braineater 18.10.06, 21:29 co odbierają zdolnośc precyzowania myśli, ale co mi tam: Outcast -Idlewild jest po prostu kurwa GENIALNY. CDN jak ochłonę. P:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmody Re: nie powinno sie polecac płyt 18.10.06, 21:52 Napierdzielam nieustannie od miesiąca. Nie było czasu nastukać o tym paru zdań. Teraz się zachowam i uszanuję pierwszeństwo. ...no dobra: za aranże takie jak "Mutron Angel" Timbaland musiałby pociągnąć parę dobrych kilometrów druta. Kumulacja tego co najlepsze w czarnej muzyce. Odpowiedz Link
braineater Tzar of Fashion OT 18.10.06, 22:22 dostałeś _@/ ? Browsasz ? Co robimy? P:) Odpowiedz Link
carmody Re: Tzar of Fashion OT 19.10.06, 14:37 sprawdź @. Czekają tam linki. Co do reszty - zadziałam wieczorem. Odpowiedz Link
grimsrund Re: nie powinno sie polecac płyt 18.10.06, 22:07 Spoko spoko, sprawdzi się, to się okaże :) Odpowiedz Link
glebogryzarka1 Re: nie powinno sie polecac płyt 19.10.06, 04:09 o, to w takim razie dobrze, że nie miałem czasu założyć wątku pt. jak mnie nudzi nowy Outkast i jak blado wypada przy "Food & Liquor" Lupe Fiasco, jeszcze by się okazało że się gówno znam XD Odpowiedz Link
settembrini Re: nie powinno sie polecac płyt 19.10.06, 16:45 se slucham skoro polecasz, dopiero 'intro', wiec jeszcze nie wiem czy mi sie podoba. Odpowiedz Link