ton2 15.05.07, 11:22 Według Pitchforka 21.06 w klubie Punkt... www.pitchforkmedia.com/article/news/42677-junior-boys-igoodbyei-goes-deluxe Oby to była prawda! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Junior Boys w Warszawie! 15.05.07, 11:24 Hehe, właśnie 10 minut temu trafiłem na plotkę w sieci, dobrze że potwierdzenie jest. Odpowiedz Link
ton2 Re: Junior Boys w Warszawie! 15.05.07, 11:27 Ale to jedyne potwierdzenie. Ani na ich, ani na polskich stronach nie ma o ewentualnym koncercie choćby słowa. Pozostaje mieć nadzieje. I kciuki trzymać. Odpowiedz Link
hennessy.williams Re: Junior Boys w Warszawie! 15.05.07, 15:51 ton2 napisał: > Według Pitchforka 21.06 w klubie Punkt... A tak naprawdę to 22.06 w CDQ :) Odpowiedz Link
pytajnick Re: Junior Boys w Warszawie! 15.05.07, 17:30 CDQ - 22.06 piątek 20:00 (wejście do klubu od 19:00) Bilety: 35zł przedsprzedaż 40zł dzień koncertu Przedsprzedaż: od 16 maja Ticketpro, Traffic-Warszawa i Shortcut.pl Odpowiedz Link
ton2 I CocoRosie także... 28.05.07, 09:43 Jakby malo bylo szczęscia związanego z wizytą Junior Boysów w Wawie, to okazuje się, że i CoCorosie odwiedzą nasz piękny kraj, a konkretnie 14 lipca Poznań i 15 lipca Warszawe (grają w CSW), a więc lato zapowiada się naprawdę uroczo! Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: I CocoRosie także... 28.05.07, 16:49 Wreszcie zamówiłam bilet na Junior Boys, ależ się cieszę!! Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: I CocoRosie także... 29.05.07, 07:33 a w Mysłowowicach bedzie Electrelane:P ...HA! głupio wam co? Odpowiedz Link
grimsrund Re: I CocoRosie także... 29.05.07, 09:54 Kolega to se lepiej przypomni co Wilq mówił o Mysłowicach... Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: I CocoRosie także... 03.06.07, 02:31 grimsrund napisał: > Kolega to se lepiej przypomni co Wilq mówił o Mysłowicach... nienawidzę Wilqa za to jak traktował Słabego Wielbłąda Odpowiedz Link
grimsrund Re: I CocoRosie także... 03.06.07, 10:54 > nienawidzę Wilqa za to jak traktował Słabego Wielbłąda A widzi Kolega, a ona go kochała :) Odpowiedz Link
ilhan Re: Junior Boys w Warszawie! 02.06.07, 21:45 Zerkam sobie na przykładowe setlisty i wygląda na to, że mają stały zestaw, and it goes like this: Count Souvenirs Equalizer Teach Me How to Fight Like a Child Birthday Double Shadow So This is Goodbye In the Morning More than Real Under the Sun (Encore) Czyli w sumie nie za długo. Wiadomo, że ideałem byłoby gdyby zagrali najpierw całe "Last Exit", a potem całe "So This Is Goodbye"; mimo wszystko tylko dziesięć utworów? Hmmm. Oprócz tego brakuje mi faworytów takich, jak "Bellona", "First Time i "FM". Nie no, nie narzekam przecież. Odpowiedz Link
pszemcio1 Re: Junior Boys w Warszawie! 03.06.07, 02:32 ilhan napisał: > Zerkam sobie na przykładowe setlisty i wygląda na to, że mają stały zestaw, and > it goes like this: > > Count Souvenirs > Equalizer > Teach Me How to Fight > Like a Child > Birthday > Double Shadow > So This is Goodbye > In the Morning > More than Real > Under the Sun (Encore) teach me how to fight usłyszeć, a potem to już obojętne Odpowiedz Link
tomekwasko Re: Junior Boys w Warszawie! 03.06.07, 11:32 no oni graja krotkie koncerty, wiec zapewne i ten warszawski taki bedzie. w londynie w lutym zagrali dokladnie te utwory, ktore wkleiles (tylko w nieco zmienionej kolejnosci) plus "fm". znajomi byli w berlinie niedawno i tam tez setlista byla identyczna. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Junior Boys w Warszawie! 03.06.07, 19:45 Ale Bellony nie będzie ?? It makes me a sad panda :(((( Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Junior Boys w Warszawie! 21.06.07, 18:48 Zamówiłam bilet i oczywiście muszą być problemy ;( Czy ktoś może też się kiedyś nie mógł dodzwonić do shortcuta czy tylko mi się nie udaje ? Nie wiem w ogóle czy jest sens jechać, skoro nawet nie mam biletu, czy jest szansa, że jutro jeszcze będą ? Ech. Odpowiedz Link
ton2 Re: Junior Boys w Warszawie! 21.06.07, 21:12 Jedź, jedź. Sądzę, że nie będzie problemów z kupieniem. Dziś w Empiku bylem i calkiem sporo zostalo, poza tym na pewno w kasach klubu beda sprzedawac, wiec sie nie wymiguj i przybywaj! Howgh! Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Junior Boys w Warszawie! 21.06.07, 21:54 No to drżyj stolico, bo nadciągam!!! W razie czego będzie na tona2, jak nie wejdę ;D Odpowiedz Link
ton2 Re: Junior Boys w Warszawie! 23.06.07, 16:47 I co? Udalo sie? Nawet sie pytalem i bilety tuż przed koncertem jeszcze byly. Mam nadzieje, że jednak byłaś, bo naprawdę WARTO było to usłyszeć i zobaczyć. Szacun dla Młodych Chłopaków wielki. Odpowiedz Link
kwiat_paproci Re: Junior Boys w Warszawie! 23.06.07, 23:04 Nie udało się. Na szczęście utopiłam smutki w alkoholu i już mi trochę lepiej ;) Odpowiedz Link
tysia2 Re: Junior Boys w Warszawie! 25.06.07, 13:02 Koncert był za krótki. Poza tym akurat to wykonanie ( oraz nagłośnienie i takie tam ) nie przekonało mnie do tezy ,że ta bardziej elektroniczna muzyka coś zyskuje grana na żywo. Ale pewnie się nie znam. Poza tym koncert ewokował we mnie dojmujące uczucie melancholii, a to pewnie za przyczyną tego, że nawet wykonawcy ( nie mówiąc o publiczności) byli młodsi ode minie. Odpowiedz Link