ddoris01 23.05.11, 22:53 Poszukuję dobrego ortopedy od kostki z Mińska, czy ktoś może mi polecić jakiegoś specjalistę? Jestem umówiona do dr Mydlaka do Milmedu, ale nie ma zbyt dobrych opinii na necie. Czekam na opinie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agagaraga Re: ortopeda Mińsk 25.05.11, 17:41 Był czas,że szukałam ortopedy dla dziecka. Uszkodzenie kolana. Byłam z nią na ul. Kopernika , tam jest niby przychodnia . Przyjmuje ortopeda z Warszawy, jeden raz w tygodniu, bez zapisów od ręki. Raczej jest dobry.Denerwujące jest tylko to, że , gdy potrzebne jest usg to okazuje się ,że nie są w stanie tego zrobić, gdyż brak sprzętu. W naszym przypadku i tak wylądowaliśmy na Niekłańskiej, tam przynajmniej jest usg, rtg jest na miejscu. Odpowiedz Link
ddoris01 Re: ortopeda Mińsk 26.05.11, 09:44 Ja mam już zrobione usg, rtg i nawet rezonans. Byłam wcześniej u jakiegoś lekarza z Medicoveru w Wawie, ale był tak beznadziejny, że brak mi słów. Dlatego szukam teraz kogoś w mmz... lub kogoś sprawdzonego z medicoveru ... ktoś coś słyszał ?? Odpowiedz Link
t_justyna1979 Re: ortopeda Mińsk 26.05.11, 18:56 My w mińskim szpitalu bylismy u dr Syski. Z opini pacjentów którzy czekali na swoją kolej wynika, że to dosyć dobry specjalista. U nas na kontroli stawów biodrowych na oko powiedział, ze coś tam z panewką. Zaraz zrobiliśmy rtg, który potwierdził tę wstepną diagnozę. Może rzeczywiście facet jest ok Odpowiedz Link
ssurykatka Re: ortopeda Mińsk 30.06.11, 00:27 Tylko nie dr Syska! On się nie zna kompletnie. Kiedyś byliśmy z córką, stwierdził problem, kazał jakąś z filcu pieluchę zakładać, niewygodną jak cholera - więc nie zakładaliśmy... Potem na kontroli zapytał czy nosiła tę pieluchę, my że tak, oczywiście, a on na to: No i teraz jest już wszystko ok! I cały czas było ok. Było to parę lat temu, do tej pory jest wszystko ok, żadnych problemów. Poza tym, nie słyszałam pochlebnych opinii od znajomych na jego temat. Raczej polecałabym Ostrowskiego. On jest ponoć dobry. Odpowiedz Link
mik5 Re: ortopeda Mińsk 01.07.11, 07:23 U mnie było na odwrót: synek miał krzywe nóżki (jak kwoboj), dr Syska nie przedsięwziął żadnych środków, gdyż twierdził, że nóżki się wyprostują. Nie chciałam w to wierzyć, ale rzeczywiście wyprostowały się. Odpowiedz Link
ssurykatka Re: ortopeda Mińsk 01.07.11, 11:47 W sumie, to nigdy nie wiadomo z tymi lekarzami - czy przypadek, czy wie dokładnie co robi. Może on i dobry, ale ja do niego nie pójdę. Jakiś taki olewczy mi się wydaje. Ale to tylko moja subiektywna opinia. Odpowiedz Link