Dodaj do ulubionych

AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI

27.03.12, 17:52
JAKIE OPINIE?
Obserwuj wątek
    • markizaeli Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 27.03.12, 23:03
      Byłam trzy razy: raz na zabiegu na twarz i pedicure, ale trzy lata temu (wrażenia tu: forum.gazeta.pl/forum/w,20877,98898893,98995663,Re_REVIVAL_Beauty_Day_Spa_czy_ktos_byl_.html) , a potem jeszcze dwa razy utwardzałam paznokcie: raz żelem (średnio byłam zadowolona, masa dobrze się trzymała, czyli płytka była dobrze przygotowana, ale za dużo zostały skrócone i niezbyt estetycznie to wyglądało, bo opuszki wystawały nad płytkę) i raz akrylem (tragedia :(, miałam pół metra masy nałożone, widać było że stylistka nie ma w tej technice doświadczenia, o czym mnie nie uprzedziła; trzymać się trzymało, jak pomalowała lakierem to jakoś wyglądało, ale co się potem moja Ania napiłowała, żeby to zniwelować, to aż mi Jej żal było). Generalnie moja opinia jest taka, że jakość jest zupełnie nieadekwatna do cen usług. Jeżeli chodzi o salony w Mińsku to o wiele bardziej byłam zadowolona w Bona Dea i ostatnio Yasmine - bardzo fajne zabiegi na twarz i świetne masaże, super obsługa i bardzo adekwatne ceny.
      • czarownica_noemi Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 28.03.12, 11:03
        Często chodzę do Akademii Próżności. Bardzo fajne miejsce, z miłą obsługą. Fryzjerka Olga (chyba:)dba o moje włosy. Paznokcie i zabiegi na twarz robię tylko tam. Jak dla mnie super , ale to moja subiektywna ocena.
        • stefankak Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 28.03.12, 13:06
          Byłam ok 2 miesiące temu na strzyżeniu i dla mnie masakra.
          • gixera Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 29.03.12, 13:33
            Ja tez byłam na strzyżeniu i uważam, że ok.
    • mortal_kombat11 Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 29.03.12, 09:51
      a czy ktoś może podzielić się wrażeniami z fitnessu?? tak w ogóle to, który miński fitness dla kobiet polecacie Drogie Internautki??;)
      • justyska260 Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 29.03.12, 16:36
        Chodzę do Akademii od roku i powiem szczerze, że bardzo mi sie podoba. Ola strzyze i upomina rewelacyjnie. Pokusilam sie również o zabieg na twarz. Mialam do czynienienia z każdą kosmetyczką i zarówno Pani Joanna jak i Pani Maja wykonują zabiegi perfekcyjnie. Widac, że lubią to co robią i robią to naprawde dobrze :) Kusi mnie aby wybrac sie tez na zabieg na ciało.
        Jesli chodzi o fitness nie byłam, bo już miejsc nie bylo, ale na kwiecien udalo mi sie jeszcze wcisnac. Takze podziele się wrażeniami.
    • sandra967 Re: AKADEMIA PRÓŻNOŚĆI 05.04.12, 13:00
      opinie dobre :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka