norbercik75 19.02.07, 14:18 czy ktos wie czy w minsku lub wawie lub w siedlcach jest jakis dobry dermatolog co by obejrzal pieprzyki i powiedzial czy z nimi wszystko ok prosze o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutencja1 Re: dobry dermatolog 19.02.07, 21:11 w mińsku niema dobrych dermatologów. Ze znamionami najlepiej zgłosić się, bez skierowania do centrum onkologii, codziennie oprócz środy. Odżałować jeden dzień i mieć pewność, ze nic złego sie nie dzieje www.coi.waw.pl/ no to tyle pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link
eniok Re: dobry dermatolog 08.03.07, 11:12 Witam , Także poszukuję dobrego dermatologa w Mińsku lub okolicach (może być Warszawa) , ale z kolei takiego który zna się na łysieniu, bo niestety większość lekarzy ten temat zna bardzo pobieżnie. Dzięki. Odpowiedz Link
napalony_buhaj daj spokój z ratowaniem włosów 08.03.07, 22:00 przerobiłem ten temat wzdłuż i wszerz, nie łudź się że jakiś dermatolog Ci pomoże. pewien profesor w tej dziedzinie notabene łysy jak kolano powiedził mi wprost, że na to w tej chwili nie ma lekarstwa, jedynie przeszczep. oczywiście powiedział mi mogę stosować jakieś preparaty, ale to generalnie zda się jak psu na budę, bo i tak co ma wypaść to wypadnie :)łysienie to naturalny proces wynikający z naszej ewolucji i nic tego nie powstrzyma, straciliśmy futro na ciele, bo zaczęliśmy nosić ubrania, włosy też stracimy, bo chodzimy w czapkach. generalnie nie ma się co łamać, jeśli łysiejesz to znaczy, że jesteś krok do przodu w ewolucji przed futrzakami i tym samym inteligentniejszy... a tak na marginesie to broń boże nie zaczynaj ukrywać łysiny stosując jakieś zaczesywanie, strzyż się normalnie i nie zwracaj na to uwagi, bo generalnie mamy większy poziom testosteronu i przez to więcej mocy w lędźwiach ;) Odpowiedz Link
ewcio2 Re: dobry dermatolog 12.03.07, 19:36 a dermatolog który pomoże uporać się z problemami cery?? słyszałam że w otwocku jest całkiem niezły. byłam też w centrum ale jakoś średnio mi się widzi. Odpowiedz Link