ihateclnw 11.11.11, 18:32 Witam, czy istnieje jakieś miejsce w Dębem i najbliższej okolicy gdzie można łowić ryby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_100 Re: Wędkowanie 15.11.11, 09:16 Jak jeżdżę z Wiązownej do Dębego przez Kąck to widuję drogowskaz "łowisko". Ale sama ryb nie łowię i nigdy tam nie byłam. Odpowiedz Link
pprokopc Re: Wędkowanie 15.11.11, 19:15 [url=http://www.kapielisko.com.pl/?nasze-stawy,12]Kąpielisko Kąck[/url] ma jeden staw zarybiony. Jak tam jest nie wiem bo moja przygoda z wędkowaniem skończyła się w czasach młodości (chociaż coraz większą mam ochotę pomoczyć kija). Odpowiedz Link
joaw1 Re: Wędkowanie 25.04.12, 15:04 można łowić w mieni... a pływają tam całkiem ładne szczupaki i okonie :) Odpowiedz Link
joaw1 Re: Wędkowanie 25.04.12, 21:44 zdecydowanie na dole.... pod mostem najlepiej. Pięknego szczupaczka dziś złapałam :D Odpowiedz Link
joaw1 Re: Wędkowanie 01.05.12, 15:43 wypuszczamy z powrotem. W Mieni generalnie łowimy małe okonie i szczupaki. Okonie są małe, i mają trudną do skrobania łuskę, a poza tym łowimy nie dla zdobyczy, tylko relaksacyjnie, chyba że szczupak duży, to usmażony - pierwsza kalsa. Ale ja mam za dobre serce i wypuszczamy prawie wszystkie :) Odpowiedz Link