Dodaj do ulubionych

gaz ziemny

06.08.14, 17:32
Witam, czy orientujecie się czy jest w najbliższej przyszłości możliwość podłączenia do sieci gazu ziemnego w Dębem?
Obserwuj wątek
    • ada80 Re: gaz ziemny 06.08.14, 20:58
      Gaz ziemny???? O czym Ty piszesz????, tak jest w każdej (no prawie każdej) normalnej wsi, ze urzędasy zabiegają o gaz, wodę, kanalizację. Ale nie w Dębem!!!!! U nas wójt stawia na wysypiska śmieci itp... Gazu nie będzie, ba nawet woda nie wszędzie jest, -ale będzie składowisko metali ciężkich- OGÓLNOKRAJOWE!!!!! a jak -jak iść to na całego!!!!!!
      • motylek.7 Re: gaz ziemny 06.08.14, 22:55
        Hmm z tego co mi powiedziano w PGNIG trzeba złożyć o określenie warunków przyłączenia. Czy ktoś może taki wniosek składał?
        • magda_100 Ada to nie wypada 08.08.14, 11:28
          tak zabierać głos w tematach, o których nie ma się pojęcia.
          Była akcja zainicjowana przez wójta i gminę w celu "gazyfikacji" gminy. Argumentem gazowni było, że położenie gazociągu jest drogą inwestycją a nie wiadomo czy mieszkańcy będą zainteresowani przyłączaniem się. W związku z tym mieszkańcy składali pisma o przyłączenie do sieci gazowniczej, żeby przekonać gazownię, że zainteresowanie jest. Już nawet nie pamiętam czy dostałam odpowiedź, że się nie da czy nie dostałam żadnej. W każdym razie odpowiedzi, że się da w czasie, którego dożyję nie dostałam.
          Może trzeba kolejną taką akcję przeprowadzić.
          Pozdrawiam
    • szymianiuk90 Re: gaz ziemny 12.01.16, 11:20
      Ciekawy artykuł o gazie ziemnym i jego możliwościach: www.centrumszkolen.net/wozki-jezdniowe-spalinowe/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka