12.01.07, 15:22
I na mnie chyba przyszła pora:) Może zasugerujecie i polecicie jakąś salę i
kapelę. Wielkie dzięki, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pe-wu Re: wesele 12.01.07, 15:33
      takich weselnych tematów jest już na forum co najmniej 2 - po co zakładasz
      nowy ???
    • rozklapciocha przede wszystkim ;) 21.03.07, 23:50
      byłam na bardzo wielu weselach, w różnych lokalach, więc moje typy to:
      zespół format z łukowa (świetnie grają i dobrze prowadzą wesele)
      lokal zajazd pod jesionem (po prostu super, dobre jedzenie i do tego klima)
      poza tym na weselu musi być wiejski stół z bimbrem
      no i teraz obowiązkowo barman i drinki (dziewczyny i ciocie to zapamiętają)
      zakazany napój na weselu to piwo (faceci lubią mieszać to w wódką i padają
      przed oczepinami)
      • nie.my Zapomniałaś o LYMUZYNIE ;-) n/txt 22.03.07, 07:05

• rozklapciocha no właśnie 23.03.07, 12:50
          jeśli limuzyna to tylko z otrębusów
      • viktor1313 Re: przede wszystkim ;) 01.04.07, 21:58
        Siema koleżanko od jakiegoś czasu czytam fora o weselach i zespołach na wesele
        i zauważyłem,że reklamujesz gdzie się da zespół Format z Łukowa.Ty chyba nigdy
        nie słyszałas dobrego zespołu weselnego.Przeciesz ten zespół to badziewie.Grają
        jakąś przedpotopową muzykę,nagłośnienie doniczego.A śpiew muzykantów przyprawił
        mnie o gęsią skórkę.Czy tobie dziewczyno słoń na ucho nadepnął?A może nie byłaś
        na innym weselu i słyszałas tylko jeden zespół .Wcale bym sie nie zdziwiła.Nie
        rób sobie obciachu pisząc takie rzeczy bo to żal czytać. Na drugi raz jak coś
        piszesz to sie zastanów,żebyś sobie wstydu oszczędziła.Bo dla mnie ten zespół
        to jest ostatnim który bym zatrudniła na swoim weselu.
        • rozklapciocha znowu efekt :((( 01.04.07, 23:59
          pewnie najlepszy jest zespół efekt :))) pod nowym nickiem :)))
        • rozklapciocha pomyliły się osoby i rodzaje 02.04.07, 00:02
          zdecyduj się czy piszesz jako koleżanka czy kolega
          chyba wspólnymi siłami stworzyliście tego posta ;)))
          raz jest "zauważyłem" a potem "zatrudniła"
          nie kompromitujcie się to jest forum a nie tablica ogłoszeń
        • bejzja Re: przede wszystkim ;) 02.04.07, 22:38
          Viktorze drogi płci dwojakiego rodzaju - puknij się w czoło ! Takimi tekstami
          to Ty sobie obciach robisz. A wyraz "przeciesz" pisany przez SZ to dopiero
          wstyd i obciach na całego !!! Aż żal czytać... Więc na drugi raz jak coś
          piszesz, to się zastanów, żebyś sobie wstydu oszczędził/a. A tak na marginesie,
          ciekawe z której wiochy jesteś. Pewnie u Ciebie na dechach w remizie grają
          nowocześniejsze kawałki i chłopaki-muzykanci lepiej czadu dają...
          • viktor1313 Re: przede wszystkim ;) 05.04.07, 21:45
            Bardzo przepraszamy za formę jakiej użyliśmy w pisaniu, nie wiedzieliśmy,że tu
            są tacy poloniści, ale ta nasza opinja to wspólne dzieło.Jesteśmy parą, a nicka
            viktor używamy na zmianę tzn. ja i moja dziewczyna.Chcielibyśmy też przeprosić
            kogoś o nicku wioletta691, że jej się za nas dostało.A tak na marginesie
            pochodzimy z Jakubowa i wcale się tego nie wstydzimy.Tak to wieś panie
            miastowy.Ale my ze wsi nikomu nie robimy przytyków ,że są z miasta .A tak
            wogóle czy bycie z miasta to taki wielki honor?Głęboko byśmy się nad tym
            zastanawiali.Wesołych świąt panie miastowy.
            • czoczon Re: przede wszystkim ;) 05.04.07, 22:04
              co jedna ściema to lepsza... kończ waść, wstydu oszczędź
        • bejzja Re: przede wszystkim ;) 05.04.07, 22:16
          Nie no...abolutnie Wy wcale nikomu ŻADNYCH przytyków nie robicie. Szczególnie
          pisząc, że ktoś sobie obciach robi, wstyd przynosi i że komuś słoń na ucho
          nadepnął...i że żal coś takiego czytać. To się nazywa klasa. A słownik mimo
          wszystko polecam, przyda się. No chyba, że uważacie, że większym wstydem jest
          wyrażanie swoich opinii dotyczących zespołu, niż znajomość pisowni PODSTAWOWYCH
          polskich wyrazów...? A przytyki o wsi i mieście robiła Wioletka i dlatego o tym
          wspomniałam. Osobiście bardzo lubię wieś. Pozdrawiam Wioletko zarówno Ciebie,
          jak i Twojego chłopaka. Wesołych świąt.
          • viktor1313 Re: przede wszystkim ;) 05.04.07, 23:05
            Zaczynsz mnie denerwować filozofie.Teraz pisze w swoim imieniu,mam na imię
            Kasia i mieszkam w Jakubowie.Wcale sie tego nie wstydze.A przytyki o wsi to nie
            są słowa Wioletki tylko Twoje.Może robimy błędy, ale czytać umiemy czy słowa"a
            tak na marginesie,ciekawe z której wiochy jesteś" nie Ty napisałeś?
            • bejzja Re: przede wszystkim ;) 06.04.07, 22:33
              To było do wioletki...więc się Kasiu nie denerwuj, bo Ci żyłka pęknie. A tak na
              marginesie, to Ty pierwsza atakowałaś...
              Dobrze, że chociaż czytać umiecie - to się chwali. Pozdrawiam.
              • viktor1313 Re: przede wszystkim ;) 06.04.07, 23:19
                A Ty się tak nie wsiekaj i daj spokój tej wioletce przeciesz jej nawet nie ma
                na tym forum.Ja nie atakuje tylko nienawidze jak tacy jak Ty z "miasta"
                traktujecie ludzi ze wsi.Tak jabyśmy byli inni.zapewniam Cię ,że niejednemu z
                was daleko do ludzi ze wsi.Brakuje wam i kultury i poczucia wstydu,że np.czegoś
                nie wypada robić czy mówić.Wydaje wam się ,ze wszystko wiecie i robicie
                lepiej.Obecnie mieszkam i pracuje w Warszawie i widze jak potrfią się
                zachowywać"miastowi" aż wstyd czasami patrzeć.Przydałoby się żebyś czasami
                pomyślał zanim coś napiszesz.Jak chcesz iść na żywioł to załuż bloga.Tam można
                pisać wszystkie swoje "przemyślenia" i nikogo to nie zdziwi co najwyżej się
                pośmieją .Wesołych Świąt
                • bejzja Re: przede wszystkim ;) 07.04.07, 21:58
                  Ja nie napisałam niczego złego o ludziach ze wsi, tylko zapytałam się Ciebie z
                  której Ty jesteś...Nawet napisałam, że bardzo lubię wieś. A TY widocznie jesteś
                  strasznie zakompleksiona skoro tak ostro reagujesz. A kultury to Tobie brakuje.
                  Przeczytaj sobie swojego pierwszego posta. Rzuciłaś się z pazurami na kogoś,
                  kto ma swoje własne upodobania i opinie. Więć to ja Tobie proponuję bloga. Tak
                  sobie myślę, że skoro masz takie przykre doświadczenia z miastowymi, to może to
                  wynika z Twojego agresywnego stosunku do nich, bo teraz to Ty ich mocno
                  obrażasz. Uważasz, że Tobie wolno ? Więć TY też się czasem zastanów...
                  • viktor1313 Re: przede wszystkim ;) 08.04.07, 22:06
                    Siema kończę tę dyskusje z Tobą .Nie lubie rozmawiać z kimś kto powtarza słowa
                    napisane przes drugą osobę.Reszta bez komentarza.Trzymaj się i powodzenia w
                    dyskusjach z innymi.Teraz będe czytać to co piszesz.
                    • emeelka Re: przede wszystkim ;) 08.04.07, 23:56
                      "Nigdy nie kłóć się z głupcem - inni mogą nie dostrzec różnicy" - Eddie Murphy.
                    • bejzja Re: przede wszystkim ;) 09.04.07, 23:01
                      Miłej lektury. Tylko nie siedź po nocach, bo zaśpisz do pracy:)
    • bejzja Re: wesele 23.03.07, 23:02
      ooo...ja mam identyczny gust jak rozklapciocha:))) popieram te typy w 100 % od
      A do Z...
      • emeelka Re: wesele 24.03.07, 01:06
        Jeżeli chodzi o limuzyny to mogę polecić znajomych:

www.fovilim.com
      • rozklapciocha Re: wesele 25.03.07, 01:18
        a może do tego jesteś bi ;)))
    • bejzja Re: wesele 25.03.07, 23:19
      ...no niestety:) w tej kwestii nasze gusta są rozbieżne:)))
      • rozklapciocha Re: wesele 25.03.07, 23:33
        szkoda Basiu ;)))
    • bejzja Re: wesele 26.03.07, 23:15
      ooo...a ktoś Ty ? Może jednak się umówimy:)))
      • rozklapciocha Re: wesele 28.03.07, 00:06
        może tak ;) alez drugiej strony po co skoro ty... :)
        • marbla4 Re: wesele 28.03.07, 07:58
          Proponuje paniom przejsc na korenspondencje mejlowa.

pozdrawiam
          M.
    • bt99663322 Re: wesele 05.04.07, 20:59
      MAM DO ODDANIA REZERWACJĘ SALI W STOJADŁACH W TERMINIE 10.10.2007.
      ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT POD NUMEREM TEL.501 689 093
      • rozklapciocha Re: wesele 05.04.07, 22:32
        a co się stało?
      • bt99663322 Re: wesele 06.04.07, 06:43
        Bardzo przepraszam za pomyłkę ale chodzi o datę rezerwacji 10.11.2007r
        (listopad) - sala OSP Stojadła.
    • emilkami Re: wesele 06.04.07, 12:00
      Czy ktoś zna dobrego fotografa, który robi zdjęcia w plenerze? A przy okazji
      może polecicie jakiś plener (zwłaszcza osoby z poza miasta). Tylko nie Wilanów,
      szukamy czegoś bardziej naturalnego. A może macie takie zdjęcia i możecie je
      wysłac na e-maila? Ile może kosztowac taka sesja?
      • rozklapciocha www.studioramka.pl 06.04.07, 13:54
        oglądałam u mojej koleżnki zdjęcia ze ślubu robione przez te fotografki, jak
        dla mnie bomba
        • emilkami Re: www.studioramka.pl 06.04.07, 15:20
          Dzięki :) :) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka