grimsrund 31.05.08, 00:55 Wysłuchałem i sie porzygałem. Wypierdalać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Halina Frąckowiak i Muchy 31.05.08, 01:32 jestem po spożyciu i coś mnie muli. poproszę o link, to może mi ulży. Odpowiedz Link
grimsrund Re: Halina Frąckowiak i Muchy 31.05.08, 02:03 I żeby Koledze prosto do muszli sie trafiło ;) [ acz najgładziej poszłoby po wersji ostatecznej, co ją w Trójce posłuszałem niniejszym ] dziendobrytvn.onet.pl/1482502,gwiazdy.html ziutasek.wrzuta.pl/audio/fr3CT75Yot/muchy-_papierowy_ksiezyc_halina_frackowiak_cover Odpowiedz Link
teddy4 Re: Halina Frąckowiak i Muchy 04.06.08, 13:51 Jak to? Przecież zewsząd słychać, że Muchy to najlepszy zespół w Polsce:) PS. Uważam, że na tle wokalisty Much pani Halina jest wporzo. Odpowiedz Link
exman Re: Halina Frąckowiak i Muchy 04.06.08, 21:19 Od początku twierdziłem, że to lanserzy. Odpowiedz Link
hennessy.williams Re: Halina Frąckowiak i Muchy 05.06.08, 11:44 Kurde, ludzie! Kawałek jest okropny, ale czy jest jakiś sens w jechaniu po całości tfurczości Muchów? Czy debiut staje się przez to gorszą płytą? Odpowiedz Link
ilhan Re: Halina Frąckowiak i Muchy 05.06.08, 12:15 Spinacie się. Cover jest średni. Natomiast bardzo daje radę nowy kawałek "Państwa-miasta" (zajebisty tytuł), na razie tylko w wersji koncertowej na YT. Odpowiedz Link
sss9 Re: Halina Frąckowiak i Muchy 05.06.08, 18:37 ten cover nie jest "średni", on jest bardzo niedobry. niestety trujka też nim truje, a przecież uszy redaktorów powinny były zaprotestować i stanowczo odmówić emisji w eterze. jak się komu ckni za tą piosenką, to niech już lepiej puszcza oryginał. Odpowiedz Link
obly Re: Halina Frąckowiak i Muchy 06.06.08, 09:44 od początku muchy wyglądały jakby spreparowane do łążenia po gumnie. Odpowiedz Link
id999 bez Haliny 13.06.08, 13:34 wychodziło im to dużo lepiej. to był naprawdę mocny punkt programu koncertowego Odpowiedz Link
billy.the.kid Re: bez Haliny 13.06.08, 20:07 łOJEZUNIU- TO TA EMERYTKA JESZCZE FUNKCJONUJE? Odpowiedz Link
exman Re: bez Haliny 19.06.08, 21:39 Muchy są mocno reklamowane, rozumiem, kasa ale ten cover to już meksykańskie gówienko. Odpowiedz Link
martolka Re: Halina Frąckowiak i Muchy 20.06.08, 14:26 Żeby chociaż te Muchy same sobie spiewały, ale te zaśpiewy Frąckowiakowe do góry przy każdej koncówce do szału mnie doprowadzają. I w ogóle kto to wymyślił. Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Halina Frąckowiak i Muchy 25.06.08, 12:44 To jest najlepszy kawałek, jaki kiedykolwiek wysmażył ten zespół. Odpowiedz Link
ihopeyouwilllikeme Re: Halina Frąckowiak i Muchy 25.06.08, 12:44 Znaczy ja wiem, że to cover, żeby nie było. Odpowiedz Link
rafaelo1983 Re: Halina Frąckowiak i Muchy 31.07.08, 11:47 Może zanim ktoś zje całą Halinę Frąckowiak spojrzy na jej osiągnięcia: www.polskieradio.pl/muzyka/latozradiem/artykul57773.html Odpowiedz Link
grimsrund Re: Halina Frąckowiak i Muchy 31.07.08, 17:46 Etam. Nikt Halinie nie odbierze kilku płyt niezłych (nawet jeśli zaledwie niezłych jak na), znaczy tych z SBB i Skrzekiem nagranych. Tyle że to jest jej najbardziej gówniana piosenka, po prostu. I owo kupsko zamiast zakopać albo chociaż przykryć mchem i gałązkami nasze dzielne młode chwaty zwyczajnie zjadły. Znaczy, jakaś tam kwestia smaku to jest. Odpowiedz Link
cze67 Re: Halina Frąckowiak i Muchy 31.07.08, 18:54 Nie wiem w ogóle, co muzycy Much usłyszeli w tym numerze, że koniecznie musieli zrobić z tego kower. Na który w dodatku kompletnie nie mieli pomysłu. Odpowiedz Link