Dodaj do ulubionych

tresura psów

18.09.10, 11:20
Witam,
Czy może ktoś z Państwa wie, czy - a jeśli tak, to gdzie - w Mińsku Maz. jest możliwość tresury psa?
Radek
Obserwuj wątek
    • rosiczka.k Re: tresura psów 20.09.10, 09:01
      Witaj,
      ja właśnie byłam w sobotę na pierwszej, "poglądowej" lekcji, tzn. zapoznanie mnie i mojego psa z panem od tresury, od października ma powstać nowa grupa, do której będziemy należeć... Podaje telefon: 607218964, to jest przy "starym młynie", konkretnie trzeba wjechać na plac sklepu ogrodniczego na warszawskiej, po prawej stronie, prawie na wylocie z Mińska... Następne skrzyżowanie za ostatnimi światłami, na rogu jest jakiś sklep z warzywami chyba.
      Pozdrawiam!
      • radek-79 Re: tresura psów 20.09.10, 13:35
        Dziękuję bardzo.
        Pozdrawiam
        Radek

rosiczka.k napisała:

> Witaj,
        > ja właśnie byłam w sobotę na pierwszej, "poglądowej" lekcji, tzn. zapoznanie mn
        > ie i mojego psa z panem od tresury, od października ma powstać nowa grupa, do k
        > tórej będziemy należeć... Podaje telefon: 607218964, to jest przy "starym młyni
        > e", konkretnie trzeba wjechać na plac sklepu ogrodniczego na warszawskiej, po p
        > rawej stronie, prawie na wylocie z Mińska... Następne skrzyżowanie za ostatnimi
        > światłami, na rogu jest jakiś sklep z warzywami chyba.
        > Pozdrawiam!
      • wioletta-p Re: tresura psów 20.09.10, 22:16
        A na ile czasu ta tresura jest przewidziana? Ja co prawda nie mam jeszcze psa, ale .... :)
        • sandra967 Re: tresura psów 21.09.10, 10:53
          A czy ten Pan prowadzi tylko szkolenie dorosłych psów, czy tzw "przedszkolaki" też sie łapią? Jakie macie odpłatnosci i jak częśto spotykacie s ię na tresurze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka