mmpio
12.12.07, 17:10
zauważyłem, że to ma być post nr 10 000 na tym forum;) więc chciałem żeby to była dobra informacja;P
trochę się naszperałem;P ale prosze bardzo:
"Arka Gdynia i Groclin Grodzisk zainteresowane są pozyskaniem pomocnika Legii Warszawa, Wojciecha Trochima. W debiucie w stołecznym zespole strzelił bramkę.
Trochim ma 18 lat, a dotychczas występował w rezerwach Legii i - od tego sezonu - w rozgrywkach Młodej Ekstraklasy. Strzelił w nich cztery bramki, co nie uszło uwadze trenera Jana Urbana.
We wtorek zadebiutował w barwach pierwszej drużyny z Łazienkowskiej w spotkaniu Pucharu Ekstraklasy z ŁKS Łódź. Wszedł na boisko w 83. minucie, a w doliczonym czasie gry ustalił wynik na 2:0.
Pochodzący z Mińska Mazowieckiego Trochim, środkowy lub boczny pomocnik, ma za sobą występy w reprezentacji Polski juniorów młodszych. Niedawno przebywał na konsultacji kadry U-19. Wtedy zainteresowali się nim szkoleniowcy Arki i Groclinu. Umowę z Legią ma podpisaną do czerwca 2010 roku."
www.sport.pl/pilka/1,70985,4738294.html
hehe, tak grają chłopaki z Mińska;P
Życzę mu dalszych sukcesów oczywiście i mam nadzieję że wszyscy pozostali forumowicze także:)