Dodaj do ulubionych

Fitnes club

08.08.06, 14:00
Witam srdecznie mieszkańców Mińska. Mam pytanko.... W związku z faktem, iż
dopiero od 3 miesięcy jetsem mieszkanką Mińska Maz. chciałabym się dowiedzieć
co sądzicie o d klubie Fitnes który znajduje się na ul. Kopernika przy
Topazie. Czy tam są jakieś zajęcia zorganizowane aerobiku, a jeżeli nie to
polećcie mi coś ciekawego i fajnego. Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • lapwing123 Re: Fitnes club 09.08.06, 17:32
      hej, mogę Ci polecić klub "Pas a Pas" na ulicy Nadrzecznej( naprzeciwko starego
      Kościoła), jest tam naprawdę bardzo dużo zajęc wszelakiego rodzaju m.in. step,
      dance fitnes, joga, fat burner...itd. ceny są różne w zależności jak często
      chcesz chodzić i do jakich instruktorów (faceci są najdrożsi :)). Drugi fajny
      klub (tańszy) jest nad biedronką. Do tych dwóch klubów uczęszczałam i
      polecam,niestety ja sama musiałam zrezygnować ze względów zdrowotnych.Pozdrawiam
      • betapaw Re: Fitnes club 10.08.06, 09:12
        Dziękuję bardzo za info, a czy możesz mi powiedzieć w jakich godzinach odbywają
        sie tam zajęcia, czy grupy są liczne oraz jaki jest poziom zaawansowania
        ćwiczących. ja osobiście na aerobik chodzę tylko w okresach wrzesień- marzec
        wiec nie jestem aż tak bardzo wysportowana, ale nie chciałabym zrobić z siebie
        posmiewiska. Poza tym co polecasz bardzoej taniec czy step, ja jestem szczupła
        wiec szukam tylko formy przyjemnego ruchu. A i jeszcze orientacyjnie ceny
        (wcześniej płaciłam 10 zł za godzinkę. Przepraszam że mam tyle pytań, ale ten
        sposób info jest mi najbliższy w Mińsku- mieście dla mnie zupełnie obcym.
        • lapwing123 Re: Fitnes club 10.08.06, 18:54
          Hej, zajęcia odbywaja się w od poniedziałku do piatku od godz 16 do 21,to sa
          bloki godzinne. Z tego,co pamietam to były też grupki ranne. Tak jak napisałam
          wczesniej cena jest zależna od instruktora i np. jesli wybierzesz Darka raz w
          tyg to będziesz płaciła 70 zl za miesiąc, ale jeśli np weźmiesz go 2 razy w
          tygodniu to wtedy wychodzi taniej i 100 zl ( mówię tu o najdroższych
          instruktorach do których należą darek, krzysiek, agnieszka i łukasz)ale jeśli np
          weźmiesz dorotę bądź milenę to np za raz w tygodniu płacisz 30 zlotych(czyli w
          miesiącu bedziesz cztery razy). Można oczywiście sobie łączyć instruktorów. Co
          do poziomu zaawansowania,to tam siedzą takie babki,które Ci powiedzą,ja np.
          chodziłam 2 lata ogólnie na step i na nadrzecznej chodsziłam do darka i krzyska(
          raczej zaawansowani,ale prowadzą rownież zajecia sredniozaawansowane).
          Uczestniczylam we wszystkich typach zajęć i mi najbardziej odpowiadał step.
          Polecałabym Ci pójśc do ktoregoś z chłopaków,bo oni najfajniej prowadzą. Mam
          nadzieję, że od września będę mogła ponownie uczestniczyć w zajęciach, gdyz
          musialam zrezygnować ze względów zdrowotnych, niestety step niszczy trochę
          kolana.Więc może sie spotkamy. :)jak masz pytania to pisz,chętnie odpowiem.A
          jeszcze jeśli chodzi o grupy to może byc max 16 osob.
          • betapaw Re: Fitnes club 10.08.06, 19:41
            Dzięki serdeczne, bardzo mi pomogłaś, chyba zapiszę sie do chłopaków ale do grupki średniozaawansowanej, będzie lepiej dla mnie, żebym nie wyszła na łamagę. Po urlopie pójdę tam czyli we wrześniu i zfinalizuję zamiar. Zawsze trochę ruchu sie przyda. Ceny rzezcywiście umiarkowane, ale na 2 razy w tyg. jak nie przyjdę to nic sie nie stanie, a lepiej się opłaca. Ale napisz mi jeszce proszę o tych dziewczynach prowadzących coś, dlaczego są takie tanie, czy są kiepskie czy co? Z góry dziekuję i pozdrawiam, może się spotamy kiedyś....
            • lapwing123 Re: Fitnes club 12.08.06, 12:53
              No hej, te dziewczyny tez sa spoko, tylko np. jak dla mnie one troszke wolno
              prowadzą, oprócz agnieszki, zreszta dorota też fajnie prowadzi, ale milena
              powiedziałabym,ze jest raczej dla początkujących lub średniozaawansowanych. acha
              i jeszcze jedno, zawsze bylo tak, ze zapisy na następny miesiąc odbywały się w
              poprzednim miesiącu, czyli np. chcąc się zapisać na wrzesień do 20 sierpnia
              trzeba bylo uiścić zaplatę,ale nie wiem jak jest teraz.pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka