Dodaj do ulubionych

Brawo! Mamy pierwsze prawdziwe RONDO

29.05.07, 18:44
Oczywiście mowa o tym w stojadłach....
Dzisiaj zero korków.Niechby jeszcze Marsa zrobili to znowy będe mogła jeździć
do pracy samochodem.
Obserwuj wątek
    • eszi marsa mieli oddać 30.05.07, 08:52
      niedawno, ale jakiś urzednik nie podpilnował formalności i wszystko stoi....
      mówią, że może w przyszłym tygodniu, słyszałam też o 24 czerwca.........
      wczoraj na radyjku śmieli się, że czekaliśmy 10 lat to i 10 dni jeszcze
      zaczekamy, choć też chciałabym już jeździć jak człowiek.....śmieli się też
      coniektórzy, że jak wpadną już na to nowe rondo (przy marsa) to z tydzień będą
      jeździć z radości....a to nasze rondo jakoś chyba nie wróży nic dobrego....
      po tym jak uruchomią zjazdy będzie ciasno, a tuż za rondem -światła -
      porażka... będą korki jak nic.....
      • mmpio Re: marsa mieli oddać 04.06.07, 22:12
        hmmm, pomyśl co by było gdyby nie światła i ktoś jadącyod Mińska chciałby wpaść do marketu <jakoś nie chce mi przez gardło przejść hiper przy tej skali>, a rondo, hmmm, mega korków raczej nie będzie, w końcu nie zapominajmy że w układzie docelowym, ruch tranzytowy nie będzie szedł Warszawską, zostanie tam trochę lokalnych samochodzików, zresztą nawet teraz chyba nie jest tam tak fatalnie;) moim zdaniem będzie dużo lepiej niż przy skrzyżowaniu z Kołbielską:)
        Polecam się też wybrać na Stanisławowską, tamtejsze skrzyżowanie też juz zaczyna wyglądać imponująco:)
        • eszi Re: marsa mieli oddać 05.06.07, 08:19
          oczywiście, że światła dla supermarketowców - jak najbardziej są potrzebne -
          tylko ten supermarket nie ma odpowiedniej lokalizacji.....ale jakoś sobie
          poradzimy... może będzie lepiej niz było....wczoraj np. był znowu wielki korek -
          bo uruchomili zjazd z wiaduktu i wszystkie tiry jechały tamtędy....pozostaje
          tylko czekać na chwilkę oddechu w wakacje...:-))
    • eszi i niestety pierwszy tam tragiczny wypadek... 06.06.07, 08:08
      sądziłam, że akurat tam, gdzie na zjeździe zronda są praktycznie pasy nic
      takiego nie będzie miało miejsca.... niestety....
      • emeelka Re: i niestety pierwszy tam tragiczny wypadek... 06.06.07, 11:22
        A co sie stało?
        • eszi podobno zginęła 1 czy 2 ososby 06.06.07, 12:18
          ktoś audiówką wjechal w grupę osób na światłach od strony w-wy.. nie byłam
          świadkiem, objechaliśmy przez Cygankę.... ale mówili o tym nawet na RMF-ie....
          • emeelka Re: podobno zginęła 1 czy 2 ososby 06.06.07, 12:41
            ['] ['] ['] [']
            Niezbyt ciekawie się zaczyna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka