Dodaj do ulubionych

aktywacje - KASA!!

18.10.06, 11:16
witam,
jestm doradcą handlowym plusa. Jeśli macie informacje ze w waszej firmie
szykują się zakupy telefonów komórkowych (najbardziej interesuje mnie cynk o
zakupach w Plusie ale inne sieci też) to dajcie znać, a jeśli dzięki waszym
informacjom uda mi się sfinalizować transakcje to gwarantuje dobrą kaskę
odstępnego:) Oczywiście jeśli macie jakieś zaprzyjaźnione firmy chcące coś
dokupić w temacie aktywacji komórkowych to takie info też przesyłajcie-
odwdzięcze się sowicie:) z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • plebskrzysztof Re: aktywacje - KASA!! 18.10.06, 13:38
      Dno!
      • tom2 Re: aktywacje - KASA!! 18.10.06, 14:16
        takie samo jak reklama własnej działalności
      • solty5 Re: aktywacje - KASA!! 08.01.07, 18:25
        Miło mi. Kuba jestem.
    • posik Re: aktywacje - KASA!! 21.10.06, 02:04
      właśnie po 10-ciu latach rozstaję się z plusem bo gorsza od niej może być tylko
      TPSA. Nikomu więc nie polecę plusa (nawet plebsowi) ;)
      Oni tak dbają o klienta że jeśli kończy mu się umowa to czekają aż klient sam
      się zgłosi i poprosi o możliwość nabycia nowego aparatu lub zmianę taryfy.
      Najlepiej jeśli zrobi to osobiście w autoryzowanym punkcie.
      • arturm4 Re: aktywacje - KASA!! 21.10.06, 12:00
        przykro że ma Pan takie odczucia ale własnie dlatego został stworzony
        odpowiedni dział opieki nad klientem biznesowym, który mam za zadanie
        kompleksową obsługę firm nie tylko w zakresie sprzedaży nowych aktywacji ale
        również "pilotowanie" klienta podczas trwania jego umowy-tzn oferowanie
        optymalizacji taryf, zmiany gdy pojawi się nowa oferta cennikowa itp. Ja
        właśnie tym się zajmuję więc jeśli ma Pan umowę na firmę to może byłby Pan
        skłonny podać jakieś bliższe namiary tak abyśmy mogli się skontaktować-być może
        ofertą jaką przedstawię przekona Pana i sprawi, że zmieni Pan zdanie. Ja ze
        swojej strony gwarantuję solidność i rzetelność w kontaktach ze swoimi
        klientami.
        • posik Lekceważenie klientów plusa 21.10.06, 18:05
          Jeśli nawet wczoraj po dziesięciu latach został stworzony taki dział do opieki
          nad klientem biznesowym to i tak o kilka lat za późno. Jestem klientem
          biznesowym dla innych operatorów GSM bo już wcześniej tam przeniosłem moje
          dodatkowe numery. Niestety moja częściowa migracja do konkurencji niczego nie
          nauczyła plusa i z każdym rokiem gorzej traktują swoich klientów. Ponieważ
          numer mojej komórki "alfa" jest znany wszystkim klientom musiałem cierpieć i
          czekać na możliwość przeniesienia numeru do konkurencji co teraz jest już
          możliwe. Nie wiem czy jakakolwiek oferta mogła by mnie usatysfakcjonować po tym
          co spotyka mnie od tej firmy.
          • duxes Re: Lekceważenie klientów plusa 22.10.06, 00:01
            Najlepsza jest Orange ,Era nie ma zasięgu na terenie Sulejówka ,Milosny, są
            miejsca że wogóle zanika.Plus jest tylko dobry nad Bałtykiem!
            • beatapl Re: Lekceważenie klientów plusa 29.10.06, 07:40
              na osiedlu na idzikowskiego z tel ery gadam z balkonu:) wowczas jakość
              polaczenia jest akcpptowalna. Przeszlam jako klient indywidualny wszystkich
              operatorow. ostatnie 6 lat jestem z era, i za miesiac przedluze umowe. OCeniam
              ja najlepiej na rynku. Nawet sie zastanawiam nad ich ofertą polaczeń
              stacjonarnych , warto? bo o tpsa chcialabym jak najszybciej zapomniec
              b.
              • maciong1 Re: Lekceważenie klientów plusa 27.12.06, 12:00
                To wywal ten telefon
    • posik Re: aktywacje - KASA!! 29.12.06, 16:27
      Jaką by Pan miał dla mnie ofertę na kontunuację umowy w plusie? Interesuje mnie
      zmiana taryfy na 36,60/m. + jedna zniżkowa opłata za połączenia do orange.
      Umowa związana z nowym telefonem.
      Szczegóły odpowiedzi może być na maila gazetowego ale sprawa pilna bo mam już
      ofetę od konkurencji.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka