Dodaj do ulubionych

Łapał psy

08.09.05, 23:56
Rozświetliłem telewizor i ku mojemu zdziwieniu pokazuja na trójce takiego
jegomoscia z długim wąsem i lekka łysiną ,zarosnięty i z dużym brzuchem
którego często widuję jak biega cały czas w tych samych ciuchach po Sulejówku
i donosi jakies gazety do kiosków i sklepów.Kiedys widziałem nawet tytuł -Bez
Zawracania...czego to pewnie mozna sie domyslic.Ale nie o tym mówie.Dziwię
się ze facet ma czas na tyle zajęc -roznoszenie gazet i łapanie psów -bo o
tym własnie był program.Ten własnie Pan łapie psy i z tego co wynikało ma
schronisko dla psów.Program był straszny bo pokazywano jak psy sie zagryzają
i jak negatywnie moze zakonczyc sie posiadanie takiego psa.

Zyczymy temu Panu -Krzysztofowi jak sie nie mylę zeby nazbieral jak najwięcej
psów do swojego schroniska.Aby niemal codziennie przyszło mu z klatka
podchodzic do psa ,kóry zasili jego schronisko.Jak wynikało z jego wyjasnien -
miasto musi płacić za kazdego psa więc wygląda na to ze raczej opłaca sie
bardziej trzymac psy niz roznosic gazety
Obserwuj wątek
    • xsawery Re: Łapał psy 10.09.05, 08:51
      Wielka szkoda że nie złapał Ciebie...jak sam widzisz "psy szczekają,a karawana
      jedzie dalej".Podobno jak pies nie może ugryzć to bodaj obsika.Ot! I takim
      pieskiem jest?????? Na to pytanie odpowiedz sobie sam.Tiger52! ha ha ha chyba
      zdechnę ze śmiechu z tego nicka bo Ty i tiger to jakieś nieporozumienie
      • linia9 Re: Łapał psy 10.09.05, 11:29
        Ha! ha! ha! kura tigrem. To ci heca. Szkoda, że nie łapią kur.
    • maciong1 Re: Łapałm psy 11.09.05, 00:50
      No i co z tego ze lubiem sobie zwierzetom pomagac.Fajno jest robota tak klatkie
      podsuwac pod takiego pieska wsród kamier tv.Moze mnie wybiero tera bom jest znan
      • obserwator.2236 Re: Podobno rasowy 11.09.05, 01:06
        A mnie się zdawało, że tam na tej łapance był taki siwy, zabiedzony psina, ale
        Pan Krzysztof brzydził się go podobno dotknąć. To był na pewno „rasowy” pies.
        Potem ta psina, nie wiem jakim cudem przywędrowała do Mińska. Widocznie
        wyniuchała zapach „swoich”, po których zostały jedynie psie mogiły. A teraz też
        ktoś go widział (podobno został już z niego sam szkielet), jak szarpał zębami
        (pewnie z głodu) „Co słychać” w skupie makulatury. Nie pożywi się biedaczysko
        tym nędznym ochłapem. Co to robi głód... Kto to słyszał, żeby stara, wylniała
        psina żarła papier? Wczoraj dowiedziałem się, że to jednak „rasowy” jak
        skur....yn! Widzieli go już nawet w Siedlcach, jak wlókł się kolo jakiegoś
        grubego jegomościa, a w zębach znów niósł to „Co słychać?’’ Taki to los psa. I
        charakter też, sam nie zje idrugiemu nie da sabaka! Do schroniska gada!!!
        • kura31 Re: Podobno rasowy 11.09.05, 18:13
          No to wstępniaka do kampanii już mamy.Przemówienie - mniodzik, Obserwatorze
          wyjdż z ukrycia, każdy głos jest na wagę złota.!
          • obserwator.2236 Re: Podobno rasowy 14.09.05, 09:16
            kura31 napisała:

> No to wstępniaka do kampanii już mamy.Przemówienie - mniodzik, Obserwatorze
            > wyjdż z ukrycia, każdy głos jest na wagę złota.!
            Jasne, ze kazdy glos sie liczy, ale gdakanie wiejskiej kwoki - absolutnie. I
            nie kryje sie kwoko, bo niemalze codziennie widujemy sie. Rusz tylko ta pusta
            mozgownica
            • kura31 Re: Podobno rasowy 14.09.05, 19:58
              Nie masz racji, wiejski elektorat to potęga!Na wsi nawet kury smarują w
              internecie, jesteś informacyjnie opóżniony.Ukrywasz się i chyba masz już
              halucynacje przedwyborcze. To nie mnie niemalże codziennie widujesz, ale swoich
              internetowych przyjaciół:Szepieta, Erasera ,Nikitę i zapomniałam, jak miał na
              imię ten ostatni nicpoń, czyli 5 w jednym, kokokolego.Nikita mi o wszystkim
              donosi.Uważaj na nią, rusz /właśnie /mózgownicą
    • wanda43 Re: Łapał psy 12.09.05, 15:02
      Widze,ze radiomaryjne kolko rozancowe dziala i pluje jadem we wszystkie
      strony.Zenada.
      • kura31 Re: Łapał psy 14.09.05, 01:43
        A czy ty widziałaś Wandulo kurę z rózańcem w pazurach? Może zmień sobie motto
        na mniej taneczne, bo od tego ciagłego walcowania pomyliły ci się
        kierunki.Plują jadem rózni tacy Obserwatoropodobni i to od dawna. To jest
        dopiero żenada.A w ogóle to pozdrowienia,bo życie jest krótkie i faktycznie
        drugi raz nie zaproszą nas wcale.
        • obserwator.2236 Re: Łapał psy 14.09.05, 09:18
          kura31 napisała:

> A czy ty widziałaś Wandulo kurę z rózańcem w pazurach? Może zmień sobie motto
          > na mniej taneczne, bo od tego ciagłego walcowania pomyliły ci się
          > kierunki.Plują jadem rózni tacy Obserwatoropodobni i to od dawna. To jest
          > dopiero żenada.A w ogóle to pozdrowienia,bo życie jest krótkie i faktycznie
          > drugi raz nie zaproszą nas wcale.

Nie Oberwatoropodobni, tylko Obserwator podstepna zmijko...
          • kura31 Re: Łapał psy 14.09.05, 19:34
            Bardzo przepraszam, że odarłam cię z pierwszeństwa, stokrotnie przepraszam,
            naprawdę.Zapomniałam, że i w tej dziedzinie, tj. plucia jadem, MUSISZ BYC ko ko
            ko NAJLEPSZY
      • wanda43 Re: Łapał psy 14.09.05, 17:13
        Miałam na myśli kręgi zbliżone do autora wątku.
        • kura31 Re: Łapał psy 14.09.05, 17:34
          Posiadam kręgi następujące:szyjne, piersiowe,.lędżwiowe,krzyżowe i ogonowe
          wchodzące w skład jeszcze prostego i niezależnego kręgosłupa .Wszystkie są mi
          bliskie i niezastąpione, nie wiem, które masz na myśli, miła Wando?
          • obserwator.2236 Re: Łapał psy 16.09.05, 07:33
            kura31 napisała:

> Posiadam kręgi następujące:szyjne, piersiowe,.lędżwiowe,krzyżowe i ogonowe
            > wchodzące w skład jeszcze prostego i niezależnego kręgosłupa .Wszystkie są mi
            > bliskie i niezastąpione, nie wiem, które masz na myśli, miła Wando?
            Szkielet kury składa się też kwoko z silnie wyeksponowanej czaszki, która u
            ciebie jest wyjątkowo mało widoczna i dodatkowo cholernie pusta. Twój
            szkielecik jest zbudowany w dużej mierze z kości pneumatycznych, które na wielu
            docinkach zrastają się. Zaś czaszka łączy się z kręgosłupem za pomocą jednego
            kłykcia potylicznego!. W twoim kręgosłupie (podobnie jak u gadów, a raczej
            zaliczyłbym cię do tej kategorii) kręgi odcinka piersiowego, lędźwiowego i
            krzyżowego zrastają się w jedną całość, łącząc odcinek szyjny z silnie
            skróconym odcinkiem ogonowym. Przez to jesteś chyba tak zakompleksiona. Twój
            odcinek szyjny kręgosłupa jest wyjątkowo długi i składa się z ruchomo
            połączonych kręgów. Pierwszym z nich jest atlas, drugim obrotnik. Połączenie
            dwóch pierwszych kręgów odcinka szyjnego umożliwia ci boczne skręty głowy. To
            jest akurat wyjątkowo charakterystyczne dla ciebie. Szkielet klatki piersiowej
            tworzą żebra spięte po brzusznej stronie ciała mostkiem. Żebra są dwuczęściowe,
            każde z nich składa się z odcinka kręgowego i odcinka mostkowego. Kąt pomiędzy
            tymi odcinkami wynosi ok. 90 stopni. Na mostku znajduje się szeroki grzebień
            kostny, stanowiący dodatkową powierzchnię przyczepu dla mięśni obsługujących
            skrzydła. O tym chyba zapomniałaś! Pas barkowy składa się z pary kości
            krucznych, szablastych łopatek oraz obojczyków zrośniętych w charakterystyczne
            widełki. Kości pasa miednicowego łonowe, biodrowe i kulszowe zrośnięte są z
            odcinkiem lędźwiowo – krzyżowym kręgosłupa i tworzą szeroką miednicę. A masz
            ją, masz...Tylko się zabić! Twoja miednica jest otwarta dzięki czemu możesz
            składać stosunkowo duże jaja. Jak widać jesteś wyjątkowa, bo twoje „jaja” są
            nienaturalnie wielkie! Zaś szkielet szkielet kończyny przedniej przekształca
            się w skrzydło. Nie zauważyłaś tego u siebie? Achh, szkoda czasu na wykład, bo
            twój kręgosłup jest tak jakoś dziwnie pozrastany... Anatomia ciała kłania się
            nisko kwoko! A jesteś niby taka mądra! Może twój mózg wypełniony jest
            inną „substancją” wyjątkowym, nie do zniesienia odorze?
            • kura31 Re: Łapał psy 17.09.05, 00:51
              Nie spodziewałam się po tobie, aż tak dogłębnej wiedzy fachowej w tak waskiej
              dziedzinie,mój drogi!Słyszałam, że w Halinowie mają wolny etat seksera w
              wylęgarni drobiu.Dobrze płacą i nie trzeba wstawać o świcie, chętnie cię
              zarekomenduję na okres próbny.Polemizowałam z Wandeczką nie z tobą, nie musisz
              więc jej wyręczać.Co słychać u Nikity i Erasera, wiernych wirtualnych
              towarzyszy pana redaktora.?Myślę,że powinni mu pomóc w kampanii wyborczej, a tu
              o nich w ogóle nie słychać. Nie wiem co o tym myśleć.?A w ogóle to dyskutuj
              elegancko, jak na Osobistość przystało,bo cię pan Karp zbanuje jak pana Plebsa,
              Erasera i Nikitę.
              • krzysztofus Re: Łapał psy 12.10.05, 01:16
                Ale poziom! Rodem z ulicy 11 listopada zapewne...Przebija nawet "Zenusia" z
                Sobieskiego, długo na to kurzyna pracowała ze swoim "Echem Sulejówka"
                • kura31 Re: Łapał psy 12.10.05, 20:38
                  Specjalnie dla ciebie to napisałam, słoneczko.Jaki czytelnik, taki poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka