anti23 27.08.07, 10:00 czy w minsku jest salon kosmetyczny, ktory wykonuje taki zabieg? chodzi mi o "dokladna depilacje" jesli tak to mozna ujac. Z gory dziekuje za wszelkie informacje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lapwing123 Re: depilacja bikini? 27.08.07, 14:55 wydaje mi się, że w każdym salonie możesz o to poprosić:) przecież one sa na to przygotowane:)pozdrawiam. Odpowiedz Link
anti23 Re: depilacja bikini? 27.08.07, 15:19 no wlasnie chodzi o to, ze niekoniecznie :( to raczej niewdzieczne zajecie... kiedys pytalam o to w zwyklym salonie kosmetycznym w anglii - i spoko do linii bielizny, ale reszta juz w "specjalistycznych" salonach :( wiem, ze w warszawie takie sa, ale czy w minsku? Odpowiedz Link
ladyas Re: depilacja bikini? 27.08.07, 15:29 Spytaj p. Renaty w salonie "Natura", róg Kościuszki i Daszyńskiego. Odpowiedz Link
hagneia Re: depilacja bikini? 27.08.07, 19:42 skądinąd wiem, że nie tylko w specjalistycznych - w zwykłych salonach czasami też - im większy zakres świadczonych usług tym większa szansa. poza tym depilacja brazylijska jest na tyle nietypową usługą, że sugeruję jednak poszukać w Warszawie Odpowiedz Link
dobry_jezu Re: depilacja bikini? 28.08.07, 07:59 w salonie naprzeciw starego kościoła można się zdepilować całkowicie i wszędzie, bikini robią nawet mężczyznom to się chyba nazywa Pais a Pais czy jakoś tak Odpowiedz Link
ruta.dl Re: depilacja bikini? 15.11.07, 13:30 pytalam w kilku miejscach w minsku i zadna panienka nie wiedziala co to jest depilacja brazylijska :) no comments... Odpowiedz Link
solty5 Re: depilacja bikini? 16.11.07, 10:19 Żeśta pogłupiały(-eli) z tymi zabiegami. Trzeba przede wszystkim dbać o czystość a nie jakieś depilacje. Chyba , że jakaiś wyjątkowy zarost bo i takie sie przecie zdarzają :-)) Odpowiedz Link
ruta.dl Re: depilacja bikini? 03.01.08, 14:18 teraz taki naturalny zarost jest "passe". Poza tym to fatalnie wyglada jak na basenie spod kostiumu wylazi bokami taka "siersc". To samo przy wycietej bieliznie (np stringi). Odpowiedz Link
alicjaa9 Re: depilacja bikini? 17.11.07, 19:59 pani Natalia Niezbrzycka(czy jakos tak) na ulicy cichej robi taka depilacje....brazylijki amerykanki i co tam ci jeszcze wpadnie do glowy:)ponoc godna polecenia Odpowiedz Link
marta0550 Re: depilacja bikini? 04.04.16, 12:54 Ja oferuje profesjonalna depilacje woskiem firmy Lycon, mam ponad 2 lata doświadczenia brałam udział w finale II ogólnopolskich mistrzostw w depilacji profesjonalnej. Depilacje wykonuje u siebie w domu, ale także jest możliwość dojazdu do klienta. Pracuje w salonie który sie specjalizuje tylko w tej dziedzinie. Kontakt: 690120564 Odpowiedz Link