08.01.11, 17:45
czy w Mińsku jest możliwa cesarka " na życzenie"i czy trzeba za nią płacić. Wiem że w niektórych miastach jest robiona odpłatnie. Którego ginekologa polecacie do prowadzenia ciąży? Mieszkam w Mińsku od roku i nie mam jeszcze rozeznania.
Obserwuj wątek
    • baczku Re: cesarka 08.01.11, 21:50
      Z tego co mi wiadomo to nie ma takiej opcji... Ja polecam dr Hapunowicza - przyjmuje min w Milmedzie
      • misiuta31 Re: cesarka 09.01.11, 11:15
        Ja polecam dr.Marcina Taczalskiego,prowadzę u niego już drugą ciążę i jestem bardzo zadowolona.Doktor przyjmuje obecnie w nowym bloku Partnera na przeciwko szpitala.
        • orzeszek_0 Re: cesarka 09.01.11, 13:44
          a co myślicie o Pani dr Maguza lub o Woźniewiczu?
    • sanetka2 Re: cesarka 09.01.11, 19:51
      z dr Taczalskim miałam do czynienia w szpitalu i na kilku "zwykłych wizytach". uważam że lekarz jest ok.
      Dr Maguza prowadziła ciążę- polecam
      • orzeszek_0 Re: cesarka 16.01.11, 13:07
        Wiecie może gdzie przyjmuje dr Florczak? Może ktoś ma numer pod który można się do niego zapisać.
        • misiuta31 Re: cesarka 16.01.11, 13:26
          Jedną z ciąż zaczęłam prowadzić u dr.Florczaka,jednak po dwóch wizytach zmieniłam lekarza prowadzącego,osobiście go nie polecam,ale decyzja należy do ciebie.Mam nadzieję,że nie sugerujesz się tylko tym ,że jest ordynatorem szpitala,bo ja niestety też tak się zasugerowałam idąc do niego i mocno się nim rozczarowałam.
        • elle1100 Re: cesarka 16.01.11, 16:18
          Orzeszek_0 jeśli myślisz, że dr Florczak załatwi Ci cesarkę na życzenie to możesz się grubo przeliczyć
          • orzeszek_0 Re: cesarka 16.01.11, 18:31
            absolutnie o tym nie pomyślałam tylko tak jak pisałam wczesniej mieszkam w Mińsku dość krótko i nie wiem do którego lekarza mam się wybrać, a czas mnie goni:) Nawet nie wiedziałam, że jest on ordynatorem. Polećcie kogoś dobrego, bo do Pani dr Maguzy nie mogę się dodzwonić, a Maletka podobno jest dość drogi.
            • icich Re: cesarka 16.01.11, 18:58
              Maletka drogi (150 zł) z usg, ale najlepszy lekarz. Nie żałuję żadnej złotówki wydanej u niego.
              • misiuta31 Re: cesarka 16.01.11, 19:11
                Ja polecam dr.Marcina Taczalskiego,prowadzę u niego już drugą ciążę i jestem bardzo zadowolona.Doktor przyjmuje obecnie w nowym bloku Partnera na przeciwko szpitala. Powtarzam treść wcześniejszego postu,ale decyzja należy do ciebie.Mogę podać numer telefonu do Pana doktora,jeżeli będziesz zainteresowana dowiesz się wszystkiego sama(przyjmuje pon.,śr. i czw tel. 507 004 969).Ceny tak jak u każdego, ja płacę 160zł z usg.
                • misiuta31 Re: cesarka 16.01.11, 19:16
                  Doktor też pracuje w naszym szpitalu,więc jesli zdecydujesz się w przyszłości na poród w Mińsku to też może to być jednym z atutów prowadzenia u niego ciąży.Nie wiem jak z cesarką na życzenie ,bo nie mam w tej materii doświadczenia,ale lekarz jest bardzo przystępny i można się z nim dogadać w wielu sprawach.
                  • orzeszek_0 Re: cesarka 16.01.11, 21:02
                    Z tą cesarką za życzenie to bylo tylko i wyłącznie pytanie z cikawości, koleżanka która mieszka w Warszawie mi mówiła że podobno jest to możliwe (w Warszawie). Dziękuję za informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka