agassi78 Re: estemedicus na dąbrówki 01.11.11, 15:51 Piękny lokal, są zdjęcia na fejsie. Kosmetyczka Monika godna polecenia. Byłam, korzystałam, jestem zadowolona. Ceny konkurencyjne. Mają szeroki wachlarz usług. Odpowiedz Link
ca.83 Re: estemedicus na dąbrówki 07.11.11, 22:39 Popieram p. Monika najlepsza. Zabiegi cudowne. Ceny przyjazne. Dla mnie naj...,. Odpowiedz Link
fragmin1971 Re: estemedicus na dąbrówki 07.07.13, 16:53 witam, pragnę ostrzec osoby ktore zamierzaja skorzystac z zabiegow u pani doktor , mam na mysli botox i wypelniacze , ja nestety nie jestem zadowolona z zabiegu , pomimo poprawek poniewaz zlozylam reklamacje , kolejny zabieg majacy poprawic pierwszy niestety sie rowniez nie powiodl pani doktor, zabieg zrobilam 2 miesiace temu i niestety juz nie ma zadnych efektow , zaplacilam 1800zl i rezultaty sa zadne , prosze wiec zainteresowanych o zastanowienie sie zanim skorzystacie z uslug w tym gabinecie Odpowiedz Link
1viktoria2 Re: estemedicus na dąbrówki 14.10.13, 23:52 A to ciekawe co piszesz! P. Monika ZAWSZE wykonuje poprawki (o ile one są konieczne) GRATIS! Aż będzie widoczny założony efekt. Na początku jest konsultacja lekarska i pani doktor wszystko jasno wyjaśnia, ustala się cel, ilość zabiegów itp. Widać, że nie korzystałaś z zabiegów u p. doktor, albo robisz czarny PR jako konkurencja. Ja i wiele moich znajomych chodzimy do p. Moniki już kilka lat i zawsze jestem 100% zadowolona! Odpowiedz Link
alapoczta Re: estemedicus na dąbrówki 16.03.16, 20:25 Tak ja byłam to naj gorszy fryzjer jaki istnieje ! Nie jaka Pani Oktawia - totalne dno a nie koloryzacja !!! Nigdy więcej Odpowiedz Link