Dodaj do ulubionych

Po płaszczu...

20.09.10, 15:04
Kursował kiedyś taki dowcip o spotkaniu po latach dwóch Żydków na Placu Czerwonym....Wypisz, wymaluj ma on związek z niestrudzoną doktor neurolog danutą m., która w Sądzie Rejonowym w Mińsku Mazowieckim w dniu 20 września 2010 wskutek wielu operacji plastycznych (zapewne nie upiększających tę facjatę) poznałem ją jedynie po płaszczu kupionym w roku 2006....Sprawa oskarżonych i oskarżanych wzajemnie nie odbyła się po raz kolejny...A słynny jej giermek "parowozik" z Jeleniej Góry przygotowuje się do ekskursji do Wyszkowa, zas jeszcze chyba "nie sparowana" z nim ivon poza aktem oskarżenia w sprawie fałszywych zeznań, ma kolejny problem tym razem z kradzieżą moich pism z dysku komputera, który rąbnęła bezczelnie w dniu 4 maja 2010 (jest wprawdzie kupiony z kredytu, który wzięła na swoje nazwisko, ale który ja spłacałem dopóki tam mieszkałem, bo "panienka z odzysku" zarabia w tej swojej WSM (jeśli jeszcze jej nie posunęli) na fajki i proszki od bólu głowy..., a teraz handluje (z milicjantem jerzym waldemarem z. między innymi zawartością tego twardego dysku. Do czasu iwonko, nawet ci "żółte papiery" nie pomogą, a już na pewno nie pomoże ci nowa przyjaciółka (chociaż takich nigdy nie miałaś) doktor neurolog danuta m. W końcu razem sie leczyłyście na Żelaaznej w słynnej klinice "od psyche"...
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: Krzysztof Zbyszyński też... 21.09.10, 00:40
      Komentuje: 2010-09-18
      Panie Krzysztofie. Od jakiegoś czasu czytam z zainteresowaniem wszystko to co piszecie na tym forum. Trudno nie złozyć z tego całość. Całość ta mówi, że jest Pan jeszcze żonaty. Z kobiety którą uwielbiał, stara się teraz uczynić potwora, dlatego,że napotkał nowy ideał, który znów uwielbia. Jak Pan mysli, po kim ten pański obecny ideał ma ten spadek? A no po tej, którą Pan poniża, wdeptuje w ziemię. Po co Pan to robi, by podnieść swoją wartość. Grozi jej Pan alimentami na córkę Sylwii obecnej swojej kobiety. Czyżby ta kobieta nie potrafiła pracować ? Zamiast włóczyć się po sądach mogła by zając się zarabianiem na swoją córkę /uczennicę/. I po co Panu w sądach scenki aktoreczki, o której potem widzowie piszą, że jest wyfluidowana i sennie ma zamknięte oczy. Szczęśliwym to Pan pewnie nigdy nie był. Jednej ze swoich partnerek życiowych złamał Pan szczękę. Czyżby Pan o tym zdarzeniu zapomniał? Daruj Pan sobie tę swoją twórczość, z której wynika tylko jedno jest Pan żałosny mimo pięknych nazwisk swoich rodziców. Np. Zbysz... ka ma jakieś znaczenie dla Pana. Więc opanuj się Pan ze swoimi żałosnymi zapędami.
      * * *
      Krzysztof Zbyszyński też...Żałosna jesteś Jano, która jeszcze nie tak dawno próbowałaś Sylwię i mnie wplątać w twoje niszczenie Januszka o łbie pedraka...Sylwia nie musi iść na ulicę zamiatać, bo niebawem taki jeden szmondak rodem z Łaznowskiej Woli powołujący się na wpływy "u ruskich" wypluje to, co jej się należy...oraz zapłaci mojej skromnej osobie za zniewagi jakie ta żałosna kreatura wybździła z siebie przy waszej towarzyszko jana i towarzyszu edwardzie januszu pomocy....A co do twojego obowiązku alimentacyjnego, to jak będziesz skakać - masz to jak w banku! Właśnie wysłaliśmy wczoraj do sądu w Jeleniej odpowiedzi na kilka pytań, z których dwa dotyczyły ciebie. Nie zapomnij, że Sylwia w ubiegłym roku kiedy to twojego "mena" damskiego boksera wyprowadzano w kajdankach przy waszej obsranej ugodzie załatwiła ci od "twojej kochanej rybki" comiesięczny dodatek do emerytury w wysokości 600 zł na tzw. kulturę. Może już mu to wspaniałomyślnie darowałaś, jak to obijanie twojej buźki (nie mylić z wielogodzinnym kosmetycznym jej oklepywaniem)...Na razie "mena" z Jeleniej czeka - na jego własne życzenie wycieczka do Wyszkowa, a więc szykuj spanko dla pawełka, może coś ci skapnie...[b]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka