emeelka 29.05.07, 18:44 Oczywiście mowa o tym w stojadłach.... Dzisiaj zero korków.Niechby jeszcze Marsa zrobili to znowy będe mogła jeździć do pracy samochodem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszi marsa mieli oddać 30.05.07, 08:52 niedawno, ale jakiś urzednik nie podpilnował formalności i wszystko stoi.... mówią, że może w przyszłym tygodniu, słyszałam też o 24 czerwca......... wczoraj na radyjku śmieli się, że czekaliśmy 10 lat to i 10 dni jeszcze zaczekamy, choć też chciałabym już jeździć jak człowiek.....śmieli się też coniektórzy, że jak wpadną już na to nowe rondo (przy marsa) to z tydzień będą jeździć z radości....a to nasze rondo jakoś chyba nie wróży nic dobrego.... po tym jak uruchomią zjazdy będzie ciasno, a tuż za rondem -światła - porażka... będą korki jak nic..... Odpowiedz Link
mmpio Re: marsa mieli oddać 04.06.07, 22:12 hmmm, pomyśl co by było gdyby nie światła i ktoś jadącyod Mińska chciałby wpaść do marketu <jakoś nie chce mi przez gardło przejść hiper przy tej skali>, a rondo, hmmm, mega korków raczej nie będzie, w końcu nie zapominajmy że w układzie docelowym, ruch tranzytowy nie będzie szedł Warszawską, zostanie tam trochę lokalnych samochodzików, zresztą nawet teraz chyba nie jest tam tak fatalnie;) moim zdaniem będzie dużo lepiej niż przy skrzyżowaniu z Kołbielską:) Polecam się też wybrać na Stanisławowską, tamtejsze skrzyżowanie też juz zaczyna wyglądać imponująco:) Odpowiedz Link
eszi Re: marsa mieli oddać 05.06.07, 08:19 oczywiście, że światła dla supermarketowców - jak najbardziej są potrzebne - tylko ten supermarket nie ma odpowiedniej lokalizacji.....ale jakoś sobie poradzimy... może będzie lepiej niz było....wczoraj np. był znowu wielki korek - bo uruchomili zjazd z wiaduktu i wszystkie tiry jechały tamtędy....pozostaje tylko czekać na chwilkę oddechu w wakacje...:-)) Odpowiedz Link
eszi i niestety pierwszy tam tragiczny wypadek... 06.06.07, 08:08 sądziłam, że akurat tam, gdzie na zjeździe zronda są praktycznie pasy nic takiego nie będzie miało miejsca.... niestety.... Odpowiedz Link
emeelka Re: i niestety pierwszy tam tragiczny wypadek... 06.06.07, 11:22 A co sie stało? Odpowiedz Link
eszi podobno zginęła 1 czy 2 ososby 06.06.07, 12:18 ktoś audiówką wjechal w grupę osób na światłach od strony w-wy.. nie byłam świadkiem, objechaliśmy przez Cygankę.... ale mówili o tym nawet na RMF-ie.... Odpowiedz Link
emeelka Re: podobno zginęła 1 czy 2 ososby 06.06.07, 12:41 ['] ['] ['] ['] Niezbyt ciekawie się zaczyna. Odpowiedz Link