radek-79 18.09.10, 11:20 Witam, Czy może ktoś z Państwa wie, czy - a jeśli tak, to gdzie - w Mińsku Maz. jest możliwość tresury psa? Radek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosiczka.k Re: tresura psów 20.09.10, 09:01 Witaj, ja właśnie byłam w sobotę na pierwszej, "poglądowej" lekcji, tzn. zapoznanie mnie i mojego psa z panem od tresury, od października ma powstać nowa grupa, do której będziemy należeć... Podaje telefon: 607218964, to jest przy "starym młynie", konkretnie trzeba wjechać na plac sklepu ogrodniczego na warszawskiej, po prawej stronie, prawie na wylocie z Mińska... Następne skrzyżowanie za ostatnimi światłami, na rogu jest jakiś sklep z warzywami chyba. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
radek-79 Re: tresura psów 20.09.10, 13:35 Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Radek rosiczka.k napisała: > Witaj, > ja właśnie byłam w sobotę na pierwszej, "poglądowej" lekcji, tzn. zapoznanie mn > ie i mojego psa z panem od tresury, od października ma powstać nowa grupa, do k > tórej będziemy należeć... Podaje telefon: 607218964, to jest przy "starym młyni > e", konkretnie trzeba wjechać na plac sklepu ogrodniczego na warszawskiej, po p > rawej stronie, prawie na wylocie z Mińska... Następne skrzyżowanie za ostatnimi > światłami, na rogu jest jakiś sklep z warzywami chyba. > Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wioletta-p Re: tresura psów 20.09.10, 22:16 A na ile czasu ta tresura jest przewidziana? Ja co prawda nie mam jeszcze psa, ale .... :) Odpowiedz Link
sandra967 Re: tresura psów 21.09.10, 10:53 A czy ten Pan prowadzi tylko szkolenie dorosłych psów, czy tzw "przedszkolaki" też sie łapią? Jakie macie odpłatnosci i jak częśto spotykacie s ię na tresurze? Odpowiedz Link