnie nagrałam to sobie na wideo i odpaliłam wczoraj. Strasznie trudne pytania zadawała pani Stanisława :)) No i ta dobra energia - już tylko za to należała się wygrana. Odpowiedz Link
jack9 Re: czy Ted da radę? 11.10.04, 10:24 polleke napisała: Strasznie trudne pytania zadawała pani Stanisława :)) > No i ta dobra energia - już tylko za to należała się wygrana. Pani Stanisława nie zadała zwyczajowego pytania " Na co przeznaczy Pan wygraną?" Odpowiedz Link
polleke Re: czy Ted da radę? 11.10.04, 11:03 jack9 napisał: Pani Stanisława nie zadała zwyczajowego pytania " Na co przeznaczy Pan wygraną? > " A może zadała, ale Teddy udzielił jakiejś nieobyczajnej odpowiedzi i wycięli? Odpowiedz Link