Dodaj do ulubionych

piknik mlekowitaj

08.08.11, 12:47
Jak to jest, że pracownik wydziału promocji miasta dorabia sobie w Miejskim Domu Kultury prowadzeniem imprezy. Czy w MDK nie ma pracowników? Czy nie jest to sprzeczność interesów? Czy może dyrektorka MDK chce się przepodobać UM bo podobno jej rządy skończą się po festiwalu himilsbacha? A swoją drogą Cegłów może zrobić duży festym a w Mińsku są z tym problemy. Na każdej imprezie to samo badziewie - wata, lody, plastikowe zabawki. Można przyjść raz w roku bo na innych imprezach plenerowych robionych przez MDK będzie ten sam badziew. No ale jaka dyrekcja, takie imprezy.
Obserwuj wątek
    • milkiwey Re: piknik mlekowitaj 08.08.11, 16:00
      www.minskmaz.com/news/europejska-sojka-w-ceglowie
      a w Mińsku ................ brak słów :(
    • dewajtis1 Re: piknik mlekowitaj 08.08.11, 17:44
      hmmm, chyba kolego byliśmy na dwóch różnych piknikach, wczorajszy piknik był naprawdę super zorganizowany, mnóstwo atrakcji dla dzieci, super występy na scenie dla dzieci, poza tym krowa którą mogły wydoić, mogły pograć wielkimi szachami, warcabami i kręglami, każde dziecko mogło stworzyć własny obraz na przyczepionych do drzew wielkich kartonach, miz no i poza tym standardowo- dmuchane zamki, wata cukrowa, malowanie buziek-czyli to co dzieci uwielbiają -a to co piszesz jest mocno stronnicze
      moim dziecim baardzo się podobało i to jest najważniejsze
      • lewusonly Re: piknik mlekowitaj 08.08.11, 20:07
        Najbardziej podobał mi się nietrzeźwy prowadzący, szkoda żę ani burmistrz, ani dyrektorka MDK tego nie zauważyli (chyba że niechcieli zauważyć), w każdym razie zionęło od niego alkoholem....
        • starykombajnista Re: piknik mlekowitaj 09.08.11, 15:51
          podzielam zdanie mojego przedmówcy. Konferansjer był fatalny, a jego zwroty typu "usłyszycie wykon", "zespół manchester jest już na moim backgroundzie" brzmiały po prostu żenująco...To smutne bo widziałem tego pana prowadzącego znacznie lepiej imprezy. Poza tym dla mniie jest zagadkowe dlaczego na pikniku pt nomen omen "Mlekowitaj" nie było ani kropli mleka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka